Synovi som zabudla odložiť jeho prvé vlásky do albumu
Ahojte. Synovi som strihala jeho prvé dlhé krásne vlásky. Neboli veľmi dlhé, ale dali by sa založiť do albumu. No a ja som zabudla a vyhodila ich 😭😭😭 teraz mám také výčitky svedomia. Povedzte, že nie som sama. Výčitky budem mať aj tak, ale aspoň budem vedieť, že nie som sama 😭😭😭
@andrejka1212 nie je to môj jediný problém... Zasa nesudme, dobre? Len ma to mrzí. Odkladám synovi všetko čo sa dá, hlavne aby mal on nejakú pamiatku, keď už si nebude pamätať. A možno si za 50 rokov sadnem na smrteľnú posteľ a bude to moja najkrajšia spomienka (teda jedna z nich, keď som mu strihala vlásky). Pre mňa také veci veľa znamenajú
Tak sa "potrestaj" tým ze mu odlozis aspoň 100 e na budúcnosť 🤣 to ti oceni viac👌🥂
@denuska28 tak snad si na to budes pamatat aj bez toho, ze sa budes musiet pozerat na tie vlasy, ak je to teda pre teba taka hodnotna spomienka. Dost vsak pochybujem, ze tvoj syn sa v buducnosti nad tym nejak pozastavi. Neviem, pripada mi to cele absurdne. Asi to bude tym, ze som clovek, co uvazuje skorej nad tym, ako budu moje deti v buducnosti prezivat v globalnej krize a ci budu mat co jest, nie ci sa budu kochat nad pramenom vlasov. Tot vse. Ale rozumiem, ludia su rozni.
Neber to v zlom,ale toto ja nepochopim. Odkladat vlasy,zuby. Fuj. Je to nechutne. A nemas co lutovat.
@denuska28 Ale ved o pol roka budes zase strihat a tak odloz vtedy... pol roka hore dole, to je jedno.
Och 🤦♀️ len aby to za pár rokov nechytil a nezahodil do koša ako nepotrebnú vec. A ty sa tu teraz stresuješ, že si zabudla na vlasy. Vidno, že máš prvé dieťa 🤭 tam sú niektoré schopné odložiť aj prvé kako🤣
Žena, založila si diskusiu o hlúposti. Mne je trápne aj za teba 🙄 Odlož z druhého strihania a hotovo, ešte stále bude mat rovnaké vlasky.

Tu končí každá sranda.😱😱😁
@denuska28 ja dúfam, že si sama s výčitkami svedomia že takúto hlúposť. Mňa len udivuje, kedy majú ľudia čas riešiť takéto blbosti a ešte sa trápiť?!
Ale vieš čo ak je toto tvoj jediný vážnejší problém tak som rada.
P.S. kôš si už vyhodila? Možno keby sa skusis v ňom pohrávať tak ich nájdeš.
@denuska28 netráp sa kvôli tomu, chlapci takéto veci neriešia takze si nebude o 20 rokov pozerať album aké mal prvé vlasy ale najskôr ho zahodí do koša
Mne mama odložila prvé vlasy.. a vieš kde sú? Netuším 😅 tak skončia všetky prvé vlásky..
Ja mam 4 a pol rocnu a rocneho a este som im album nezalozila 😱😱😱 v dcerinom je zapisana presne prva strana. Co sme dostali pre syna nema ani meno vypisane.
Joooj rodicovska nostalgia. Ked sa kamaratke odstahoval syn do bytu ovesala mu stolik fotkami - z porodnice- prve kupanie -papkanie - prve kroky. Uz po tyzdni ked bola na kavu plakala, ze ich syn ich vyhodil/ odlozil do krabice kebo nemal kde dat x-box a wifi rooter.🤦♀️🤦♀️Aj mne boli do placu - ale od smiechu. Tieto vecicky maju spomienkivu hodnotu iba u teba. Deti ich maju..... tak mu odstrihni aj teraz - či isiel na koleno?.
Neviem prečo by ten album mal syn v budúcnosti vyhodiť. Vy by ste snáď nejaký takýto darček od mamy vyhodili? Veď to nie je lapač prachu, typu nejaka soška. Ako nehovorím, že ho bude pozerať denne, alebo vyťahovať pri každej návšteve, ale jeho žena a deti si to raz radi pozrú. Aj on ten album ocení. Nevravím, že z neho bude nadšený v 18 stke 🙈, ale neskôr snáď áno. A raz to bude preňho pekná spomienka na teba a lásku, ktorú si mu dala. Vlásky ostrihaj a odlož nabudúce. Ved nemusia byť prvé. Dôležitejší bude ten nejaký odkaz, pár slov zo srdca čo mu napíšeš.
Áno diskusia je trošku usmevná, stres panika pre nič, ale tak nemusíte byť na autorku také útočné. Mne teda absurdnejšie príde keď dospelá žena napíše, že priateľa v pohode pustí von aj samého 🙈 Autorka, trošku sa uvoľni, nazaj sa nič také hrozné nestalo 🙂
no môj ty boh..... mimochodom, viem si predstaviť o cca 17-18 rokov chalana, ktorý obháňa baby alebo ktorý študuje, nos má večne v knihách, alebo je posadnutý športom.... nech si predstavím akéhokoľvek chalana, NEVERÍM, že bude listovať nejaký album a hladiť svoje prvé vlasy 😀 potom si predstavím muža, cca 25-35 rokov so ženou, 2-3 deťmi, s bežnými starosťami.... NEVERÍM, že bude opatrovať nejaký album.... toto celé je len tvoj problém
@denuska28 a ako píšu mnohé ženy, tak je to celkom milý problém a buď zaň vďačná. lebo fakt nevieš, čo sú to skutočné problémy 🙂 mimochodom, skús sa spýtať muža, keby jemu matka odložila taký album, kde uvádza takmer všetko, či by ho v súčasnosti niekedy vôbec listoval. pochybujem 🙂

@panelacikova ktovie,mozno raz bude na to balit baby
@amelie2017 akože čo si to za matku? 🤣 Čo budú čítať po večeroch? 😃Inak akurát si predstavujem ženy, ktoré mali aj 9 detí. To by každý deň behali s knihami, lepili, písali a nič iné nerobili
@denuska28 pozri sa na to prakticky! Neviem,kedy si malého strihala,ale zober nožnice a kúsok mu odstrihni teraz. Nepotrebuješ z celej hlavičky a sú to tie isté vlasy🤣 nikto to nebude o pár rokov vedieť(okrem MK,ten nezabúda☝️)🤣
Radsej ho odfot a bude mat pekne foto, ako odkladat vlasy... ja som to dcerke odlozila, ale sama neviem, naco... vyplnalo sa to v takom albume. A nasa triedna rozpravala ze v muzeu L. Stura v Modre boli na stene jeho vlasy zaramovane a jej doslo z toho na grcanie 🤣
@denuska28 pri prvom dieťati som bola aj ja takáto premotivovana, mala som odložené vlasy, tehotenský test, prvé topánočky. Keď som bola tehotná s druhým, našla som to, zasmiala som sa sama na sebe ako mi sibalo a hodila som to do koša. Sú to zbytočnosti. Dôležité sú úplne iné veci.
@denuska28 inak,toto sú vlasy môjho syna z prvého strihania. Všetky🤣 cca do 2r bol skoro plešatý a dcérine nemám vôbec.
Ale veď situácia sa dá zachrániť. Veď mu teraz kúsok odstrihni,z tých,čo má na hlave.😉😉

@denuska28 fuha tak toto by mi v zivote nenapadlo odkladat. Akoze naco??? To by si sa za par rokov rozplyvala nad pramenom vlasov? Ked je toto tvoj jediny problem, z coho mas hlavu v smutku, tak si ozaj stastny clovek...