Súťaž Rádio Expres Láska je tu s nami
Ahojte náhodou prosím neviete koľko miest na Slovensku dnes už hlásili? Pomôžme si navzájom. 🙂
skoa :( zeny mame asi stastie v laske
moju neprečátíli od začiatku súťaže ešte ani jednu
Nevadiiii, dnes ma velmi potesila stanka 😍👍 aj zajtra je den 🩵
skoa :( zeny mame asi stastie v laske
@patka33 presne ja mám stastie v laaaaaske❤️ a to je pre mna výhra 🙏🙏
@petronelak ani mne ani jednu, ale aj sms posiekam
@mattuliatko30 veru škoda, ani neprečítali správu
@misha1986 ani moju, akurát to hovorili , že koľko správ im chodí...
@petronelak ani moju
Baby držím vám veľmi palce 😍 ja som ešte rozbehana tam už nesledujem, už niekoho majú? 🤗
Baby držím vám veľmi palce 😍 ja som ešte rozbehana tam už nesledujem, už niekoho majú? 🤗
@stanusenka uz ano, nejaky chlap dnes
Tak už niekoho vyžrebovali. Tak zajtra môžeme opäť počúvať. 🍀🍀🍀
@stanusenka uz ano, nejaky chlap dnes
@123467 môj muž súťažil ale nie som s ním teraz, nie Tomáš? 😄
@123467 môj muž súťažil ale nie som s ním teraz, nie Tomáš? 😄
@stanusenka nejaky Miloš
Joj babule to dnes bolo teda😍 tep hádam 300 😂😂 ja mám pocit, že už keď mi volali tak som bola vybraná, ale ja som ako správny hráč rovno s dátumom poslala môj občiansky😂😂 sa smiali, že to sa im páčilo, že ešte zadnú stranu a zoberu si na mňa televízor 😂😂
To som bol jaaa 😍😍😉
Joj babule to dnes bolo teda😍 tep hádam 300 😂😂 ja mám pocit, že už keď mi volali tak som bola vybraná, ale ja som ako správny hráč rovno s dátumom poslala môj občiansky😂😂 sa smiali, že to sa im páčilo, že ešte zadnú stranu a zoberu si na mňa televízor 😂😂
@stanusenka chcela som sa opýtať, či kontrolovali Tvôj dátum. Ale teda už nemuseli
@milosko195 blahoželám. Takže tu niesme samé ženy
@elinka5 Ďakujem 🙂 Sú tu aj chlapi. Nebol som registrovaný, ale sledujem túto skupinu od začiatku sútaže, aby mi neušlo nejaké mesto...
@elinka5 Ďakujem 🙂 Sú tu aj chlapi. Nebol som registrovaný, ale sledujem túto skupinu od začiatku sútaže, aby mi neušlo nejaké mesto...
@milosko195 tak super, tak sme predsa dvaja z nás čo dnes vyhrali 🥳 Gratulujem 🤗
Baby hrame tu potom aj pexeso, čo vy na to? 😁
@stanusenka áno súhlasím 😊
@stanusenka áno 👍🏻😊 tiež som to chcela navrhnúť, keď sa skončia mestá 😍
@milosko195 tak super, tak sme predsa dvaja z nás čo dnes vyhrali 🥳 Gratulujem 🤗
@stanusenka Ďakujem, aj ja Ti gratulujem, je to taký zvláštny super pocit, keď volajú z rádia... ☺️
@stanusenka Ďakujem, aj ja Ti gratulujem, je to taký zvláštny super pocit, keď volajú z rádia... ☺️
@milosko195 inak ta nasa vyhra asi podlieha dani vsak? Ked presiahla sumu 350€
@milosko195 ďakujem aj ja, ja som ešte v eufórii 😀
A áno vecná cena nad 350 podlieha dani🙂

@misha1986 chlapa ten tu s nami neni 😅
@sonja_ 😂😂😂