Talentovky z výtvarnej na pedagogickú školu
Ahojte , ma niektorá skusenost s talentovkami na pedagogicku školu -externé štúdium? Ďakujem za každú skúsenosť, s ktorou sa podelite....
@marcela3621
@obycko ahojte kočky, ja sa chystám tento rok a mám stresy a strach či to zvládnem, tento rok mi končí materská dovolenka a chcela by som robiť pedagogického asistenta a na to potrebujem túto dvojročnú nadstavbu, lenže situácia u mňa je taká že vôbec neviem spievať 😫
@dianalysayova tak to potom neviem či prejdes. Prijímačky su tam z každej oblasti a z hudobnej tiež dosť rozsiahle. Spev piesne zo zoznamu, pričom piesne musia byt v rozsahu minimálne 5 tónov stupnice, spev textu na nejakú melódiu, ...
@obycko tak to sa môžem potom rovno rozlúčiť s touto školou, lebo by som sa asi strápnila ale na druhej strane poznám niekoľko učiteliek MŠ a spievať teda nevedia nerozumiem potom ako to vyštudovali 🤔 pritom ja nechcem robiť učiteľku v škôlke.
@lujza_ ahoj Lujzi,ja by som chcela ísť tento rok ale obávam sa hudobnej výchovy keďže nemám na spev vôbec talent ale potrebujem túto školu kvôli práci pedagogického asistenta,v škôlke robiť nechcem, chystáš sa aj ty tento rok?
@dianalysayova Dobrý večer. Chystáte sa tento rok do Levíc na školu? Ja som si už podala prihlášku ale mam strach zo skúšok z hudobnej vychovy🙈
@lujza_ Dobrý večer. Môžem sa opýtať na skúšky z výtvarnej výchovy? Ďakujem veľmi pekne. ☺️
@lujza_ aj ja sa chystam mam vysku ale ine zameranie a chcela by som ucit v skolke alebo druzine, alw tiez mam respekt pred skuskami
@mimuska123_ prihlášku ste si dala do Levíc?
@miselka1188 ano do Levic
@miselka1188 Už som našla iné riešenie, kde má zoberú bez skúšok ,je to škola cez mpc v Bratislave, trvá dva roky a výučba viac menej dištančne. Je to pedagogické minimum zamerané na kvalifikáciu asistenta a vychovávateľka, nie učiteľku v MŠ.
@mimuska123_ tak sa tam možno stretneme 😊 A držím palce!
@miselka1188 kedy su vlastne primacky? No hadam ano. Uz teraz mam stres🙉🙈
Dobrý deň, chcem sa opýtať, náhodou niekto kto sa hlási tento rok na pomaturitné do Turčianských Teplíc?
@mimuska123_ prímačky by mali byť 21.6.2021 A stres mám už aj ja 🙈
@miselka1188 aj som si myslela, 21. Aj sa nejako pripravujes?🙃
@mimuska123_ ani nie, nestíham 🤦 Ale sem tam si niečo nakreslím, namaľujem... A ty?
@miselka1188 aj ja som skusala kresli ale nic moc🙉🙈a skusala som hrat na varhanoch po 20 rokoch🤣
@dianalysayova ,ak by to bolo mozne mozem sa blizsie opytat na tu kvalifiakciu asistenta ucitela crz mpc ,dakuje
@dianalysayova,prosim mohla by som blizsie info k studiu asistentky ,prosim
@lujza_ ahoj a kreslit co bude zadana tema? Co bolo minuly rok? Dik
@lujza_ no zbohom🙈to dom teda zvedava. Este ten beh to som zvedava🙉
@lujza_ preboha, ze stojky sak to som nikdy nevedela🤣🙈no dakujem za info kolko cca to cele trvalo?
Caute baby, vidim ze sa niektore chystate na pondelok do Levic. Pripajam sa k vam 😉 stres nestres, hanba nehanba, bude to zaujimave 😃
@smajla27 presne ja som skuaala ten skok do dialky, no deti ma vysmiali🙈🤣

@lujza_ ahoj. Áno, obe sme prijaté. Aj keď kamarátka len tesne nad čiarou ale je. Ale ďalšie dve baby čo sme sa tam zoznámili tiež nevzali.