icon

SZU ošetrovateľská. Kedy pridajú info na stránku?

leniciatko
2. sep 2010

Ahoj, dala som si prihlášku na vyššie uvedené, ale: teraz som poštou obdržala dopis,že ma prijali, a že ďalšie info na webovej stránke. Neviem od kedy a ani nič. Nevyznáte sa niektorá v tejto problematike?
Stránku som prelúskala celú........

slavuska30
2. sep 2010

..ahoj ideš na špecializáciu na SZU v Blave?ja idem na chirurgiu, na stránke je napisany len termin skupin, ale nič bližšie..

leniciatko
autor
2. sep 2010

áno,idem do Blavy, ale som už nervózna, ked neviem kedy. 😠

slavuska30
2. sep 2010

@leniciatko ...ja mám chirurgiu, ale tiež neviem, v ktorej som skupine, tak sa neviem zariadiť, sô to len také všeobecné informácie tam...

leniciatko
autor
2. sep 2010

mala som link otvorený, len ked neviem kedy je nástup, som z toho nervóz....

slavuska30
2. sep 2010

1.skupina 11.10-15.10 Modra Harmonia a 14.2-25.2 tiež Modra

bibinka
2. sep 2010

kočky, vmiesim sa do debaty. mám otázku, koľko rokov praxe treba aby som si mohla podať prihlášku na špecializáciu? Každý hovorí inak, u nás v rob.staničná, že aspoň 3 😠 😝 , iné hovoria o dvoch rokoch a kamoš, čo robí riaditeľa na záchranke tvrdí, že aj rok. tak ako je to u vás? 😕

leniciatko
autor
2. sep 2010

@bibinka kolegyňa ide terez a má až dva roky praxe, ona je celkom mladučká.

slavuska30
2. sep 2010

@bibinka ahoj..oficiálne treba 3r praxe, ale zalezi vela od vrxnej a staničnej a od prevadzky na oddeleni.. 😉

bibinka
2. sep 2010

díky, to som si aj myslela, predpokladala som 2 roky praxe na danom odd-v mojom prípade oper.sála, ja som tam teraz ukončila prvý rok, takže si v marci podávam prihlášku. ale mne nadriadená povedala, žeby som ešte rok počkala, vraj pre istotu- ha ha(osobná neprajnosť či čo 😖 ), vraj lepšie obstojím na skúškach. ale to je asi len to, že aby som ostala na rovnakom plate o rok dlhšie a to sa mi veru nechce. veď ked som zvládla mgr, tak toto bude pre mňa hračka
a ešte- v manuáli sa vôbec nehovorí o počte rokov praxe, takže asi tak.....
kočky, priebežne to prispievajte,aby som bola v obraze, chichi.ozi a prihlášku mi dajú na personálnom?

slavuska30
2. sep 2010

@bibinka no nam to vzdy na stranke nemocnice na intranete napisu, kolko je potrebna prax a su tam hned aj prihlasky ku stiahnutizu...nam s tym nerobili problemy, niektore sli na svoje volno a niekto cez zamestnavatela..

leniciatko
autor
2. sep 2010

@bibinka na špecializáciu nerobíš skúšky, moja. 😀

bibinka
2. sep 2010

leniciatko- ve´d to ja viem, len záverečné mechechce 😀 😀

leniciatko
autor
2. sep 2010

@bibinka jáááááj, na skúškach záverečných,aha!

leniciatko
autor
10. okt 2010

A kto ide zajtra 11.10. do Modry?