Tajomstvá a škandály z luxusného hotela
Trosku ma dnes nakopla jedna tema z dneska kde tu niekto riesil podvadzanie hokejistov:D mozem potvrdit ze taketo nieco sa velmi casto deje. A nielen oni...su to podnikatelia,politici,spevaci,moderatori,kadekto. Keby som mohla tak by som raz knihu napisala. Pracujem ako recepcna v jednom nemenovanom luxusnom hotely. Nebudem konkretizovat,pretoze su tu viaceri z neho 😁 ale myslim si, ze podobne skusenosti maju aj z inych institucii 😂to keby ste videli, co ja som vsetko videla/zazila, iba by ste guľali ocami. Preto mi pride smiesne ako niektore pod prispevok pisali ako keby autorka napisala nejake klamstvo. Ti dokonali oteckovia na socialnych sietach s nadhernymi fotkami rodiniek su ti najhorsi. A hlavne si to chodia rozdavat k nam s 20 rocnyni Ukrajinkami povacsine 🙂 vsetko krasne mlade dievcata. Keby som menovala tie velebrity, tak by viacerym spadla sanka. Proste ked ma chlap peniaze a to ani nemusi dobre vyzerat, vzdy bude mat zastup zien kolo seba. A este ked aj dobre vyzera, tak si dovolim tvrdit, ze pekni a bohati chlapi nedokazu byt do smrti verni len jednej zene. Ako dobre, mozno sa najde vynimka. Ale to mozno tak 2 zo 100 pripadov. Treba byt realista a odkedy pracujem v tomto hotely som si povedala, ze radsej mat robotnika ako prachaca :D ja som tiez kedysi mala sny, zbalit si bohateho chlapa, ale mne sa tak zhnusili , ze radsej budem na bicykli chodit, ako sa vozit v mercedese s futbalistom, ktory spsva kazdy vikend s inou a chodia sinto tam rozdavat
Viem o com hovoríš. Zažila som. Absolútne bez akejkoľvek chrbtovej kosti, bez hanby, bez výčitiek. Dokonca výrok jedného politika bol ,,nad 50km to nie je nevera, ale potreba"
Tzn.... nemal manželku po ruke 🤢
@viestta áno, ale koľko autobusarov zvádzajú bezne 20tky? A o koľko viac príležitostí ma taky herec oproti autobusarovi?
Známi, bohatí chlapi majú 1000x viac príležitostí a sú v oveľa oveľa väčšom pokušení
Nič nového, bolo to tak v minulosti a bude aj v budúcnosti. Ale je to stále individuálne. Či boháč či roboš.
Nic nove, ku nam chodia jeden vikend s manzelkou a 3 vikendy zakazdym s inou..pozdravime, milo obsluzime a do nicoho sa nestarame..
Draha moja ja pracujem v oblasti stavebnictva a robotnika by som teda nechcela. Ja mam s nimi skusenosti,ze su to taki kur..... ze az. Podla mna rovnaki nevernici ako to,co vidis ty v hotely. Az na to,ze nizsia vrstva nema problem pretiahnut zenu trebaes aj na spinavych zachodoch. Chyba je na obich stranach. Prečo zeny daju kazdemu
@simona20201309 nechaj tak, oni sinstale pojdu svoje :D kebyze sa da nejaka statistika. Tak taky robotnik, co maka od rana do vecera na stavbe ma asi ovela menej príležitosti ako tsn hokejista, ktprybsa chodi zrubat do klubu po zapase 😁😁😁 ved tie kluby su iz vyhladavane hlavne kvoli tym hokejistom. Zeny tam chodia na istotu. Ved jasne, ze sa.podvadzA aj u beznych smrtelnikov, ale.myslim si, ze tieto prestizne povolania to je tak 80%, kdezto u robotnikov, mozno tak 30% :D
A myslíš, že partnerky či manželky týchto týpkov nevedia čo stvárajú?
@amelie2017 a potom tie ich manzelky, co aj vedia,.kde ich muzickovia chodia, ale zakazdym fotky stastnych rodiniek. Stavi, ze ten chlap pride jeden vikend s manzelkou a na tych zenach vidno, ze su nešťastne a prazdne. Ale hlavne draha kabelka a kozuch na sebe 🙂 mne ich je luto. Lebo zit v nejakej iluzii a pretvarke musi byt oriserny
@simona20201309 zvadza kazdy jeden, ktory "zastrcit do druhej" chce. Aj ten autobusak. Je otazka, ci si moze vyberat z takej ponuky ako si vyberaju ti, co sa im radodajky iniciativne vrhaju na instrument, ale skusat moze aj ten autobusar.
Oni vedia preco to robia a je to ich voľba. Neľutuj nikoho.
Cudovala by si sa kolko prilezitosti ma taky robotnik a to je smutne,ake sme my zeny naivne. Ved aj obycajnych zien je vela,ktore si chcu vrznut.
@viestta a presne o to ide. Cim menej pokusenia, tym menej pokusenia 😁 jasne, ze su chronicki devkaři a ti pretiahnu hocico :D ale bezny chlap s charakterom, ktory ma menej príležitosti na ten styk, ma vacsiu sancu nepochybit, ako ten, mozno aj ma charakter, ale ked ma tu príležitosť dennodenne, nemyslim si, ze ma take silne odhodlanie, ze to neporusi :D
Preto je to u robotnikov menej, lebo ti su menej ziadani a ked uz podvedie, tak je jedno ci 5 krat alebo 100 krat, nevernik, ako nevernik, ci bohaty, alebo chudobny.
Inak ako toto fakt nechápem.ked už sa idú kur.iť do hotela s milenkou,jednorazovkou ..prečo preboha idú do toho hotela následne s rodinkou?akože toto už je fakt sila 😁😁
Vacsina z nich to akceptovala, radsej luxus a kurevnika ako byt sama, bez spolocenskeho statusu, etc..mozno 1 z 10 o nicom netusi a mysli si, ze ma najlepsieho muza na svete.
pod nami bybaju susedia. krasna rodina. zena je vysoka upravena inteligentna kocka chlap sarmantny galamtny vysokym maju dvoch chlapcov a su,krstni rodicia viacerym detom z rodiny aj mimo rodiny
hned vedla domu mame dmku. bola som tam na nakupe. sused ma.nevidel. kupoval kondomy. platil v jotocosti. dm karticku nedal. pytal si na ne tastickum bol mervoznym padli mu na zem. no myslim si ze chlap co bezne kuouje kondomy posobi inac.... moj manzel ked kuouje kupuje ich naraz s inymi vevami a isto plati kartou aj da dm kartu ako bezne. je mi luto tej susedy
Chlap s charakterom nepresiahne ani keby sa mu nukala, je jedno ci bežný alebo špeciálny.
@viestta co kata...ale anita 😄
Aj robotníci majú príležitostí napr. môj švagor robí obklady a nejedná gazdiná sa mu núka , keďže je rozvedený zopárkrát to aj využil

Dakuem za objasnenie, ale nedozvedela som sa nic co by som nevedela pred tym. Nevera nie je o postaveni, ale o nature. Podvadzat moze aj murar na tyzdnovke, dokonca aj vodic autobusu, ktory kazdy vecer spava doma