Testovanie Wolt - ostala som smutná
Dobrý deň dámy a aj admini . Bola by som šťastná že nezmazanie diskusie . Nedávno mi vysokovýkonné upozornenie - zapoj sa do súťaže s woltom . No po prečítaní komentárov som sa tam ani nezapojila . Popis súťaže je jednoduchý - odkiaľ si a či vieš objednať z marketov a 101 drogerie . Veľa úžasných mamičiek tam pridalo screenshot a odpovedalo na tieto dve otázky . Ostatok ? Začali tam vypisovať aké to majú ťažké , úrazy , viac deti , nespokojne deti , niektoré mamičky dokonca pracujú pri mesačných bábätkách . Úprimne ? Každá z nás má nárok na rodicak do troch rokov . Tak že pracuje asi musí nie alebo čo … koľké z nás sme na rodidacku 300 či 400 eur a musíme žiť . Že manželia sú pracovne vyťažení . Ktorej z nás nie sú? Je mi smutno z toho , že polovica mamičiek tam napísala výlevy . Verím každej jednej . Ale takisto viem že každá jedna z nás to má ťažké !!!! Ja mam tiež náročné dieťa s muzom som maximálne hodinu vecer celé dni v práci . Ale mam to tam vypisovať ? Koľké z nás nemajú pomoc starých rodičov
Koľke z nás sme na deti samé … a potom tam začali mamičky vypisovať , zapamätala som si zvlášť jednu ktorá napísala sloh ako VYUŽÍVA WOLT STÁLE potom litánie ako to ma ťažké s deťmi že muž je zaneprázdnený a nakoniec veta rada s vami otestijem wolt . Veď si dajte ruku na srdce ženy , je to súťaž , položené dve otázky , 3/4 z vás tam výpise srdcervúce príbehy . Lenže ani jedna z nás to ľahké nemáme !!!! Verím , že aj mamička ktorej muž príde domov z práce o tretej a “prevezme” si dieťa tak nemá na ružiach ustlané !!! A potom príde súťaž na ktorú mame každá jedna z nás právo a začnú tam ženy vypisovať svoje životne osudy . Veď sú to ženy aj so znevýhodnenými detičkami , každá mame svoj kriz , ale raz je súťaž s jasnými dvomi otázkami tak odpovedám na ne nie ? Všetka časť maminkám čo to splnili … ja som po prečítaní komentárov sa už radšej ani nezapojila , mam svoje starosti s malou ale nebudem to tam hyperbololizovat za každú cenu . Diskusia mienená možno aj na adminov , aby to regulovali a pokial neznie popis súťaže popíšte svoj životný príbeh mazať . A dať šancu tým ktoré odpovedia k veci . Ďakujem a ospravedlňujem sa za sloh .
Tiez to neznasam. Ja byt zakladatel sutaze, tak kazdy neden prispevok, ktory obsahuje cokolvek naviac od odpovede, automaticky vylucim zo sutaze. Koho to zaujima?
Ale to je tak, ked je narod odchovany na modrom z neba a nekonecnych socialnych davkach, potom si myslia, ze cim vacsieho kripla zo seba urobia, tym vacsia sanca vyhrat (esteze to generuje automat, tie vyhry)
Úprimne,ja už sa nezapajam ani na testovanie. Vždy výberu tu,ktoru ma veľmi veľa ľudí v obľúbených. Ale ani na Wolt som sa nezapojila. Súhlasím s
@vanilkovazmrzka , ak tak ženy začnú vypisovat srdcervuce príbehy,ktoré sa netýkajú odpovede,jednoznačne vylúčiť zo súťaže.

Nikto ta neuraza ani neutocim. Len uz ti tu ludia ozaj nevedia vysvetlit ako to funguje