icon

Sušička na balkóne

kikus48
26. feb 2018

Ahojte. Neviete ci moze byt susicka aj na balkone ? Musim prestavat izbu kde teraz je a uz sa mi tam nezmesti

Strana
z2
lavieenrose
26. feb 2018

@kikus48 ale ved nikto nevravi ze mas predat susicku ja som napisala zbav sa pracky ktora je pokazena...precitaj si recenzie na pracka so susickou v jednom a mozno sa ti otvoria oci..vela zien nieje nadsena kedze to nefunguje tak donalo..susicka ma ovela vacsi bubon ako pracka...pracku davam vzdy plnu a to vide do polky susicky obe su na 7kg

majusqa77
26. feb 2018

susicku mame 4 roky a v spalni v skrini. a teda este nevytiekla 🙂

inulienka29
26. feb 2018

Hanbila by som sa ako pes že hučí moja sušička na celu ulici 😀

kikus48
autor
26. feb 2018

@lavieenrose ja som uz aj vybrala pracku so susickou. Ale co s tou co mam doma. Kde ju dat. Je to aeg za 600 e. 2r.

kikus48
autor
26. feb 2018

@inulienka29 to je pravda ...

kikus48
autor
26. feb 2018

@inulienka29 pojde do skrine. Bud v spalni alebo novej izbe.

lubka.xz
1. jan 2019

@jumaspal ahoj, prosim ta a ake mate zasklenie na balkone? nemas velku spotrebu elektirny tym padom? ja rozmyslam tiez to takto urobit, tak chcem akukolvek radu. dakujem 🙂

kikus48
autor
1. jan 2019

@lubka.xz ahoj nedala som ju na balkon. Dala som.urobit skrinku do ktorej sa vlozila a je to ako komoda v spalni. Na vrchu je platno na zehlenie.

jumaspal
3. jan 2019

@lubka.xz jedine co tam vadi je ze susedia pod nami nemaju zasklene a rosi sa nam to.cez zimu musime vela vetrat. Mame zasklene plastovym oknom. Na spotrebu to nema nejako vplyv

simca06022011
Autor odpoveď zmazal
lubka.xz
6. sep 2019

@jumaspal my sme na prízemí tak uvidíme. Ale máme všetko aj zo spodnej časti zateplené. A aké sklo máte na oknách? Dvojsklo alebo trojsklo?

Strana
z2