Talentovky z výtvarnej na pedagogickú školu
Ahojte , ma niektorá skusenost s talentovkami na pedagogicku školu -externé štúdium? Ďakujem za každú skúsenosť, s ktorou sa podelite....
@smajla27 no ja sa bojim vsetkeho 🙈🤣ja az na 11.30. Skoda, ze nie hned rano.aj sa dako pripravujes specialne?
Ja takisto idem na obed 😉 vobec nic, este ani neviem co budem spievat akoze 🙆 teraz mi doniesli volejbalku, zajtra mozem trenovat podávanie 🤣 a popritom spievat 🤣 ty si na tom ako ?
@smajla27 no ja tiez, podavanie noc moc este ten basketbal mozno. Piesne to si neviem predstavit ako budem spievat. 🙈a kreslenie tiez😄🤣kolko to bude cele trvat nevies? Tak sa vidime😀
@smajla27 s cim budes kreslit? Ja asi progreso farbicky
Pastelkami nejakymi 😃 Vobec este neviem, ide mala spat, musim si to vsetko dat v hlave do poriadku 🤣
@smajla27 tak drzim palce vidime sa zajtra😀😄
Napodobne 😉 kludne ma potom ohlas ked ma zbadas, mna sa neda prehliadnut s mojimi kratkymi vlasmi 😃
@smajla27 ja budem mat take saty petrolejove a urcite vrkoc😀😄
@smajla27 aj poznas dakoho co tam ide? Ja nikoho🙃
@mimuska123_ ahoj, asi sme sa nevideli, ake mas dojmy ?
@smajla27 ani sama neviem😄😁nakreslit som nakreslila, zaspievala, precitala a telesna snazila som sa ale no neviem😀😁a ty
@mimuska123_ ja som tak nejak obdobne. V kazdom som vsak videla nedostatky takze uvidim, budem ti drzat palce 😉
@smajla27 ano bolo nas vela a malo beru
@mimuska123_ nemyslela som nedostatky v ludoch ale v sebe, aby to nevyznelo sproste😃
@smajla27 jasne chapem😄ja, len to, ze fakt vela sa hlasilo.vsak uvidime drzim palce😀👌
@dianalysayova dobry den, mozem poprosit link na tuto spominanu skolu. Pripadne nazov skoly nech to viem najst. Dakujem
@mimuska123_
@smajla27 ahojte, ako ste dopadli na tých talentovkach ? Prosím vedeli by ste mi bližšie napísať ako to prebiehalo ? Ja sa chystám tento rok a mám už teraz stres 😅 ďakujem vam zas odpoved
@deniska2706 Ahoj, píšem síce o niekoľko rokov neskôr, ale verím, že mi poradíš. Čakajú ma skúšky na pedagogickú nadstavbu a veľmi ma zaujíma výtvarná na talentovkach, lebo tá mi ide najhoršie 😔
Tú druhú tému môžem kresliť aj pastelkami,alebo voskovkami?Lebo kreslenie s temperkami mi moc nejde..Veľmi pekne ďakujem za odpoveď..
@daniela2629 ahoj. Áno tu druhu tému si môžeš vybrať či chceš pastelky alebo čo ti vyhovuje ☺️ aspoň dúfam že to tak stále je ale vtedy to tak bolo. Myslím, že už som to predtým písala do komentarov vyššie. Držím palce.
@deniska2706 Ďakujem krásne za odpoveď..Ak by si mala ešte nejakú radu ku skúškam, budem rada, keď napíšeš..Prajem všetko dobré celej rodinke ❤️
@daniela2629ahoj Danielka ☺️ Aj ja idem na skusky do Levic zajtra 🙈 Tiez tam mas byt o 7:30h?
@pusinka719 Ja idem v utorok, ale do Trenčína ☺️ Ale tak sa bojim, najmä výtvarnej..A keď som trénovala na telesnú, tak som pred dvoma dňami nešťastne spadla a mám trocha opuchnuté koleno😔
Ale aj tak chcem ísť veľmi na skúšky..V Leviciach máte aké kritériá? Aj všetko vieš? Lebo ja napríklad kresliť moc neviem, aj keď trénujem ako sa dá..Zátišie je najťažšie..Držím Ti moc palce ✊️
@daniela2629 V Lv pozostava skuska z hudobnej(ovladat aktivne 5 ludovych piesni,z toho jednu vyberu a treba zaspievat),telesnej(akrobaticka zostava,volejbal,clnkovy beh,skok do dialky),vytvarna(nakreslit-namalovat nieco podla danej temy,vraj zvyklo byt ...vesmir,carovny les,podmorsky svet,lesne zvieratka atd...) a tienovanie(jablko ci cibula), a potom citanie z knihy Nasim detom(sleduju vyslovnost,cistotu reči,zastavovanie pre citani atd.) Ja osobnr kreslit neviem a mam mega obavy 🙈 Tienovanie mi akotak ide,ale nemam moc velku predstanlivost a tym padom neviem co nacarbat ,kedze neviem ich ocakavania 😅 Ta akrobaticka zostava z telesnej pozostava z kotulu vpred,vzad,stojka na lopatkach,premet pokom...) ,z toho mam tiez akotake obavy,ale snad to nejak dam.Som trosku doma trenovala.Mas podobne kriteria na prij.skusky?

@mimuska123_ ja to skor vidim pri hudobnej na obrovske fooopaaa 😃 ale co uz, vyskusame a mozno motyka vystreli 😃 na kolku ides v pondelok ?