Súťaž Rádio Expres Láska je tu s nami
Ahojte náhodou prosím neviete koľko miest na Slovensku dnes už hlásili? Pomôžme si navzájom. 🙂
Môžu to tak naťahovať? Ešte stále nikomu nevolali a ja čakám ako pečiatka
Môžu to tak naťahovať? Ešte stále nikomu nevolali a ja čakám ako pečiatka
@mathaky si to ty? 🤗
Nie škoda
Baby inak súťažíte ďalej aj tie/tí, čo ste už vyhrali? 🤗 Napríklad o mobil sa môžeš zapojiť a vyhrať v podstate každý deň😀
Baby inak súťažíte ďalej aj tie/tí, čo ste už vyhrali? 🤗 Napríklad o mobil sa môžeš zapojiť a vyhrať v podstate každý deň😀
@stanusenka ano, ale pochybuji že i kdyby mě znovu vylosovali, tak by volali 🙂
Moju videli
@monasek84 Prosím Ťa, pýtali od Teba nejaké údaje? Adresu atď... Kvôli odovzdaniu ceny. Lebo mne volali včera, ale nepýtali žiadne údaje... Nevieš ako to funguje?
@monasek84 Prosím Ťa, pýtali od Teba nejaké údaje? Adresu atď... Kvôli odovzdaniu ceny. Lebo mne volali včera, ale nepýtali žiadne údaje... Nevieš ako to funguje?
@milosko195 taky jsem se tě na to chtěla zeptat 🙂 mě říkali, že mě pak bude kontaktovat někdo, kdo se mnou dořeší zbytek a taky mi dnes už nikdo nevolal. Tak možná zitra obvolají všechny za celý týden, kdo ví
@monasek84
@milosko195 ja som vyhrala v pondelok a v utorok okolo 17:30 mi volali. Chceli adresu kam vyhru dorucia
@monasek84
@milosko195 ja som vyhrala v pondelok a v utorok okolo 17:30 mi volali. Chceli adresu kam vyhru dorucia
@sandra811 super, děkujeme, tak budeme čekat.
@milosko195
Mne napríklad volali dnes o číslo účtu a údaje,vám sa tiež isto ozvú každým dňom🤗
Ahojte 🤗 tak, to to vyhra dnes? 🤭
Dobré ránko všetkým😍 Dnes ideme na to naplno😁 posledný deň... Ale nevadí, idú ďalšie súťaže takže isto postupne vyhráme všetci tu 🙏🤩
Dobré ránko všetkým😍 Dnes ideme na to naplno😁 posledný deň... Ale nevadí, idú ďalšie súťaže takže isto postupne vyhráme všetci tu 🙏🤩
@stanusenka ju kiezby...ale urcite to vyjde niektorej z nas verim v to. pekny piatoček
@stanusenka ju kiezby...ale urcite to vyjde niektorej z nas verim v to. pekny piatoček
@mattuliatko30 tiež verím, sme silná skupinka ❤️
Baby dnes máme poobednu hru, že? To mi aj vyhovuje, idem si všetkými 4 deťmi na preventívnu a niektori aj očkovania😄 Chvíľu budem iba na dráte s rádiom🤗
@mattuliatko30 tiež verím, sme silná skupinka ❤️
Baby dnes máme poobednu hru, že? To mi aj vyhovuje, idem si všetkými 4 deťmi na preventívnu a niektori aj očkovania😄 Chvíľu budem iba na dráte s rádiom🤗
@stanusenka ja pocuvam stale dala som si aj radio blizsie k PC😀
@stanusenka ja pocuvam stale dala som si aj radio blizsie k PC😀
@mattuliatko30 ja som včera inak mala celkom dobrý signál že nebol nejako pozadu, a dávala som si aj bluetooth ucho ak bolo treba behať niekam 😂 tak som vlastne strávila môj deň v práci v tu stredu keď som vyhrala😍
Dnes som minútu pozadu, keď hovoril, že je 7h ja už som mala 7:01 na mobile
@milosko195 oni sa ozvu odparovanie dni takto to funguje
Inak baby už vybrali aj moju mamu, 20.11. a tej trvalo poslať sms lebo ako na potvoru nevedela poslať novú sms na nové čislo🙈 boli sme ďaleko od seba a bola nepripravená, ktovie ako by to dopadlo keby stihla hneď😁
Inak baby už vybrali aj moju mamu, 20.11. a tej trvalo poslať sms lebo ako na potvoru nevedela poslať novú sms na nové čislo🙈 boli sme ďaleko od seba a bola nepripravená, ktovie ako by to dopadlo keby stihla hneď😁
@stanusenka no ja cakam kedy uz konečne daju januar😀😀😀 a stale nic
@stanusenka no ja cakam kedy uz konečne daju januar😀😀😀 a stale nic
@mattuliatko30 je to inak sakra veľká náhoda, minule roky sa na mňa vôbec nedostalo, žiadne dátumy.. Tento rok rovno mama aj ja, teda ale mama nevyhrala🙃
@mattuliatko30 je to inak sakra veľká náhoda, minule roky sa na mňa vôbec nedostalo, žiadne dátumy.. Tento rok rovno mama aj ja, teda ale mama nevyhrala🙃
@stanusenka no skoda veru ze mamina neposlala sms isto by vyhrala aj ona
Dobré ránko, dnes zatiaľ žiadna obec? Čaká sa stále kým moderátor spustí? Práve som si pustila Expres.
Dobré ránko, dnes zatiaľ žiadna obec? Čaká sa stále kým moderátor spustí? Práve som si pustila Expres.
@xenicela ja počúvam od 7 ale nepočula.som