icon

Tešíte sa na návrat jesenného stereotypu?

18. aug 2025

Ja velmi 😀 Mala do skolky, prestane byt horuco, jesenne prechadkzy, vsetko sa vrati do starych kolaji. Ci len ja to tak mam?

Strana
z2
mikitilik29
18. aug 2025

@anonym_autor aj ja sa na to teším 😃

anos18
18. aug 2025

@anonym_autor mne sa zasa vždy aj v dospelosti s príchodom septembra vybaví ten nepríjemný pocit,že treba ísť do školy 😃

anonym_a4cd75
18. aug 2025

@anonym_autor za inych okolnosti jesen milujem. pred rokom mi vsak tazko ochorel blizky clovek, tak uz sa mi to navzdy bude spajat s nim.

denkabemommy
18. aug 2025

Neskutočne sa teším, ale ja som veľký milovník začiatku jesene, všetko je farebné, von je tak akurát príjemne, to že deti pôjdu do školy/škôlky je už len parádny bonus 🤣. 2 mesiace s nimi je až až.

jesenzima
18. aug 2025

@anonym_autor ja sa už tiež teším. Konečne to bude mať hlavu a pätu, nejaký režim, tréningy, učenie, atď ... Je fajn aj takto nerobiť nič, ale je to už dlho 😀

ibrunova
18. aug 2025

Kebyže s tým nesúvisí jeseň, zima, skoro tma, tak by mi to nevadilo.

kris_tin257
18. aug 2025

Ja som šťastná že nám fungujú škôlky aj cez leto, jedine čo nefunguje sú krúžky čiže my necítime moc rozdiel. Ale verím tomu že keby mali byť deti celé leto doma už si vlasy trham a teším sa na september 😀

zuzacka16
18. aug 2025

čo ja viem 😂 zas začne pípať edupage, učenie (malá mi ide do tretieho ročníka), kolotoče chorôb, asi ani veľmi nie..akurát že nemusím riešiť, kam ju dať ako teraz v lete, to je jediná výhoda no..

simsalabim
18. aug 2025

Nie, mam pocit, ze som si leto poriadne neuzila. Ale deti uz mam dospele.

jaond19
18. aug 2025

@anonym_autor ano tesim sa ze ked pridem z 12h nočnej sluzby tak budu dvaja v skole a tretí v skolke a mozem sa konecne vyspat. Lebo pri nich sa teraz cez prazdniny neda.

vladuska20
18. aug 2025

Padajuce listie,co susti pod nohami na prechadzke v lese,stromy pomaly sa na spanok chystaju.Uz sa pomaly ale isto po veceroch zacne kurit,tak aj ta vona kurenia,nie plastov samozrejme.Ale aj to je uz tipicke na dedinach,pilenie dreva pocut vsade.Nam akurat tento tyzden uz 5 paliet peliet pride,a to bude stacit az do maja.Takze staci len ulozit do sopy,deti vzdy pomahaju vo velkom,schovane raz dva.Ano skola a vychystavanie,ulohy,ranny chaus tak toto mi ozaj nechyba a som rada este,ze ,,,mam prazdniny,,,,
No tym,ze chodim do prace,deti behaju po dedine s kamosmi som ozaj toto leto nepouzila vyraz,,,uz aby ste isli do skoly,nech uz skoncia prazdniny,,,,Ale uz podpocitavam dni do Vianoc takze uz iba 127dni a su tu opet.Uz na konci septembra v obchodoch Vianoce,tesim sa,ze si kupim Mikulasa.No stale je aj vo mne to dieta,takze uz septembri leti do kosika.

summer23456
18. aug 2025

Ja milujem jeseň a neznášam školu...

sense
18. aug 2025

Mne je to v podstate jedno... Keďže ten stereotyp mám prakticky celý rok, som rada keď mám voľno spolu a dieťaťom a môžme niečo podniknúť, mám rada keď mám voľno a chlapom a dieťa je u otca alebo celý deň v škole a môžme niečo podniknúť, mám rada keď máme vsetcia voľno a môžme niečo podniknúť a dokonca mám rada aj keď sa polená "len musíme"

vladuska20
18. aug 2025

A tesim sa,ze mi maly pojde od noveho roku do skolky,zaroven mi aj bude luto,ze to tak rychlo ubehlo.Ved len nedavno som si ho doniesla domov,ako 5te dietatko v poradi a uz bude taky velky ,,chlapisko,,,z neho.Utekaku tie roky,neskutocne rychlo.

riskoh
18. aug 2025

Nie netesim sa,uponahlane rana, skolske povinnosti, choroby…. Leto by som zniesla cely rok….

vroni
18. aug 2025

Milujem jeseň a nenávidím leto. Takže to áno. Ale zase sedieť každý deň s deckom nad úlohami, naháňať ho ako zdutu kozu, toho by som sa s potešením vzdala....

ivik4
18. aug 2025

Okrem skoly zeby nejaka vyrazna zmena mala byt 💁🏻‍♀️, ani neviem
Vsak horuco je par dni, zvysok je cele leto jesenne pocasie. Ja neutralne
Jesen nenavidim z duse ale cas skoly celkom mozem

anonym_bf3f7f
18. aug 2025

Na jeseň sa teším, že deti pôjdu do školy a škôlky, to ani nie. Som s nimi rada, nemusím riešiť vozenie a učenie, a choroby samozrejme začnú nanovo...

jasminia
18. aug 2025

@anonym_autor Zasa budú zápchy na cestách.

moonlight1210
18. aug 2025

Ja sa vzdy uz tesim na zmenu. Na jar, na leto, na jesen i zimu. Kazde obdibie ma nieco svoje, na co sa da tesit.

Teraz na chladnejsie dni (a vytiahnutie dalsich kuskov mojho oblubeneho oblecenia a topanok), na prechadzky v dazdi, na farebne listy, gastany, tekvicove dobroty (daju sa pocas roka, ale na jesen dotvaraju tu spravnu atmosferu doma), horuce napoje (caj, grog, kakao, vsemozne ochutena vonajuca kava).
Vecery v deke pri knihe.
A babie leto.

A pocasie, ked zaboha neviete, ako sa obliect. Rano vas klepe a poobede si idete sadnut na zmrzlinu. 😁

anonym_76a91e
18. aug 2025

Milujem to počasie, keď mám tričko a na tom ešte jednu vrstvu, napríklad sveter alebo tenkú mikinu. Slnko ešte hreje ale pofukuje svieži vetrík. Vzduch je čistý a ja ďakujem Bohu za ďalší pekný deň so senior psíkom ❤️

mimikarol
18. aug 2025

Neteším. Toto leto som doma a môžem spať dokedy chcem, to je super.
Na druhej strane sa teším na jeseň. Aj keď toto leto nebolo dlho veľmi teplo.

zobaka
18. aug 2025

netešim, ale ja uz mam velke dieta, nemusim sa s nim ucit, takze okrem toho, ze bude chladno sa vlastne nic nezmeni

hederamonstera
18. aug 2025

Nahodou julove leto bolo paradne😀 syn ide prvykrat do skolky, nie netesim sa na to😄

sisska96
18. aug 2025

Áno konečne bude aj vzduch, nie iba to hnusné teplo.

samkolea
18. aug 2025

Ano aj ja sa tesim, na opat zmenu pocasia- taka ina vona v ovzdusi, tesim sa aj na synovu skolu- aspon si cvicim tiez mozog 🤭.

anonym_f00e1b
18. aug 2025

Nie netesim sa. Mam rada leto,slnko,menej aut na cestach,skolske povinnosti....

anonym_eb07c9
18. aug 2025
@anonym_f00e1b

Nie netesim sa. Mam rada leto,slnko,menej aut na cestach,skolske povinnosti....

@anonym_f00e1b treba dieťa naučiť na samostatnosť

viera012345
18. aug 2025

@anonym_autor ...v podstate aj áno

felycity
18. aug 2025

Nie, este trocha leta by som chcela, nikdy som sa netesila, ci boli deti male/ vacsie, mam pocit, ze to vsetko ide velmi rychlo a toto leto veru nebolo uplne idealne. Este chvilku nech ho mame bez kazdodenneho zhonu , tukajucej edupage, desiat... , ale inak kazde rocne obdobie ma nieco krasne..

Strana
z2