Táto stránka vyberá peniaze pre hladné a chore deti. Ide o podvod?

29. apr 2023

Je toto podla vas realna stranka alebo nejaky podvod?
Vyberaju tam totiz peniaze pre hladne a chore deti. Ja ked som tie deti videla, zacala som plakat, ten pohlad je strasny a to ako matky rozpravaju, ze nemaju ani na mlieko a musia ho dokonca riedit s vodou..no je mi do placu, ked toto clovek vidi, tak si uvedomuje ake stastie ma, ze ma co jest a kde byvat. A este ked si predstavim vsetkych tych sejkov a milionarov kriciacich blahobytom, och...smutne velmi.

https://partners.alamal-international.com/campa...

eternity24
29. apr 2023

Určite su take prípady hlavne v Afrike. Tam bola už predtým veľká chudoba a teraz pri inflácii to bude oveľa horšie aj tam. Koľko našich lekárov rám chodieva na misie a potom rozprávajú o tom ako musia rozhodovať ktorému dieťaťu dajú potrebný liek a ktorému nie, ktoré na väčšiu šancu na prežitie. No radšej by som darovala peniaze nejakým overeným organizáciám napr UNICEF , červený kríz, lekári bez hranic atd… Ťažko povedať či tato stránka je seriózna…

klara351
29. apr 2023

Ci je to seriozna stranka, neviem. Ale co sa tyka Jemenu, je to pravda, co tam ukazuju. Uz 8 rokov tam prebieha obcianska vojna a ta sposobila obrovsku humanitarnu katastrofu. Takisto vojna tomu nepomohla, kedze sa tam dovazalo hlavne obilie z ukrajiny. Ak im chces pomoct, su aj slovenske charity, ktorej pomahaju prave Jemenu.

autor
29. apr 2023

No, hlavne by som chcela vediet, ze ked realne prispejem, ci to skutocne pojde tam, kam ma pretoze js celkovo moc tymto organizaciam nedoverujem, stale ma totiz prenasleduje taky vnutorny pocit, ze ci si tie peniaze niekto neprerozdeli pre seba a nemasti si s nimi vrecka a povedzme, ze ci uz chorym detom alebo chudobnyn nejde z toho realne, co im ludia poslu len nejake mizive percento..

klara351
29. apr 2023

Ja poznam a uz som parkrat aj prispela v tejto nadacii: https://integra.sk/o-nas/. Oni pomahaju aj Jemenu. Mne to pride ako spolahliva a dost znama nadacia, viem, ze z darov pouzivaju maximalne 20% na personalne a administrativne vydavky a zvysok ide na to, co posles, v pripade Jemenu su to potraviny a voda. Kedysi sa dalo cez nich aj adoptovat dieta, potom si si s nim vedela aj pisat, neviem, ci to este robia.

veselo_neveselo
29. apr 2023

Asi najlepsie je priamo cez unicef ked pre deti, alebo akukolvek inu agenturu z OSN: UNHCR, UNFPA, urcite budu aj dalsie, podla toho, na co by si chcela prispiet.

autor
29. apr 2023

Aha. Super, dakujem vam pekne za informacie, nakolko fakt by som chcela aby to islo tam kam ma, sama som matka a ked som toto videla a pocula na tych videach, velmi ma to zasiahlo a prislo mi velmi luto tych deti a zufalych rodicov...

kacena4
29. apr 2023

ak chces pomoct konkretne takymto detom skus www.adopcianadialku.sk pomahaju konkretnemu dietatu tvojim prispevkom a aj ta kontaktuju co je nove