icon

Sylvester Stallone - získanie podpisu

7. nov 2022

Ahojte možno nemožné ale predsa skúsim 😁 Manžel zboznuje tohto herca a samozrejme jeho filmy 🙂
V sobotu sme boli v kiku kde mali mikinu s potlačou Rocky Balboa tak ze sme ju kupili 😁 Bolo by možné získať nejako jeho podpis? Samozrejme že na nete nieje jeho presna adresa neviem ci sa to dá vobec nejako s nim spojiť mate skusenost ? S nejakými zahraničními hercami ako ich mozem osloviť?
Ďakujem 🙂

renirv
7. nov 2022

mozno kupit na ebayi, haha. neviem si predstavit, ako by si sa k nemu realne dostala🙂

soldi
7. nov 2022

Kamoska ma takto foto aj podpis od schwarzeneggera. Zastresoval pole dance sutaz, tak tam sla a stretla sa s nim. Akurat teda to bolo az v barcelone 🙈
Tak skus mozno pohladat nejake podujatia s nim. Alebo mu napisat na fb. Za to nic nedas 😀

autor
7. nov 2022

@soldi nasla som jeho stránku kde predáva oblecenie je tam kontakt ako ze sa tam moze napisat ale otazne je ci mi vobec nieco odpisu kde ze uvadzaju ze vzhldaom k velkemu mnozstvu sprav sa moze stat ze na niektore neodpisu ... Este na insta je email tak skúsim 🤔

hrabovo
7. nov 2022

Baby ja som takto chcela podpis od Salaha z fc Liverpool, nemozneee, oni sú produkt, čo zarába, podpis stojí neskutočne peniaze, len tak zadara ho proste neposlu, aj keď hráč ako taký by s tým zrejme problém nemal.... Ale k nemu sa človek bezne nedostane...

soldi
7. nov 2022

Tak tak. Skus. Za to nic nedas 🙂

mamula20
Odpoveď bola odstránená
autor
7. nov 2022

@mamula20 ma insta tak skusim aj tam 😁