Suvenír pre Angličanov
Ahojte,syn (14) odchadza na jazykovy pobyt k rodine do Anglicka,na tyzden.Rada by som im nieco slovenske poslala,co by ste poradili?nieco,co hlavne v kufri nerozbije,napadli mi nejake magnetky,pohladnice,kupelne oblatky,kedze sme z kupelneho mesta…vdaka za tipy👍
@barbora0308 predtym, ako tie chrumky a horalky syn zbali, treba ziatit, co nemaju v rodine peanut allergy.
Byvame v UK a Tu kazde 50 dieta ma peanut allergy a cisla idu hore.
Ja byvam v UK, doniest dobry flasu vina, popripade palenku.
@oslo1 tak potom kofolu, haslerky, milu, susene hriby, susene Tatranske bylinky... je toho dost na vyber, super napad su aj tie oblatky, co spomina autorka.
@bessie12 anoo ja som raz tiez zohnala SK kucharsku knihu po ANJ, strasne sa tesili receptu na bryndzaky 😁
@barbora0308 to tiez dostali jeho dcéry 😁 ale kupila som rovno aj sebe v slovenskom jazyku 😂
Konkrétne túto https://www.martinus.sk/?uItem=72271
Aj keď možno z nej variť nebude, tak aspoň vie aká je slovenská kuchyňa 🙂
my sme vzdy do Anglicka brali horalky, milu, nugetu, dru tycinky, kofilu a studentsku pecat (okej ta nie je uplne nasa) no a este korbaciky a parenice 🙂 vzdy sme to riskli, nikdy sa nic nepokazilo
Moj syn rodine daroval peknu knihu o Slovensku, s krásnymi fotkami a textom aj v angličtine

@mazula moji zahranicky priatelia sa vzdy potesia klasickym chrumkam a horalkam 😁