Súťaž Rádio Expres Láska je tu s nami
Ahojte náhodou prosím neviete koľko miest na Slovensku dnes už hlásili? Pomôžme si navzájom. 🙂
@stanusenka nevie 😀😀 dam mu ho hned ked pride😀 zasluzi si a on je u nas ten viac na taketo veci
Ja mam vzdy rovnaky telefon pokial funguje 😀
@anonym_fb091b tak to bude tiež veľmi pekne prekvapenie, len tak...🤗 môj manžel je teraz doma na materskej takže bol svedkom všetkého môjho hrania a zavislačenia na súťaži😀 zrovna mám aj ja dovolenku do februára kôli materskej, keď sa mi nahromadila..a v práci som teraz len výnimočne keď ma potrebujú
A to bolo akurát stredu keď som vyhrala 😄
@anonym_fb091b tak to bude tiež veľmi pekne prekvapenie, len tak...🤗 môj manžel je teraz doma na materskej takže bol svedkom všetkého môjho hrania a zavislačenia na súťaži😀 zrovna mám aj ja dovolenku do februára kôli materskej, keď sa mi nahromadila..a v práci som teraz len výnimočne keď ma potrebujú
A to bolo akurát stredu keď som vyhrala 😄
@stanusenka bude prekvapeny urcite 😀 a co povedal ten tvoj?
@stanusenka bude prekvapeny urcite 😀 a co povedal ten tvoj?
@anonym_fb091b ja som mu volala z práce, že "mám mesiac života" a plakala som😀 a on ticho, chudák nevedel čo sa stalo, či umieram.. Kým som sa vykoktala a povedala, že som vyhrala v Exprese tak bol rád, že som zdravá a ešte k tomu bohatšia😂😂😂
A keď mám dvojicu zvýraznim vždy zvýrazňovačom, tak mi to rovno bije do očí🫢 No teším sa, tento rok snáď zavolajú😁
A keď mám dvojicu zvýraznim vždy zvýrazňovačom, tak mi to rovno bije do očí🫢 No teším sa, tento rok snáď zavolajú😁
@stanusenka šťastie praje pripraveným😄
@stanusenka šťastie praje pripraveným😄
@sandra811 😂😂 v stredu to veru platilo, uvidíme, či aj v pexese 🤞😁
@anonym_fb091b ja som mu volala z práce, že "mám mesiac života" a plakala som😀 a on ticho, chudák nevedel čo sa stalo, či umieram.. Kým som sa vykoktala a povedala, že som vyhrala v Exprese tak bol rád, že som zdravá a ešte k tomu bohatšia😂😂😂
@stanusenka jeeeeejda :D
Baby ja hrám pexeso každý rok takto .. Takže už som nachystana na zajtra😀
@stanusenka aj ja už mám pripravené 😍
@stanusenka jej 😀 to je mile 🤍😀
A o čo v tom pexese pôjde ? Budú sa otáčať čísla a treba si pamätať ktoré už niekto odkryl a čo pod číslom bolo ?
Baby ja hrám pexeso každý rok takto .. Takže už som nachystana na zajtra😀
@stanusenka aj ja pripravena
@stanusenka aj ja pripravena
@mattuliatko30 pekný prvodecembrový pondelok vsetkym zelam🫶
@mattuliatko30 pekný prvodecembrový pondelok vsetkym zelam🫶
@mattuliatko30 dobré ránko aj ja prajem a vitajme december 🎄🕯️
@mattuliatko30 dobré ránko aj ja prajem a vitajme december 🎄🕯️
@sonja_ 8 kuchynsky robot
13 teplovzdusna friteza
@nikus297 môj tato 22, paráda🤗
@stanusenka aj moja sestra je 22. 😀 mamina 8. 🙂 drzim palce

@anonym_fb091b a muž teda už vie, alebo nezistil? 😁 Keď si hovorila v rádiu, že možno bude darček prekvapenie😀
@stanusenka nevie 😀😀 dam mu ho hned ked pride😀 zasluzi si a on je u nas ten viac na taketo veci
Ja mam vzdy rovnaky telefon pokial funguje 😀