icon

Temeničky na hlavičke

julkaaa1
25. jún 2018

Ahojte mam.pol rocne.babatko a ma strasne vela.temenickov vycesavam jej to alebo davam.aviril olejcek ale to.nepomaha poradte daco bud z lekarne alebo drogerie dakujem

ukulela
25. jún 2018

temenicky - to je to "blatko" - alebo teda mliecna chrasta/tie biele supinky? ja mam velmi dobru skusenost s kremom od biodermy specialne na toto. drahy (tusim 15 €, ci kolko, ale nemali mensie balenie - vsak na co - z matiek vytiahnu peniaze 🙂🙂🙂 - stacilo pouzit 2x a bolo po. tak som potom krem posuvala mamickam po celom okoli, nech sa aspon minie 🙂 Mozno by v nejakej lekarni mali vzorku a dali by, ak by si poprosila ...

julkaaa1
autor
25. jún 2018

Ano to je to dakujem 🙂

julkaaa1
autor
Autor odpoveď zmazal
3petka
25. jún 2018

Ahoj môjmu malému pomohla masť infadolan. Natrela som ho a asi po pol hodine sa tak povediac rozpustili a už som buď len umyla hlávku alebo vycesala alebo som sa počas jeho spánku hrala a jemne nechtom som mu zoškrabala. Odvtedy ich už nemal. Kým sme sa ich zbavili tak asi týždeň to trvalo

kika831
25. jún 2018

@julkaaa1 u nas zabralo- asi pol hodinu pred kupanim som poriadne vmasirovala olej hipp do vlaskov, nechala posobit. Potom umyla detskym samponom vlasky a hotovo. Postupne to islo dole. Ale pediatricka nam tiez odporucila na to speci sampon od biodermi, len je dost drahy.