Súťaž Rádio Expres Láska je tu s nami
Ahojte náhodou prosím neviete koľko miest na Slovensku dnes už hlásili? Pomôžme si navzájom. 🙂
@mattuliatko30 teraz hlasili 3 obec, ci medzi Gbelcami a Ipeskymi Ulanmi uz bola nejaka?
@helenky11 teraz len Ipeľske Uľany nedzitym nic
@sonja_ áno, ja vždy otvorím Google aby som si bola istá
@stanusenka aj ja tak isto cez google😂
@sonja_ áno, ja vždy otvorím Google aby som si bola istá
@stanusenka ja tak isto, poznám len pusté Úľany,a dala som tiež do googla
@mattuliatko30 sms 14:06 a whatsapp 14:08😊
@sandra811 ja 14:06 sms :D a nic
@mattuliatko30 teraz hlasili 3 obec, ci medzi Gbelcami a Ipeskymi Ulanmi uz bola nejaka?
@helenky11 nie, Gbelce druhá a Úľany tretia
@mattuliatko30 sms 14:06 a whatsapp 14:08😊
@sandra811 takže len po výzve.. Dobre😀
@sandra811 takže len po výzve.. Dobre😀
@stanusenka no ja som 14.05 ako to hovoril a vidis ja si myslim ze to je o nahode koho otvoria ako prveho😊predsa aj prenos trva kym sms pride kym sa nacita sprava
@stanusenka no ja som 14.05 ako to hovoril a vidis ja si myslim ze to je o nahode koho otvoria ako prveho😊predsa aj prenos trva kym sms pride kym sa nacita sprava
@mattuliatko30 vidíš to, dáme to náhode, bude teda vec šťastia... Asi pošlem až po výzve
Len 2 sú zatiaľ: Štrba, Ipeľské Úľany
@mattuliatko30 vidíš to, dáme to náhode, bude teda vec šťastia... Asi pošlem až po výzve
@stanusenka tak je pisane az po vyzve tak ssi treba podla toho neviem fakt mozno to este spomenu kedy treba
@misha1986 áno.. Už sú 3
@stanusenka oki dík baby, fakt som nepočula kedy boli Gbelce
@stanusenka ale v podmienkach maju ze zrebuju tak neviem to by povedali kto prvy odosle alebo tak nie?
Aj ja som poslala 14:05 a doteraz nevidená 😁
@sonja_ to je fakt zvlastne ja som poslala hned 13.53 a ta sa hned precitala tak teraz neviem
@sonja_ to je fakt zvlastne ja som poslala hned 13.53 a ta sa hned precitala tak teraz neviem
@mattuliatko30 možno si ich pár prečítaju a z tých vyberú správne..
@mattuliatko30 možno si ich pár prečítaju a z tých vyberú správne..
@stanusenka cierna nad Tisou
Čierna nad Tisou
Čierna nad Tisou
@sonja_ Čierna nad Tisou
ešte jednooooooooooo
Kde?? Rpepocula som

Ipeľské Úľany ?
@sibrez áno😍