icon

Svadobné šaty z Číny

13. okt 2022

Od kial ste objednávali? Wish? Aliexpress? Koľko stáli? Aká bola kvalita?

elenka.k
•
13. okt 2022

ja by som skôr neriskovala, predsa len, ak ti nesadnú?? Ináč, ja som mala šité na mňa 😉 Mala som jedinečné a presne stavané na mňa 🙂

layla123321
•
13. okt 2022

Ja som objednávala odtiaľto

https://www.ever-pretty.com/

Sú tam vždy mierky, treba sa odmerať. Šaty mi sedeli a su krásne, mala som svadobné aj popolnočné odtiaľ, dokopy za 82e. Skoro vždy majú nejaký kupón na zľavu, od určitej sumy je poštovné zadarmo. Ale chvíľku to trvalo.

radkaradix
•
13. okt 2022

Ja som mala z aliexpressu za 75 eur na mieru, plus som si ich davala upravit krajcirke, lebo mi boli aj tak trosku velke v pase a dokupila som si kruh, spolu ma stali teda 150 eur. Predala som potom za 80 eur 👌

bessie12
•
13. okt 2022

@layla123321 krasne. Jednoduche a elegatne 🙂

simik411
•
13. okt 2022

Ja som mala.tiez z Ali, krátke a šité na mieru sikmac chcel presne miery atď sme dosť komunikovali doniesol ich kurier a každý chvalil ale stali okolo 140eur hah

autor
•
13. okt 2022

Ako ste kúpili šaty z aliexpresu na mieru? Nemáte link?

simik411
•
13. okt 2022

Ja som to riešila v roku 2016, ten obchod už neexistuje nenájde mi stránku, ale tak je veľa toho tam treba hlavne pozerať feedbacky ak sú ok a dáš správne miery tak by nemal byť problém..

radkaradix
•
13. okt 2022

vybrala som si saty, ktore sa mi pacili a kde mali v popise napisane, ze siju na mieru a po objednani mi predajca napisal, aby som mu poslala miery. pred odoslanim mi saty na moju ziadost aj poslali nafotene.

pukina
•
13. okt 2022

ja som mala na mieru tieto: https://a.aliexpress.com/_mNddODe
vopred som pisala predajcovi, poslala som rozmery podla popisu pod satami, potvrdil a potom som zadala objednavku a na zaklade toho ich spravili.

liloastitch
•
13. okt 2022

Ja som si šaty kupovala od pani cez internet, tvrdila, že ich dáva šiť v zahraničí a bla bla. Prišli tak čistý Aliexpress 😂 ale boli super, nemôžem sa sťažovať,len keby to viem, tak si ich objednám sama bez jej 100% prirážky.

kamatopo
•
14. okt 2022

@liloastitch aj ja som sa tak nachytala. Skoro ma vytočilo keď som ich našla na Ali. Ja že to pani šije na mieru🤦🤦🤦. V tej dobe som nevedela o Aliexpresse. Šaty za ktoré som ja dala 115e by ma tam vyšli 45e. No čo už.

tehulka2011
•
27. jan 2025

hlavne tie modelky siat maju vsade ultra dlhe nohy, niekde podla mna aj upravene photoshopom, na klasickej zene to moze vyzerat uplne inac