Talentmánia vs. ČeskoSlovensko má talent
VUž čoskoro budú no show. Keďže oboje bude bývať v rovnaký čas, dala som do témy obe.
@cigaretka5 úplne s Tebou súhlasím... Mne sa otvára nožík v ovrecku, keDˇpočujem Ma-ma-ma-mánia, bude tu mánia.. 😝 😝
Ako píšeš, treba len dúfať, že niekto bude dávať niečo pozerateľné...
No o com tie programy vlastne su? Ze jeden vie grgat a druhy madar recutuje? Akože v poho vidieť to jeden večer ale nie štvrť roka a furt dokola......... A nechápem ešte ľudia aj SMS- ky posielajú a potom nadavaju že aké účty za fon
pre mňa bude pozerateľnejší vypnutý televízor ... mňa tie programy normálne urážajú 😝 😀
Baby úplne s vami suhlasím, ja si pozriem tak asi nejaký kasting, lebo som škodoradostná, ale potom už to bude zas len nekonečná nuda... budeme sa musieť zásobiť kopou DVD a knihami... ja už som začala... 😉
...kto potom robi podiel na trhu - sledovanost?...nechapem
mne uz len tie reklamy lezu riadne na city 😒 nehrozi zeby som to aj pozerala..
@diddi no tak určite sa nájdu ludia, ktorých to baví, aj mňa bavia tie castigi, ale dalej už nič.Ja zas robím sledovanosť Pneláku 😀 .. dnes som si objednala 5 knih od evity, tak dufam že nedelne večery mi ubehnu...Keby to nevysielali všetky stanice aj slovenske aj česke a k tomu naraz, mám pocit že viac ide o konkurenčný boj ako o diváka, tak isto aj s tými novými show o varení, aj jojka aj markíza, všetko je to to iste...
panelák strastne rada kuká moja dcéra renca a dokonca sme jej dali k narodeninám take prekvapko návštevu ateliéru a stretko s hercami toste ludia nevideli čo to dievča robilo bolo to upne super decka radosť je nadherna
@diddi ja to tiez nechapem, kto to sleduje. vsade kde citam diskusie, blogy o podobnych programoch, tak vsetci pisu, ake su to hovadiny a ze to nesleduju.... ja to tiez sledovat nebudem. zvykneme si nahravat dobre povacsine nekomercne filmy a ked sa nam ich nazbiera viac, tak v case tychto veci si to pustame, inak muz pozera sport a ja si citam...
a nechapem, ked dcera pride zo skolky, ze deti (4-5 r.) sleduju panelak a ze aj ona chce... moja dcera v tom case uz spi resp. lezi v posteli a chvilu si este moze citat.
ahojte- neviete kedy sa reprizuje CS ma talent na jojke?
mne sa páči, že žiadná z nás to nesleduje, ale link nás zaujal 😀
CS má talent nás zaujalo viac!!!! Neodsudzujem tieto relácie. Keď som bola ja decko, bolo viac záujmových krúžkov, viac súťaži. Neboli medializované, ale aspoň boli. Niektorí ma fakt zaujali. Je neuveriteľné čo niektorí dokážu 🙂
Talentmánia mi pripadá ako prezentácia odpadu z CS. V porote sú ľudia, ktorí nič nedokázali, vlastným úsilím- len výzorom. Šeredová v porote? No neviem.
nasmiala som sa teraz 😀 ja mám v práci telku a všetci prepni nám, prepni nám alebo na to, alebo na to... 😀 tak som ich poslala kukať domov... ja to tiež nemusím... ale link je výstižný ako že všetci sem... 😀
Ja som kukala tak striedmo. Ale nechápem, prečo robili na markíze takýošial. Pokiaľ viem, prvá československá súťaž bola predsa Superstar 😒 Ale tiež, niektorí fakt dobrí.
já myslím že je to fajn, takové krásné programy v televizi, třeba se lidi vrátí ke knížkám, ke spoločenským hrám 🙂
já si řekla že koukat nebudu a nekoukala jsem 🙂 a myslím že jsem o nic nepřišla
a ja som sedela za netom a potom pozerala V MENE KRÁĽA... fajnový film....tiež si myslím že som o nič neprišla, haberu a ostatné naše pseudocelebrity fakt nemusím...
prisli ste o matusa ...kuk..... 😉

Mrzi ma iba ze to znamena ze v nedelu v telke nebude nic pozeratelne. Snad to zachrani produkcia ct1, lebo
tieto hovadiny s pseudocelebritami fakt nemusim