Tetovanie žien a mužov
Ako sa vám páči tetovanie na ženách a mužoch po celom tele?
@markusrasford pokiaľ je človek mladý s pevnou pokožkou a je to pekná práca tak pochválim, osobne si neviem predstaviť tých ľudí 65 + ako to bude vyzerať
nepaci sa mi "celotelove" ani na muzoch ani na zenach 🙂 ale nie je to moje telo a moja koza, takze ma je do toho nic, kym im sa to paci
@matullienka starí, potetovaní ľudia sú mega cool ľudia 😅, vyzerá to na nich krásne, často ich životný príbeh na koži 😍
Nepaci sa mi to, ale je to ich vec, ich telo. Argument ,,ako to bude vyzerat ked budu mat 80" je uplne mimo. Akoby nepotetovani ludia po 80 s ovisnutou kozou vraskavou vsade pripadne obezni boli nejaki krasavci alebo co 🤣
@markusrasford nepáči sa mi to, ale neriešim to. Je to každého osobná vec, je to jeho telo a nie moje, takže neriešim, či si niekto nechá potetovať celé telo, oholiť hlavu alebo pircing. Pokiaľ do toho nenúti aj mňa, tak mi je to úplne jedno.
Celkom by ma zaujimalo ako clovek vie co by si chcel vytetovat to co bude cely zivot milovat. Mna napriklad fascinoval obnostroj, petardy. Ale uz som vyrastol a ma to tak neberie...
kazdeho osobna vec a ci sa mi to paci alebo nie mozu mat u pr.ele.. su daleko horsie veci pre mna a ludia sa vedia aj inak dogabat ... dolezite je,aby si kazdy prezil ten svoj zivot bez toho,aby bral ohlad na to,co sa paci druhym ... ono to je aj tak take slovenske pozerat na druhych a rozoberat ich ..
Nepáči sa mi to na nohách a keď má na celých rukách kerku- akoby tričko s dlhým rukávom. Ale... je to každého osobná vec, čo si urobí so svojim telom
@elizabet173 lepsie je privriet oci nad nad komplet potetovanym chlapom, ktory moze byt lepsia zivotna sanca nez typicky slovensky chrapun v domacnosti 😂
Kedze je to ich telo a ich tetovanie mna ziadnym sposobom neovplyvnuje tak je mi to v podstate jedno. Obcas sa sice zacudujem, ale v konecnom dosledku co ja s tym?
(mimochodom poznam doktora, celkom dost potetovaneho a milsieho lekara som vobec nestretla)
@judar typicky slovensky chrapun je uz davno potetovany 😃 a s nim aj nechrapun, ale tych je malicko medzi pokreslenymi. Skor ci neskor zistis.
Muž kľudne, ale jedine s vypracovaným telom a žiadne gýčové lacné tetovania, ale umenie, v tom prípade áno.
@babulkomale za mňa, v mojom okolí, je to presne naopak. Aj keď tetovanie charakter človeka neovplyvní. Ono je to asi dané generáciami, u tých starších boli potetovaní skôr idioti, teraz sa doba (našťastie) mení a môžem povedať, že poznám tých najmilších potetovaných ľudí 😊
@denkabemommy fantasticke.
Nepáči sa mi žiadne tetovanie, ja ani muž nemáme
tak ja tu budem asi jedina. mne sa to paci. pokial to teda nie je nejaka tuctova gycovina. ak to ma pribeh, ak je to dobre vytetovane a ten clovek vie preco si to vybral tak uplne v pohode.
nie nemam celotelove tetovanie ale ak ho niekto ma je to pre mna ok.
@oonnaganamakusai 😄😄😄 na tomto fóre som si precitala už kadejaké blboviny ale tento komentár vyhráva 🤣🤣 tetovanie patrí kriminálnikom. Prepáč ale táreš až to bolí .
Celé telo by som si ja osobne nedala, mám omnoho "skromnejšie", ale sú ľudia, ktorým sa to hodí, na ktorých sa to páči, ku ktorým to proste už patrí 😊 z tých, ktorých poznám majú všetci čistý register, vzdelanie, prácu a sú to fajn ľudia, takže obmedzenosť niektorých názorov tu si absolútne netreba pripúšťať 😊
@markusrasford každého osobná vec. Niektoré práce sú veľmi pekné... Sú typy ľudí kt. to pristane, image, životný štýl, celkové vyžarovanie, symbolika s ktorou je osoba stotožnená. Kedysi som tiež rozmýšľala. Mladosť, pochabosť 🤔 Kamoška si dala tetovanie podľa A. Jolie. Jej manžel ako mapa sveta. Dnes vo veku 45 rokov ľutujú, hanbia sa chodiť s krátkymi rukávmi v lete
Ja som dnes vďačná, že ho nemám. Čas ukázal, že to, čo by som si dala pred 25 rokmi, by mi už dnes isto vadilo. Mení sa životný štýl, priority, záujmy... Málo kde vidno kožu natural. Skôr vzácnosť.
@oonnaganamakusai keby si poznala historiu a kutluru, tak by si vedela, ze tetovanie bolo uz v davnych dobach sucastou niektorych kultur. Tetovanie znamenalo isty spolocensky status, v niektorych kulturach to funguje dodnes. Vo vychodnych kulturach je (aj dnes) tetovanie, pernamentne, ci docasne ucastou nabozenskych tradicii, folkloru.
@oonnaganamakusai nepísala si vyššie ze sa nikdy nebudeš baviť s potetovaným? Tak si to porušila choď sa pomodliť a pros o odpustenie . 🤦♀️🤦♀️ nazývať ľudí ktorý majú tetovanie kriminalnikmi sa zobuď prosím ťa. Mam ho na oboch rukách môj manžel je potetovany celý a v živote sme kriminalnikmi neboli . Mame rodinu vzdelanie pracujeme od 18 rokov mame skoro 40 a sme zodpovední. Akým právom vyhlasuješ takéto blbosti . Vraj nepríjemnú pravdu nikto nepočúva rád. Tvoj komentár ma od pravdy strašne ďaleko.
@oonnaganamakusai A to vždy každého dôkladne prehliadneš? Lekára, úradníka v banke, učiteľa atď? Kým s dotyčným prehovoríš. 🤭
@oonnaganamakusai uff, to som veľmi rada že sa nebavis s tetovanymi, aspoň nehrozí že sa niekedy s takto prízemným človekom dám nebodaj do reci
@zuzanockamt hej príde do banky dobry deň, máte tetovanie? Áno? Tak idem vedľa ty bezboznik

@markusrasford otras