icon

Tínedžerka podpálila muža. Je to dôsledok rešpektujúcej výchovy?

terezkaarthuramax
12. feb 2025

Druhá si to natáčala na mobil..Muž zomrel.

Strana
z5
krasneleto
12. feb 2025

pozadie pribehu ste si pozreli , Gelnica, deti z osad... tu asi sa nebudeme bavit o ziadnej vychove, toboz nie o respektujucej

patka06
12. feb 2025

@krasneleto Úplne súhlasím, presne to som sa chcela napísať

mirkam3
12. feb 2025

Podpálila (tuším) svojho bratranca. A keďže som videla v reportáži v TV jej rodinu, skôr by som povedala, že to bol dôsledok skôr ziadnej výchovy ako rešpektujúcej…

really8
12. feb 2025

@terezkaarthuramax ten nadpis si vymyslela ty?

thirstymonk
12. feb 2025

@terezkaarthuramax My máme tiež rešpektujúcu výchovu. Ja poviem a deti to bez hlúpych rečí rešpektujú :D

deti95060810
12. feb 2025

ľúto mi je toho postihnutého ml. muža... slečna by si zaslúžila do nejakého ústavu kde by jej troška ukázali čo je výchova a poriadny réžim...

nynia
12. feb 2025

Aj ked nebola respektujuca vychova trendom sa to dialo. Ako dokaz mozu posluzit tisicky pripadov na celom svete detskych a tinedzerskych vrahov ale zial, v minulosti neboli take telekomunikacne prostriedky tak spravy sa tak rychlo nesirili najma ked sa to stalo na druheh strane sveta ale to neznamena, ze sa to nedialo.

enmery
12. feb 2025

Tie deti v živote nedostali výchovu, príklad, lásku, absolutne nič nedostali okrem možnosti dychať. Žijú pravdepodobne ako mnohé ženy zakladajuce tu témy s mužom tyranom, alkoholikom a tak sa to všetko opakuje. Tým vôbec neospravedlňujem, čo urobili. Je to prestrašný čin a nechal ma doslova bez slov! Možno sú aj mentálne a emocionálne úplne mimo "tabuliek". Toto nemá nič s rešpektujúcou výchovou preboha.

deti95060810
12. feb 2025

@krasneleto áno Gelnica... Minule bola reportáž tiež z nejakej osady kde v zš boli všetky deviatačky tehotné - dokonca niektoré už aj druhý krát. čo už je toto za výchova. stať sa môže že jedna - dve ,ale všetky???

mimirka32
12. feb 2025

@terezkaarthuramax ona ale sama nevedela, ze ho podpali, nie? Neobhajujem ju, ale skor to chapem tak, ze bola poriadne hlupa, nie, ze ho chcela zabit

deti95060810
12. feb 2025

@mimirka32 podľa starostu mesta si dievčatá z mladého muža robili srandu... s etnikom majú veľké problémy už dlhoročné a sám pozval kompetentných z Ba nech sa prídu pozrieť ako to tam vyzerá...

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
zuzanita1609
12. feb 2025

Je to dôsledok všetkého. Od výchovy po určenie hraníc. Môj názor,že všetko so všetkým súvisí. Od výchovy, prehliadania problémového správania po akt, ktorý pohoršuje spoločnosť. Výchovou, láskou, pozornosťou a rešpektom to začína od mala,od rodiča po politika. KDHci majú dobrú vetu. Rodina je dedina a dedina je štát.
A pritom znie som kresťan,som človek, ktorý ľudí nezaraduje podľa náboženstva,rasy,a iných blbych vecí,čo rozdeľujú iba ľudí.

lenka7477
12. feb 2025

je to hlavne dôsledok nerešpektovania nikoho a ničoho - tu nejde o žiadnu výchovu , tu nejde o žiadny pud sebazáchovy , žiadny rešpekt , žiadne city ........

lenka7477
12. feb 2025

@mimirka32 chodila do normálnej školy ... nevedela, že keď niečo/niekoho zapáli - tak to zhorí a aj bolí a môže ak je to živá bytosť tak môže zomrieť . ? Určite nebola v poriadku ... žiadna obhajoba - trest pre rodičov a hotovo ! Aj ty by si bola potrestaná za svoje dieťa v takom veku.

colsami
12. feb 2025

@enmery "Možno sú aj mentálne a emocionálne úplne mimo "tabuliek"."

Velmi dobre hovoris. Mam blizku priatelku, ktora je doktorka s obvodom v danych koncinach. Sama hovorieva ze jednoducho tie deti/mladi/ludia su tam uplne aj mentalne mimo, vyslovene vidiet aj urcite degeneracie, su to velakrat aj deti surodencov atd. Cele zle. Rozprava vela, ze proste to je niekedy skoro na urovni zvieratiek, vyslovene mentalne a intelektom. Pozeraju, nechapu, nerozumeju, nedokazu, proste nemaju na to kapacity.
Do toho ne-vychova, podmienky v akych ziju, atd atd... Cele zle.

zuzinka888
12. feb 2025

Podla toho nazvu - ty asi o respektujucej vychove vobec nic nevies. Respektujuca vychova neznamena ze si dieta robi co chce a kedy chce- je to prave naopak- to je skor benevolentna/ ziadna vychova.

modraslamka
12. feb 2025

ty si mimo

diewcatqoo
12. feb 2025

No ono v tychto kruhoch sa respektuje aj to, ze brat spava so sestrou od 12tich, ze 6 rocne deti bezne fajcia, 10 rocni su tazki zavislaci od toulenu, respektuje sa, ze zo zabavy mrzacia zvierata, kradnu, nicia verejne priestranstvo. Vazne niekoho prekvapilo to, ze zmrzacili aj cloveka? Ja som vyrastala na vychode, nedaleko osady a mna to teda absolutne neprekvapilo.

kiki68
12. feb 2025

Ved toto bol pripad z oblasti asocialov a osady, cize specificke, tam sa neda bavit o vychove ako takej. Tie deti ziadnu nemali …

lucia13022023
12. feb 2025

🤦‍♀️

zuzanita1609
12. feb 2025

To dokedy budú ľudia riešiť aká mentalita, prostredie? Sme ľudia,nie? Či potrebujete dokumenty? Debilita.... ľudia?!

zuzanita1609
12. feb 2025

Vidím každý deň v ľuďoch dobro a láskavosť. Potom príde tento prípad a ľudskosť sa šmahom ruky stratí. Sme zvieratá,alebo ľudia? Aj tie zvieratá niekedy vedia,čo sa ozaj patrí,ku prežitiu. My, ľudia,sme sa stali len tieňom. Rozmýšľajte, čím si to budete kompenzovať. Ak sa naozaj nemáme vrátiť do jaskýň a na stromy,mal by to odsúdiť každý,či je bledý, hnedý, čierny, červený. Toto bol problém len ignorácie výchovy mladých žien. Nie problém národa,rasy, menšiny. Už s tým prestane! Rešpekt a láska, porozumenie, výchova.

karolinakr
12. feb 2025

v osade o akej vychove hovoriš? že z decka spravia dive zviera, kym dovrši dospelosť, maju to v krvi, ale aj vela zlych prikladov a suťažia, kto sa bude spravať ako väčší debil

evaachesa
12. feb 2025

K tej rešpektujúcej výchove v rámci osady si sa prosím ťa ako dopracovala? 🤷

zuzanita1609
12. feb 2025

Čiže ste rasistky dievčatá. Že? A čo vám vraví Brejik? Bol vychovaný v osade a ako divé zviera?

karolinakr
12. feb 2025

@zuzanita1609 ty si ciganka? na rovinu..

karolinakr
12. feb 2025

@zuzanita1609 povedať pravdu, ako to chodi v osade, je rasizmus?

zuzanita1609
12. feb 2025

@karolinakr nie som biela,ktorá má priateľov medzi rómami. Až tak to ideme riešiť?

karolinakr
12. feb 2025

x

Strana
z5