Skúsenosti s bicyklami z tesca

5petusik55
19. jún 2018

Ahojte, máte niekto skúsenosť s bicyklami z tesca? Jedná sa o mestské dámske bicykle. Teraz ich budú mať v akcii, tak či ho kúpiť alebo nie. Chcem ho len na bicyklovanie sa s malým po dedine. Ďakujem 🙂

penelope11
19. jún 2018

V pohode ale tak viac menej po rovine, do nejakeho extremneho kopca s nim asi nevydes :/

5petusik55
autor
19. jún 2018

@penelope11 a to už prečo? Ide mi len o to, aby to nebol totálny šmejd

ghostface
20. jún 2018

no v zasade to bude "smejd". od bicykla za 70 eur sa toho vela cakat neda. na kratke jazdenie po spevnenych cestach to ale bude stacit. treba pocitat s tym ze to bude tazke, hlucne, nepohodlne, horsie nastavitelne v porovnani s bicyklom za 300-400 eur, co je taka minimalna hranica pre nenarocny spolahlivy bicykel podla mna.

javorina25
20. jún 2018

postačí aj ten - nie su zlé...

renab
20. jún 2018

Za mna prilis velka hmotnost, zla nastavitelnost, nekvalitne brzdy... s bicyklami zo specializovanych obchodov sa to neda porovnat.

montemotherone
23. jún 2018

@ghostface akože do 300€ nekúpiš spoľahlivý nenáročný bicykel?! ...to už je trochu nadsadené nie?... Ak hovoríme o "spoľahlivosti" každý si o tom predstavuje niečo iné. Pre mňa osobne, je dôležité, aby sa mi pod zadkom nezlomil rám. A keď sa zameriam na túto položku a hľadám kvalitu, kúpim bicykel aj do 300€... Ostatné súčasti sú v podstate úplne rovnaké. Všetko sa vyrába v Číne a každý bicykel je potrebné po sezóne vypucovať, a doladiť, či vymeniť nejakú súčiastku.
My máme bicykle s Českého Olpranu. 2 sme kupovali v Kauflande, tiež v akcii a jazdíme na nich 9 rokov. Áno, bolo ich treba doladiť, dotiahnuť, dala som to urobiť u profíkov, a odvtedy v pohode šlapú. Jediná nevýhoda týchto lacných bicyklov pre moju rodinu 🙂 je, že väčšinou sú k dostaniu len v malých verziách (malý rám) a nám nevyhovujú. Pre mňa a dcéru už bývajú natesno, a manželovi sme už kupovali od slovenského dodávateľa CTM... Tiež do 300 € 🙂 Crossingový bicykel v úplne pohodovom kvalitnom prevedení 😉 ...ale teda áno, 70€ je už ozaj divná cena.
@5petusik55 Vzala by som do predajne nejakého normálneho človeka, ktorý bude vedieť zhodnotiť tvoje potreby a to, čo bicykel ponúka. Nie nejakého truľka, ktorý ti bude vyberať Cannondale, na vozenie do obchodu a naspäť 🙂

laska201
23. jún 2018

Ja som tam kupila malemu na dvor.Hned v tescu mi povedali ze to tam maju len provizorne a na zaruku si to mame dat spravit u niekoho co robi bicykle.Tak sme to dali zmontovat dalsich 20eur ale teda chudak sa s tym hral pol dna.Nieco musel menit nieco uz bolo ohnute.tie zvary hruza na pohlad ale tak na rozbitie malemu na dvore dobre lepsie vyhodit do kosa 120eue ako viac co by ma mrzelo takto ked ho znici tak to neboli.