icon

Tajná láska

modrazaba
4. nov 2015

mile zienky, chcem sa s vami podelit o problem, ktory ma uz dlhsie trapi. ani neviem ako zacat.... krachol mi dlhorocny vztah, boli sme dlho spolu, velmi sme chceli dieta, po velkom usili sa aj podarilo, ale prisli sme on... 😔 nebudem a ani nevladzem hovorit o tom, ako strasne to bolelo a stale boli... stale mam odlozeny pozitivny tehotensky test, aj ked je uz vyblednuty, sono.... 😢 😢 su tomu uz dva roky, co sme prisli o nasho anjelika a neustali sme to.. v lete sme sa rozisli. Byvaleho priatela chapem, nasla som si dve prace, aby som zabudla na bolest, odcudzili sme sa... neviem, kam sa podela nasa laska. 😔 No a v tomto rozpolozeni tesne po rozchode, neviem preco, neviem ako, bola som nestastna, zacala som si s kolegom z prace, teda on so mnou. Len som potrebovala nebyt sama... bola som znicena z rozchodu. Mali sme dohodu, ze to bude bez emocii, a ze to ostane len medzi nami, lebo ani jeden z nas netuzil, aby o tom kolegovia vedeli. Taka bola dohoda, ktoru navrhol on. Vsetko dobre fungovalo, nic sme od seba neocakavali, az mi jedneho vecera povedal, ze sa namotal.... a asi pred tyzdnom som sa dozvedela, ze o nas povedal jednemu nasmu kolegovi.. citim sa dost blbo, lebo pre mna to nebol vztah, nie som donho zamilovana a neviem ako sa mam teraz spravat. Nastastie nerobime na rovnakych oddeleniach, ale chcem to skoncit. Sme spolu 2 mesiace, ale nemam mu co povedat, vie len o rozchode, o dietati nie. A ani nemam chut mu to hovorit. Skratka necitim k nemu to, co by som mala. Svojej matke ma tiez stihol predstavit... nahodou a dal mi darcek k narodeninam... Neviem, co si mam o nom mysliet, ako z toho von. Uvedomila som si, ze to nie je laska, bolo to zufalstvo a bolest zo straty. Ak ho necham, bojim sa, ze bude o mne roznasat blbe reci, lebo on je slobodny a asi je rad, ze ma niekoho, teda mna. Mam svoju pracu velmi rada, ale necitim sa v nej uz viac dobre. Asi to bolo skoro, zacat si s niekym... Nechcem v tom pokracovat, lebo stale nie som vyrovnana s rozchodom s byvalym a neviem prestat mysliet na svoje nenarodene dieta, ale bojim sa to skoncit. Ked ho stretavam a pyta sa ma, kedy dame rande, je mi zle, neviem ako z toho von. Neviem prestat mysliet na to, aky by bol moj zivot, keby sa moje dieta narodilo, keby som on neprisla, vsetko mohlo byt inak.... stale to priserne boli, aj po dvoch rokoch.... A s nim o tom nechcem hovorit, necitim s nim tu blizkost, pri ktorej s niekym mozete zdielat takuto vec. Viem, ze som sa mala najprv pozbierat a potom nieco riesit, ale stalo sa... 😒 Ako to skoncit a citit sa v robote dobre? ☹

Strana
z2
modrazaba
autor
11. nov 2015

no ved som aj... ale poviem ti, ze vcera som si normalne musela dat lieky na upokojenie.... prvykrat odkedy som prisla o moju Coralie. A este som ho prosila v sms aby o nas nikomu nehovoril; ze ho povazujem za inteligentneho, na to mi nic neodpisal.

eeffka
11. nov 2015

@modrazaba no vidis... ja by som nebola za utlocitnu, isla by som za nim a pekne od pluc by som mu povedala aby poculi aj ludia naokolo, ze ak neprestane trusit po firme nezmysly, moze sa stat ze zacnem ukazovat moju sukromnu postu kolegom ja.
Na takychto hajzlikov sa chodi s bazukou, nie s gumipuskou 😠

lalinko2010
11. nov 2015

@modrazaba ahoj, to snáď nemyslíš vážne že dospelý chlap všade o tebe o vás rozpráva a že si mrcha. to je potom jeden nevyzretý chlap, neschopný vzťahu, lásky - nedozrel.
od takého čo najďalej. treba to ustáť a ako sa hovorí - zázrak trvá tri dni, aj toto pominie a bude dobre.
držím palce!

modrazaba
autor
11. nov 2015

@lalinko2010 dakujem, dufam, ze to tak bude. Najprv mi vypisuje ze ma ma rad a ze si sem-tam mozeme dat spolocnu noc a potom toto. A to som ho vyslovenen prosila, aby to nerobil.

lalinko2010
11. nov 2015

@modrazaba nereaguj naňho keď sa stretnete v práce - ahoj ahoj - a tým to skončí. jedna etapa sa skončí a začne iná, využil to že si bolo smutná, zlomená a keby ťa miloval tak nerobí toto ale je ticho a nie vykecávať sa.

modrazaba
autor
11. nov 2015

@lalinko2010 to mi je uplne jasne, ze tej hajzel to vyuzil, a ja som bola k nemu vzdy uprimna, vedel do coho ide. Este dobre ze nerobime na jednom oddeleni, tak ho nevidam kazdy den. Nikdy by som si nepomyslela, ze muzi tak zle znasaju odmietnutie.

lalinko2010
11. nov 2015

@modrazaba ale znášajú a toto je možno ešte ten slabý odvar, len ja toto nepochopím, pokiaľ nemám s tým dotyčným dieťa tak nemám čo zachraňovať, proste sa vzťah skončil a dovidenia, neriešim viac.
treba to len ustáť, prejde to.
ono záleží aj aké vzťahy máš v robote s kolegymi, s kolegyňami a čo všetko on nakecá, pretože pravda je tá ktorá sa počuje prvý krát a nie druhý krát...a každý verí tomu čo odznelo prvý krát.

modrazaba
autor
11. nov 2015

@lalinko2010 vztahy mam dobre, aj teraz mu povedali, ze si to mame riesit mimo firmy. Ale evidentne je urazeny.

nikuliak
15. dec 2015

@modrazaba Hlavne na to musíš prestať myslieť. Sú to už 2 roky, to by malo byť dosť času na to, aby sa to zahojilo.. Viem, že to bolí, ale stalo sa a už s tým nič nespravíš. Zmier sa s tým, že smrť je súčasťou života (áno, je to kruté, hnusné atď.), ale je to tak. Prečo ste sa s priateľom nepokúsili o ďalšie mimi? Skús psychológa, ale hlavne hlavu hore a znova začni žiť a smiať sa! A toto druhého by som nechala. Aspoň dočasne.

Strana
z2