icon

Ťažký sen

viki120
9. aug 2015

Bežne sa tým čo sa mi sníva ani nezaoberám hodím rukou, ale dnes sa mi snívalo ze som videla pohrebné auto a pri ceste 2 rovnaké a 1 iný kríž. Ani by som sa s tým nezaoberala keby dnes rodičia neodchádzajú na dovolenku alebo ja s detmi necestujem na výlet. Nikomu z rodiny to hovoriť nechcem tak hladám akú takú utechu aspon tu. Citala som ze zle sny neznamenajú vzdy zlo. Niekto s niecím podobným

bonaqa2013
9. aug 2015

Ja tiež chodím večer spať a idem ako do kina. Len neviem čo sa bude premietať. 😀
nemusí to znamenať nič. Pohreb vo sne neznamená pohreb v skutočnosti....

viki120
autor
9. aug 2015

@bonaqa2013 ja už ani pred spaním sa snazím nejesť. Bože ako toto je cistý trest .... ako peknú vec si ani nepamätám, že by sa mi sníala. Aj ja bojím pozrieť do snára v tomto prípade.

bonaqa2013
9. aug 2015

tiež radšej nejedávam pred spaním - ale aj z dôvodu priberania. Syn súvisia s psychikou.

zuzanna24
9. aug 2015

mne sa minule snivalo, ze ma niekto dobodal nozikom a predtym,nez som vykrvacala som sa prebudila od zdesenia... den predtym som mala tazky, vela stresu, nervozita... tieto sny sa nam snivaju nie ako predpoved nejakej zlej udalosti, ale vyrovnavaju sa s udalostami predosleho dna, ... u mna vacsinou je potom dalsi den alebo dva dni po takomto sne uplne v pohode, citim sa fajn, neviem preco.... Urcite si takyto sen nespajaj s nikym z rodiny, tyka sa to len teba a tvojej psychiky...

cuceravalucy
9. aug 2015

dnes asi bolo cosi vo vzduchu lebo aj mne sa snivali hrozne sny o smrti a nestasti...juj