Tesco mobile - skúsenosti
??? 🙂
my tiez,mam aj orange,kvoli znamim som od tohto operatora neodisla,ale pausal mam minimalny a momentalne viac frcime na tesco mobile,nakolko sa fakt cenovo neda asi s inym porovnat,ale niekedy blbne signal-aspon nam
A ako to je ked priatel pracuje v rakusku?volame si navzajom za tu istu cenu ako tu?
Ja volam, volam s pausalom 100tesco+100ostatni oper.+100bodov CC a mam faktury +-5€ {ale je pravda, ze mam zamestnanecky bonus 50% na mes. poplatok}....ja som nadmieru spokojna....aj nasi maju domaci tel tescovy, dobijaju kredit raz za cas, lebo spolu volame, az nam usi horia 🙂
a je tam aj rooming?
s tescom mam velmi zle skusenosti !!! kupil som si ho pretoze kolko si zaplatim tolko budem volat. ale mylil som sa. bol som v taliansku a prisla mi sms ze moj kredit dosiahol 0 eur a po dobiti ziskam dvojnasobok kreditu a 1000 minut v tescu. po dobiti 10 eur som ziskal odpojenie mojho cisla. po telefonickom hovore na bezplatne cislo mi bol hovor s operatorom spoplatneny a bolo mi oznamene ze z talianska mam dlzobu 15.60 eur a preto ma vypli. nerozumiem preco ma neodpojili ked som nemal kredit? zaplatil som 10 eur a kde je ten dvojnasobok? preco mi bol uctovany hovor na bezplatnom cisle? viem len ze sa splnilo ked vtacka lapaju pekne mu spievaju!
Dobry vecer, rada by som obnovila tuto temu, resp.dozvedela sa aktualne info, skusenosti...s predplatenou kartou Bodka od tesco mobile. Hlavne,ako je to s internetom, pisu,ze za 0.39 e za den mozes surfovat, neviem vsak, ci je realne,za taku cenu,resp.predplateny objem dat aj surfovat, t.j.nie,ze clovek rano kukne pocasie a uz potom je to strasne pomale,tj.rychlo sa objem dat vycerpa alebo ci sa da normalne byt pripojeny cely den, napr.na. fb, gmail, mk atd. Netvrdim,ze surfujem cely den, ani nepotrebujem hrat internetove hry alebo pozerat filmy atd.,to mi netreba,ale ci to staci na take bezne celodenne pripojenie, kladsicke aplikacie, obcas nejaku kratku navigaciu... Proste,ake mate skusenosti, za kazdu info vopred dakujem
Posledný cca mesiac sa mi výrazne zvýšila spotreba dát, pritom ich používanie sa nezmenilo, chat, poslanie, resp. prijímanie foto na WhatsUpp. Síce prebehla aktualizácia, ale všetky ostatné dáta, aktualizácie... riešim cez Wifi. Nemáte podobnú skúsenosť?
Zabudol som napísať,mám kreditný paušál s 500/1000MB dát.
Posledný cca mesiac sa mi výrazne zvýšila spotreba dát, pritom ich používanie sa nezmenilo, chat, poslanie, resp. prijímanie foto na WhatsUpp. Síce prebehla aktualizácia, ale všetky ostatné dáta, aktualizácie... riešim cez Wifi. Nemáte podobnú skúsenosť?
Mám kreditný paušál Tesco mobile s 500/1000MB dát, podľa toho, či dobíjam v piatok. Nie som si istý, či môj príspevok niekto vidí, lebo bez prihlásenia ho nevidím ani ja.
Skúšala som Orange, O2 aj Tesco mobile a som s Tesco nespokojná. Áno, dajú extra kredit ale ten sa minie rýchlejšie než by mal. Napríklad: Mala som kredit 3,56€ a extra kredit až 15€ a poslala som iba štyri esemesky a raz si zavolala a oba boli zrazu v mínuse. Je to hnus. Posledné dva operátori ktoré ešte existujú a ktoré som ešte neskúsila je Štvorka a T-mobile (Telekom)
moja skusenost z tesco mobile je zatial dobre uvidim či to tak pojde aj nadalej dakujem

ja na 1000000% spokojnost