icon

Svadba - západné Slovensko

beba1994
20. dec 2021

Ahojte milé zienky,

Malé nejaký dobry tip na svadbu na západnom Slovensku? Okolie dunajska streda, Samorin.
Chceli by sme ju v lete, niekde vonku - samozrejme nech je V krásnom prostredí, niekde pri jazierku, peknej záhrade.
Hľadám ako môžem, ale už som zúfalá 🙈.

Ďakujem pekne 🙂

Strana
z2
h2
20. dec 2021

@beba1994 Ahoj, osobnú skúsenosť nemám, ale viem, že obľúbené miesto na svadbu v tejto lokalite je Hotel Kormorán v Šamoríne. Alebo tú požiadavku na pekné prostredie s jazierkom by mohol spĺňať Penzión Platan v Ňárade.

zdena1990
20. dec 2021

Hotel Kormoran boli sme tam na svadbe aj sme tam spali 👍

barbora0308
20. dec 2021

@beba1994
Hotel *** Plauter Kúria Veľký Meder
Vrelo odporucam, krasna ranc so zvieratkami a jazierkom, bola som tam raz na letnej svadbe a bolo tam krasne 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
deedol
20. dec 2021

kastiel palarikovo

sjosa
3. feb 2025

Mala niektorá z vás svadbu v lete? Je to dobrý nápad alebo radšej to dať na jeseň 🙂

jablon_katka
4. feb 2025

@sjosa Za mna rozhodne ano, ale tak to je moj nazor. Mam kamaratku, ktora zase vyberala termin tak, len aby nebol v lete. Je to uplne individualne, ale tak nikdy sa nevies uplne prisposobit kazdemu. 🙂

klaudiaden
4. feb 2025

@sjosa Poviem ti tak, ze - sprav si podla seba. Ako chces ty, ako si to predstavujes, resp. predstavujete 😀 Ste dvaja predsa, to je jasne. Ale jednoducho nech je to podla vas. Som si ista, ze mas nejaku tu predstavu uz dlhsie, tak sa jej drz. Ved je to predsa vas den, neber ohlady v tomto na nikoho.

nana8989
4. feb 2025

@sjosa my sme mali svadbu 1.9 a bolo to super, nebolo už tak extrémne teplo, ale stále príjemne vonku aj večer 😊

sjosa
5. feb 2025

@nana8989 To je pravda, to znie tak ideálne. 🙂 Ešte máme čas sa rozhodovať, takže som taká pokojná celkom zatiaľ 😀 Ale bolo by fajn mať už niečo zajednané aspoň.

nana8989
5. feb 2025

@sjosa u nás to vyšlo super. 1.9.2017 bol piatok, vtedy bol sviatok, takže aj tak mali ľudia voľno, v sobotu sme mali ešte popravku (to sa u nás robí) a v nedeľu sme sa ešte všetci mohli zrelaxovať v kľude 😂 ale počasie bolo skvele, pamätám si, ze bolo 27 stupňov a krásne slnečno 😊
A teda plánovala som to rok dopredu s aj tak už veľa veci co som chcela bolo na ten termín obsadených 🙄

sjosa
10. feb 2025

@nana8989 A odkiaľ ste? O takej popravke som teda ešte nepočula. 😅
Áno, niektoré veci sa rezervujú aj viac ako rok dopredu, aj to ma celkom stresuje, že už nezoženiem úplne všetko, čo mám v hlave 😕

nana8989
10. feb 2025

@sjosa Hájske (medzi Nitrou a Seredou). U nás v okolí v dedinách sa to robieva, ze sa rodina na ďalší deň ešte stretne, popije sa, podebatuje, takže ta nedeľa na relax po 2 dňovej žúrke nám prišla veľmi vhod 😂

klaudiaden
11. feb 2025

@sjosa Tak hlavne aby ste to mali vyriesene poriadne, treba mysliet na to, ze ak ozaj budu riadne horucavy, tak aby sa mali svadobcania kam skryt pred slnkom a podobne. Aby tam bolo aj dost tiena na okoli, ale zaroven mozu byt aj na vzduchu, chapes co tym myslim 😀 Proste taketo detaily riesit nie je vobec odveci.

sjosa
12. feb 2025

@klaudiaden Len či v danom termíne aj nájdem niečo také úplne vyhovujúce, vieš 🙏 Aby to nakoniec nebolo tak, že zoberiem to, čo je, len aby bolo 🙊

klaudiaden
17. feb 2025

@sjosa Tak to tak jednoducho neurob a hotovo. Pozeraj si uz teraz priestory a som si ista, ze nieco vhodne najdes. 🙂 Nenechaj to na nahodu jednoznacne. Myslim, ze ti na tom zalezi.

sjosa
18. feb 2025

@klaudiaden Veď a ty si myslíš, že nič nepozerám 😀 V jednom kuse, každý jeden deň. Ale tak nie je to ozaj jednoduché, buď je to už celkom vybookované alebo nám to proste nejakým spôsobom nevyhovuje.

jablon_katka
20. feb 2025

@sjosa A kde pozeras? Sirsie okolie ci len niekde pri vas?

sjosa
21. feb 2025

Ja som pôvodne z okolia Nitry, takže by som samozrejme uvítala, keby to bolo niekde tam, aby to aj väčšina svadobčanov nemala zase úplne ďaleko 🙂 Nehovorím, že to musí byť vyslovene tam, ale do tých 40-50km by to bolo proste ideálne. Väčšina sa aj tak dopraví autami.

klaudiaden
21. feb 2025

@sjosa Skus si pozriet aj Kastiel Palarikovo, myslim, ze ta zaujme hned na prvy pohlad 😉 My sme mali svadobnu hostinu tu, je to tam fakt nadherne.

sjosa
5. mar 2025

@klaudiaden Podľa fotiek to vyzerá fakt čarovne 🙂 A ako ste to mali vybavené? Čisto len hostina?

klaudiaden
6. mar 2025

@sjosa No, uplne vsetko, teda aj s obsluhou, vyzdobou, no nemali sme proste absolutne ziadne starosti a takto by som to poradila kazdemu, lebo sme nemuseli riesit fakt ze nic 🙏 Nie je nad to, lebo zhanat a obvolavat vsetky tieto sluzby osobitne, to sme si hned povedali, ze ak nam toto odpadne, tak mame po starostiach, a tak aj bolo. Cize mozem odporucit jednoznacne 🙂

jablon_katka
7. mar 2025

Tuto sa nechystate nahodou niekto? 🙂 Mozno to niekomu pomoze.

klaudiaden
12. mar 2025

@jablon_katka My sme boli minuly rok, lebo sme sa chceli informovat co najviac, kedze sme tu mali svadbu 🙂 Bolo tam toho ozaj vela, vsetko, co potrebujes vediet a vidiet, vyzdoba, kolace, proste vsetko na jednom mieste.

sjosa
13. mar 2025

No mňa teda dosť mrzí, že sme toto nestihli 😢 To som teda netušila, že sa dá takto vybaviť všetko naraz, dokonca aj starejší.

jablon_katka
13. mar 2025

Ved takto je to uplne najlepsie, mas to bez starosti. Raz sme tam isli pozriet, ked sme boli na vylete. Oplati sa aj takto pokukat si tam najprv okolie a tak. Krasne miesto, uplne ina atmosfera ako bezne hotely. Je to teda take historicke, nie nadarmo sa vola polovnicky kastiel 🙂 Aj cele vnutro je takto tematicky vyzdobene.

xeniii
18. mar 2025

@jablon_katka Moj otec je polovnik, takze k takymto veciam viacmenej inklinuje cela rodina 😀 Ale tiez s tym nemam problem, nevadi mi to, viem si predstavit tu aj nejaku rodinnu akciu/oslavu. Aj take tam robia, ci cisto len svadby?

jablon_katka
20. mar 2025

@xeniii No ono si tam mozes zajednat prakticky cokolvek. Akykolvek typ oslavy - podla poctu ludi si vies vybrat konkretny salonik, teda miestnost, kde sa to bude odohravat. Treba sa proste informovat. Maju aj na stranke nejake info, vsetko je tam zrozumitelne vysvetlene, vies si to tam pekne pozriet 🙂

xeniii
20. mar 2025

@jablon_katka Vďaka. Aktuálne zháňame nejaký zaujímavý priestor na rodinnú oslavu, 50tku 😇

klaudiaden
21. mar 2025

@xeniii Jasne, na 50tku by to mohlo byt fajn, zalezi, kolko vas bude. Ak chcete nieco stylove, tak kastiel je urcite pekna volba. Inak maju tam aj moznost ubytka, keby niekto nechcel v noci riesit odvoz. Skus si tam zavolat, byvaju dost vybookovani, hlavne na sezonne terminy. Mas uz nejaky konkretny datum?

Strana
z2