icon

Tabletky na chudnutie

lilianocka2016
9. máj 2018

Prosim vas ake tabletky su naj na chudnutie porade

Strana
z2
pavolpazican
22. máj 2018

v amway je program na základe dna a poznám pár ľudí ktorý šli z váhou dole ale chce to disciplínu

eriksa87
24. okt 2018

Adipex retard, phentermine

suska434
25. okt 2018

Zostal mi Xenical 120 mg

martika38
14. nov 2018

@kathy93 Ahoj, čítam tu príspevky ohľadom l-carnitinu a proteinov..... vieš mi poradiť aký si ty užívala? Mám 63 kg a potrebujem sa vrátiť na moju váhu cca 53-54 kg..... začínam cvičiť Jillian M.....so stravou ti niekto pomohol? Ďakujem ⚘

kathy93
15. nov 2018

@martika38 ja som si teraz objednávala. Tiež potrebujem schudnúť a kúpila som od BioTech USA tekutý l-carnitine 100 000 dáva sa pol hodiny pred cvičením 🙂 proste sa viac spotis a budeš mať viac energie. Radiť ti termospalovace nebudem. Nie každý ich dobre znáša raz som mala taký že mi bolo z neho neskutočne zle. A nedávno mi dal vyskúšať môj muž iný a ten bol super. Ale ako vravím to nebudem odporúčať. A proteíny ja som si len objednala zas od BioTech USA ultra loss diet shake sa to tuším volá. Odporúčam ale skôr jahodovú príchuť čokoláda nieje nič moc aspoň teda mne až tak nechutí. Od toho sú ale určite lepšie proteíny veľmi sa nevyznám. Od pondelka sa by som aj ja chcela nejaké cviky okrem orbitreku. Už mám nakúpené činky 🤦 poradis aj ty nejaké videá? Ďakujem

ludmilik13
15. nov 2018

@kathy93 ten od biotechu je fajn 🙂 osobne co sa tyka proteinov, tak ja by som odporucila radsej sa zamerat na proteiny v strave, mna tieto co sa zarabaju velmi rychlo omrzeli, uz potom som ich ani citit nemohla, tak som radsej siahla po tvarohu a takychto veciach, je to obmena vies sa s tym jedlom vyhrat a budes mat proteiny 🙂

martika38
15. nov 2018

@kathy93 ... Ďakujem za odpoveď na proteíny 🙂 .... ja som si stiahla Jillian Michaels Beginner Shared Workout 1 až 3, vraj sa s týmto má začať cvičiť 3-5 x do týždňa. Každý level 10 dní... to som si načítala 😂 a zaregistrovala som sa na Fitshaker , tam je kopec cvičení za cca necelých 9 eur na mesiac.... tak uvidím, ako to pôjde. Stravu chcem tiež upraviť, ale s tým budem mať asi najväčší problém, zatiaľ si čítam, pozerám a verím, že aj upravím 😝

lulu1707
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2