Súťaž Rádio Expres Láska je tu s nami
Ahojte náhodou prosím neviete koľko miest na Slovensku dnes už hlásili? Pomôžme si navzájom. 🙂
@patka33 ja som poslala hneď keď odznelo posledné mesto 🤣 a teraz po jej vyzve znova. Držme si dievky prsty aby jedna z nás vyhrala
@januska1994 máte niekto od nich prečítanú správu? WhatsApp 😀
@stanusenka ešte nie nevideli 🙈
Inak super že sme si takto pomohli, ja som skúsila dať do Chat GPT že či náhodou nebude vedieť to mesto jedno čo mu uniklo, a tam mi dali modrý koník 🤩 samozrejme iné mesto z iného dňa 😍 tak hneď som išla na konik , to by ma ani nenapadlo,že tu bude niečo 🥰👍🏻
Inak super že sme si takto pomohli, ja som skúsila dať do Chat GPT že či náhodou nebude vedieť to mesto jedno čo mu uniklo, a tam mi dali modrý koník 🤩 samozrejme iné mesto z iného dňa 😍 tak hneď som išla na konik , to by ma ani nenapadlo,že tu bude niečo 🥰👍🏻
@sonja_ inak neviem ako z tých správnych môžu vybrať keď to neprečítali🙈 možno úplne prvého... Ktovie😄
@sonja_ inak neviem ako z tých správnych môžu vybrať keď to neprečítali🙈 možno úplne prvého... Ktovie😄
@stanusenka takže nič...už idu
@stanusenka takže nič...už idu
@sonja_ ja to mám dobré pozadu... Ešte hrajú pieseň
@stanusenka nieeee
@stanusenka ešte nie nevideli 🙈
@stanusenka
@sonja_ ani ja nemám prečítanú správu tak neviem ako to losuju divne
Tak zajtra sa tu vidíme opäť ❤️
ja tiež nemám prečítanú správu ..... škoda no, netuším ako to funguje, ale viem, že internetové rádio je o dosť pozadu.
@sonja_ ja to mám dobré pozadu... Ešte hrajú pieseň
@stanusenka Už dali iphone . A nevideli ani sms. Tak môžme skúsiť zajtra a aj budúci týždeň 😁
@stanusenka Už dali iphone . A nevideli ani sms. Tak môžme skúsiť zajtra a aj budúci týždeň 😁
@sonja_ podľa mňa úplne prvý .. Alebo náhodne otvoria správu a ak je správna tak volajú tomu
@stanusenka veď toto... Ja s Expresom súťažím skoro všetko dlho aj vianočné a nikdy nič 🤩
Tak zajtra sa tu vidíme opäť ❤️
@sonja_ ahojte baby tak dnes sme tu zase drzme si palce 🙂
@stanusenka
@sibrez
@januska1994
Baby povinne sa potom priznať, ktorá vyhrala 🥳
Začíname, štart 😁
@stanusenka Limbach
@patka33 ja som náhodne zapla a hneď povedali,dnes ako skoro 😀
@sonja_ no parada uz len 4 nad nami dnes prerabaju snad nebudu vrtat :D ked to povedia
To už aj povedali??? Ajajaaaj takže zatiaľ máme jedno áno?
@stanusenka Klástor pod Znievom
Kláštor pod Znievom 😀
To už aj povedali??? Ajajaaaj takže zatiaľ máme jedno áno?
@januska1994 už 2. 😀

@sonja_ este ale nepovedala moderatorka nic ze
@patka33 nie