icon

Svrbenie konečníka, čo robiť?

bielavlcica
2. nov 2019

Baby poradte mi lebo sa uz ozaj asi zblaznim. Uz asi treti den ma svrbi konecnik. Vkuse si ho musim skrabat som z toho nervozna a podrazdena skusala som aj zvisit este viac hygienu ale nepomaha skusila som masticky vodicky a nic. Ono to zas na nejaky cas prejde a potom sa ro zas vrati. Na gyndu idem az 3.12 ale ja sa asi dovtedy zblaznim aj teraz ma neskutocne svrbi

983
2. nov 2019

@bielavlcica mohlo by ísť o parazity (mrle) s týmto by som navštívila obvodnú.

pribinak
2. nov 2019

Co ma s tymto spolocne gynda?

bielavlcica
autor
2. nov 2019

@983 no to ma tiez napadlo ale nemala som to nikdy a zrazu z nicoho? Navyse v stolici nic nemam

kristina2412
2. nov 2019

@bielavlcica nemôžeš mať hemeroidy? Tie zvyknú svrbiet...

nikpa
2. nov 2019

@bielavlcica Hemeroidy, mykóza, mrle alebo nemavas len tvrdšiu stolicu? Vtedy sa zvykne konečník natrhnut a kým sa zahojí, môže svrbiet.

bielavlcica
autor
2. nov 2019

@nikpa no ja praveze mam stolicu velmi malo za tyzden asi tak 3x

nikpa
2. nov 2019

@bielavlcica To je jedno ako často len či je tvrdá alebo nie 😎💩😁

rose26
2. nov 2019

Tiež to mávam 🙄 skús na pár dni vyradiť sladke a uvidíš či to prejde 😉 Ja vždy ked mám obdobie ,že vo zvýšenej miere konzumujem cukor tak sa mi to objaví a len sa škrábem ako taká opica🙊 sú to premnožené kvasinky aspoň u mňa .

0silvia0
2. nov 2019

@bielavlcica na upravu stolice skus psylium a potom uvidis...

jaja23
3. nov 2019

@bielavlcica skus avenoc krém, je homeopatické. Ja mam hemeroidy a na svrbenie pomôže len toto.

bielavlcica
autor
3. nov 2019

@0silvia0 ja som uz na stolicu uzivala vselico a nepomohlo.
@rose26 nemozem vyradit sladke mam poruchu kde si telo pyta cukor a nie je to cukrovka a zas nejem tolko sladkeho.

fokuska
3. nov 2019

@bielavlcica Este som asi necitala ani jednu temu od teba, kde by si si nechala naozaj poradit.
Kazdu radu a odporucanie hned zmietnes zo stola. Nic nefunguje, nic sa neda :-/

Chod k obvodne a ta uz nasmeruje na potrebne vysetrenia a nasadi liecbu.

tenerifka
3. nov 2019

@bielavlcica prosimta, aku mas poruchu, ze musis jest biely cukor? Naozaj ma to zaujima, lebo som o tom este nepocula. Ved cukor obsahuje najma ovocie, a to mozes jest v pohode

veronikaszabova
3. nov 2019

@fokuska tiez pozeram, ze co rada, to odpoved, ze to je zle... komu niet rady, tomu niet pomoci

veronikaszabova
3. nov 2019

@fokuska inak osobne by ma zaujimalo, ako dopadla jej kauza stratenych € pri prevode. Rady dostala, isla si fuuurt svoje. A po navsteve pobocky uz sa neozvala...

jankapepe
3. nov 2019

@bielavlcica Akú poruchu to máš? A veru áno,aj mňa by zaujímalo kde bol ten problém pri danom prevode z jednej banky do druhej??

veronikaszabova
3. nov 2019

@jankapepe ona nam to nenapise, musela by si priznat chybu 🙂