icon

Téma z Modrého koníka v denníku N

5. jan 2026

Tema tu bola pred casom a zrazu si ju potiahol dennik N?

Téma z Modrého koníka v denníku N
Strana
z2
cacianka
7. jan 2026
@anonym_59a0fe

Aspon sa o takejto teme aj pise verejne, lebo vela ludi ma klapky na ociach a neveri, ze co vsetko sa moze diat vo vlastnej rodine..

@anonym_59a0fe presne, aj aby to dodalo odvahu

cacianka
7. jan 2026
@enmery

@anonym_autor Tebe ďakujem, že si poukázala na problematiku sexuálneho zneužívania. Ešte viac obdivujem Kristinu Kövešovú, ona sa tejto problematike venuje a hejty dostáva statočne.

@enmery pedofilov lovil aj p. Olach, cez falošný profil asi 13r dievčiny. Na fcb mi vyskakovali jeho videjká. Nakoniec on bol na vine....

enmery
7. jan 2026
@cacianka

@enmery pedofilov lovil aj p. Olach, cez falošný profil asi 13r dievčiny. Na fcb mi vyskakovali jeho videjká. Nakoniec on bol na vine....

@cacianka Na toto ti povedia, že civil nemá čo suplovat prácu policajtov...aj takí mladí chalani si urobili profil kvôli jednému, ktorý zneužil ich kamošku, prišiel na stretko v domnení, že sa ma stretnúť s 12stkou a tam ho chalani zbili...dostali trest.

Stále je však viac zneužívania a násilia medzi členmi rodiny, bohužiaľ. Zatvárať pred tým oci nepomôže.

cacianka
7. jan 2026
@enmery

@cacianka Na toto ti povedia, že civil nemá čo suplovat prácu policajtov...aj takí mladí chalani si urobili profil kvôli jednému, ktorý zneužil ich kamošku, prišiel na stretko v domnení, že sa ma stretnúť s 12stkou a tam ho chalani zbili...dostali trest.

Stále je však viac zneužívania a násilia medzi členmi rodiny, bohužiaľ. Zatvárať pred tým oci nepomôže.

@enmery chápem, on len oblbne, súhlasí so stretkom co navrhnú sami pedofil a tam ich natočia, odovzdajú polícii.

Strana
z2