icon

Tešíte sa na návrat jesenného stereotypu?

18. aug 2025

Ja velmi 😀 Mala do skolky, prestane byt horuco, jesenne prechadkzy, vsetko sa vrati do starych kolaji. Ci len ja to tak mam?

Strana
z2
zuzinka888
18. aug 2025

Ja nie, teplo sice neznasam ale milujem prazdniny- vsetky- to ze su deti doma, ziadne ulohy, krabickovanie, ranne nutene vstavanie... Mne je smutno- uz len dva tyzdne😥

anonym_8deb20
18. aug 2025

Jasnee, už sa teším na vianočné dekorácie, vianočný porcelán a pretiahnutých trpaslíkov. Juchuu. 🫢

anonym_904b40
18. aug 2025

@anonym_autor teším sa že konečne nebudú všade upistane deti ale budú sedieť v školách 🤭😁

laila22
18. aug 2025

@anonym_autor áno, milujem september, jeseň, už sa neviem dočkať jesenej výzdoby. A konečne bude zas režim 😁

mamutka
18. aug 2025

Milujem jeseň, ale vôbec sa netesim, že deťom končia prázdniny. Zas len ranný zhon, povinnosti, 15 správ denne z Edupage a ďalších 20 v skupinke rodičov s otázkami o úlohách… ja napr neznášam tie trápne fotky kde matky búchaju sampus keď deti musia zas do školy. My si leto s deťmi užívame, hoc je aj o drzku to niekedy vykryť

anonym_f2eb10
18. aug 2025

Nie neteším, dopravná špička, ráno chaos s deťmi, skoro tma..zisťujem ze žiť v otrockom systéme sa mi vôbec nepáči čím som staršia, ešte že prácu mám na voľnej nohe, inak čistý otrok...

liusa82
18. aug 2025
@anos18

@anonym_autor mne sa zasa vždy aj v dospelosti s príchodom septembra vybaví ten nepríjemný pocit,že treba ísť do školy 😃

@anos18 aj mne sa to stále vybavuje.Taká akoby nostalgia vždy tak ku koncu augusta.A to ani nič neriešim čo by sa školy týkalo lebo deti nemám.Maximálne tak vždy v duchu polutujem tie decká čo idú do škôl že už im to zas začína 😁

majka2
18. aug 2025

@anonym_autor sama isto niesi milujem jeseň prechádzky a všetko stým milujem a neviem sa dočkať

anonym_79e12c
18. aug 2025

@anonym_autor milujem jeseň a celý ten čas až do vianoc, vône,. skoršie stmievanie, chladné rána, vsech svätých, advent, Vianoce... No lenže neužila som si leto... Veľmi by som chcela zažiť dva mesiace letných prázdnin na dedine ako v seriáli Katka alebo filme Jak poslať tatinka do polepšovny, takú dedinskú retro pohodu s ribezlovou bublaninou, večerným blbnutim pri jazere, opekanim... Je po lete a zase som to nezažila. A zas čakať rok. Už čakám dobrých 20 rokov a neviem to proste zrealizovať. Škoda.

anonym_907a19
18. aug 2025

Ja milujem jeseň keď bude príjemných 20-25 stupňov,keď listy padajú zo stromov a sú pekne zafarbené,od jesene do jari je krásne, akurát leto neznášam kvôli počasiu.
A v septembri budem mať dvoch prváčikov,syn na ZŠ a dcéra na SŠ tak sa teším s nimi.

simca06022011
18. aug 2025

Nie. Neznasam zimu, milujem horucavy... nezansam vstavanie rano kvoli skole, reisenie skolskych somarin a nahananie dietata do ucenia a pod.. proste nechyba mi to.. nahanacky rano, nahanacky vecer... medzitym nahanacky pracovne, aby som to ako tak postihala...

anos18
18. aug 2025
@liusa82

@anos18 aj mne sa to stále vybavuje.Taká akoby nostalgia vždy tak ku koncu augusta.A to ani nič neriešim čo by sa školy týkalo lebo deti nemám.Maximálne tak vždy v duchu polutujem tie decká čo idú do škôl že už im to zas začína 😁

@liusa82 pre mňa je to blbý pocit, že už zasa do školy. Ja síce dieťa mám, ale už dospelé, takže tiež už školu neriešim, ale nemám to rada, dní si kratšie a ide zima ☹️

dannieja
18. aug 2025

Teším sa, aj keď toto leto nebolo tak neznesiteľne teplé. Dávam mu like. 😀 Neteším sa ale na choroby.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2