Súťaž Rádio Expres Láska je tu s nami
Ahojte náhodou prosím neviete koľko miest na Slovensku dnes už hlásili? Pomôžme si navzájom. 🙂
Spustili to 🙃
Už vyhlásil súťaž ale mesto ešte nebolo žiadne, takže začíname baby počúvať
No ale ako to je, písať sms až po výzve alebo keď vyhlásia všetkých 5? Lebo on to vždy tak povie že po 5tom
No ale ako to je, písať sms až po výzve alebo keď vyhlásia všetkých 5? Lebo on to vždy tak povie že po 5tom
@januska1994 az potom ked vyzvu ze mozete posielať správy
@januska1994 tiez to inak nechapem
V pravidlach je tak a aj minule povedal, ze mozete posielat🤷♀️
Ja som počula Júl ale je to ozaj Jún aj ja som júnová tak dnes uši dostanú zabrať 🤣🤣🤣
Malinovo
Máme prvé Malinovo
Malinovo
malinovo 🙂 jedna dedina od nas 😍😍
Baby webe je už aj registrácia na vianočnú lotériu 🤩
Beluša
Baby nestíham sa zapájať ale počúvam 🥰 držme si dnes palce
@sonja_ uz bolo druhe musela som vybavovať zakaznika v praci
@mattuliatko30 áno druhé
Lipany
Baby nestíham sa zapájať ale počúvam 🥰 držme si dnes palce
@stanusenka Lipany
Ženy do tej správy píšete aj že dobrý deň posielam tých 5 miest? Alebo iba napíšete tých 5 miest ? 🤣🤣🤣
Aj ja iba mestá
@sonja_ uz bolo druhe musela som vybavovať zakaznika v praci
@mattuliatko30 ja som na samoobslužných v Lidli, niečo mi o tom hovor😀 ešte aj počúvam cez bluetooth ucho🙈
Ženy do tej správy píšete aj že dobrý deň posielam tých 5 miest? Alebo iba napíšete tých 5 miest ? 🤣🤣🤣
@sibrez ja len 5 miest🤗
Ja som doteraz bola slušná a písala som dobrý deň posielam 5 miest ktoré odzneli 🤣🤣🤣 sa im to asi nechcelo čítať tak ma nevylosovali 🤣🤣🤣 a človek chce byt len slušný 🫠🫠🤣

este len teraz predchvilou povedal ze treba počúvať tak asi budú hlásiť až odteraz