Súťaž Rádio Expres Láska je tu s nami
Ahojte náhodou prosím neviete koľko miest na Slovensku dnes už hlásili? Pomôžme si navzájom. 🙂
Takže bezdr.sluchadla 16 a 25, umybac okien 27 a 32 a el.gril 30 a 24. Tak že?
Baby keby mi zavolali riskujem, skúsim voľné a priradim k správnemu... Chcem skúsiť bojovať o vysávač😃
Baby keby mi zavolali riskujem, skúsim voľné a priradim k správnemu... Chcem skúsiť bojovať o vysávač😃
@stanusenka chces dyson ?
@stanusenka tiez som nad tym premyslala😄 alebo fen od dysonu😄
@stanusenka ja tiež by som asi zariskovala otvoriť neotvorenene, lebo už máme 1 pár zo všetkých 6. čo nemajú pár.
@stanusenka tiez som nad tym premyslala😄 alebo fen od dysonu😄
@sandra811 aj ja dyson, ešte robot ,ale aj keď nie, výhra by bola istá 😉 len keby zavolali 🙏🏻
Držme palce baby, snáď tento rok mám budú volať 🙂 keď nie, kľudne môžu na ten štedrý deň😄😄
@stanusenka ja tiež by som asi zariskovala otvoriť neotvorenene, lebo už máme 1 pár zo všetkých 6. čo nemajú pár.
@sonja_ teda 8 preklepujem dnes čísla 😅
Držme palce baby, snáď tento rok mám budú volať 🙂 keď nie, kľudne môžu na ten štedrý deň😄😄
@stanusenka 🍀🍀🍀
Dnes teda ešte jedno žrebovanie? 🍀
Tiež ste mali naladené, že už niekoho mali na linke a odrazu pustili reklamy? Asi im padol z linky. 🤨
Ďalší, ktorý si nezapisoval 🙈 24 a 31

12 tyčový vysávač
30 elektrický gril
Tak tu máme 4 darčeky už 🎁
@sonja_ pardon 3 🤩 tyčový ešte nemá pár 😀