icon

Tipy na darčeky na rozlúčku so slobodou

zarka2020
25. aug 2020

Ahoj baby... Sme 4 kamošky ktoré ideme organizovať našej kamke rozlucku... Ostatne jej kamošky, ktoré tam chce mať, sme informovali cez fb... Mame im aj poslať akože takú pozvánku na papieri alebo to je už zbytočné ? A co všetko ste dávali vašim kamoskam/nevestam na rozlúčku?

My sme rozmýšľali....serpa nevesta a družičky,korunka a závoj, kondómy, tehu testy, lubr.gel, sampus.. Sexi spodné prádlo, podväzok.... Co ešte také by ste doplnili alebo dali preč zo zoznamu co som napísala... Ďakujem 😃

hailey1
26. aug 2020

@zarka2020 lubrigacne gely, spodne pradlo, kondomy, tehotenske testy a podobne veci su podla mojho nazoru to najhorsie, na co mozete vyhadzovat peniaze. Radsej sa jej zhodte na nieco na pamiatku - my sme kamoske kupili svadobnu ediciu converse, po ktorej tuzila. Je to moj nazor, ale tapetovanie s penismi je v dnesnej dobe uz znacne out. Urcite sa viac potesi nejakym nausniciam, naramku alebo comukolvek inemu. Ale je to len moj nazor - vyhodite peniaze za somariny...

janka_266
26. aug 2020

My sme sa tiež na prvej rozlúčke takto rozbehli, a toľko sprostosti nakúpili 🤦‍♀️ Potom sme sa na dalších spamätali a kúpili jednu dve veci na pamiatku a poňali to skôr zážitkovo, najskôr nechty, potom večera v zaujímavej restike, diskotéka, pripadne na ďalšej sme to poňali sparťansky - escape room, laser game,......proste niečo zaujímavé 😃 veci aj tak len založí niekam a možno rovno vyhodí. 😊

martul
26. aug 2020

@zarka2020 všetko čo si vymenovala je úplne desivé, veď sa jej poskladajte na normálny darček na pamiatku, čo by ju potešilo. Prečo rozlúčka so slobodou má byť samá oplzlosť. A šerpa načo? Veď sa zabavte, to musia všetci okolo vedieť, že je to nevesta?!

mondolina
26. aug 2020

Keby som dostala kondómy , lubrikačný gél, tehu testy tak by som rozmýšľala čo to mám za *eblé kamošky.
Možno nejaké pekné foto zarámované vo väčšej veľkosti s jej snúbencom, urobené ako obraz, poukážku na párovú masáž...

jankalukasova
26. aug 2020

@zarka2020 kupte kludne nejake pradlo ( kludne luxusnejsie ale vkusne). Kondomy a tehotenske testy? Divna kombimacia a podla mna velmi nevkusna. Stavte na nieco co ma rada, dobra flasa na pripitok, serpa a korunka ok, ked chcete ist niekam von. Podvazok jej tiez mozete podarovat, pripadne jej naozaj kupte nejaky darcek ako pise @hailey1 vyssie.. kondomy, testy, gel atd. su pre mna osobne hrozna predstava darceku.
Ja som napr. dostala tricko s napisom nevesta, baby mi ho dali robit a presne som dostala pekne pradlo, ktore kludne nosim este aj dnes. Je pekne a pohodlne, mam ho rada.

veronikaszabova
26. aug 2020

@zarka2020 neviem kolko mas ty a kamosky rokov, ale ozaj blbe darceky ste vybrali 🤦‍♀️ rozlucka so slobodou sa da aj vkesne spravit, nemusi to byt jeden gýč 😃
Napriklad - drahsi svadobny album, pandora naramok, nieco pre oboch,...

ella_price
26. aug 2020

Ja som rozlúčku nechcela ale nakoniec mi moja najlepšia kamarátka spravila len také príjemné prekvapenie s posedením pri víne s blízkymi kamarátkami. Darovala mi krásnu partu, ktorú vyrobila a pohár na víno a bola som viac než spokojná. Žiadne penisy ani gule o čelo som nepotrebovala 😎

damtiporiti
26. aug 2020

Nič lepšie ako dávať si kurvie darčeky a tváriť sa aké sme vtipné nevymysliš? A na svadbe samozrejme biele šaty a princezná 😂 To bude srandy kopec, jupiii.

marygk
26. aug 2020

Ahoj, záleží aká ste veková skupina. Ak ste násť ročné, je to všetko v poriadku. Čím viac penisov a blbostí - tým viac zábavy. Ale ak ste za týmto životným obdobím, tak toto neni cesta. Serpa, závoj a všetky tieto "dekorácie" pôjdu na druhý deň po rozlúčke do koša. Peniaze by som investovala buď do náramku, náušníc... Alebo jej dajte darčekovu poukážku a nech si vyberie sama, čo sa jej páči. A keď chcete kupovať prádlo, tak zainvestujte viac. Na prádle je veľmi vidno, keď je lacné.

katkabg
26. aug 2020

Este pridajte Mega Dildo a vsetko bude TOP ....a teraz fakt....toto akoze maju byt super darceky?Teda ja by som nechcela ani jeden... urcite suhlasim s babami hore co pisali....radsej nieco pekne na pamiatku....a nie lubrikanty umele penisy ci tehu testy

svettii
26. aug 2020

Hmmmm ako no opýtaj sa sama seba či by ťa niečo také vôbec potešilo. Ja by som jej teda vôbec nič z toho nekupovala. Načo to nech si poriešia sami. Vôbec nechápem, prečo si podaktorí myslia, že rozlúčka so slobodou sa musí uberať len týmto smerom

zarka2020
autor
26. aug 2020

Dobre.. Nemuseli ste sa do mňa hneď všetky pustiť 😃 ja som sa pýtala pekne slušne, že ako čo by taká rozlúčka mala vyzerať.. Nikdy som poriadnu rozlúčku nerobila, ideme najskôr sadnúť do restiky na večeru a potom uvidíme.. A tie darčeky teda zvážime... Ďakujem 😉😃

veronikaszabova
26. aug 2020

@zarka2020 nikto sa do teba nepustil - chcela si nazor, dostala si ho.

fokuska
26. aug 2020

Bola som na rozlucke, kde nevesta dostala 2 darceky - teda 2 balicky - jeden bol pre nevestu na svadobny den (taky romanticky satenovy zupan s cipkou - na svadobne pripravy, vejarik, maly sampus, vreckovky, podvazok, sviecka s nazvom wedding day...) a druhy bol pre novomanzelku na medove tyzdne a ten bol taky "uletenejsi" (cukrikove spodne pradlo, puta s kozusinkou, masazny/lubri gel, tehotensky test...).
Nevestu sme ale vsetky velmi dobre poznali a vedeli sme ze jej ten uleteny balicek sadne, lebo sama si priala nieco take uletene, blaznive, take "klise" - puta, cukrikove gatky... cize sme vedeli ze sa bude smiat a povie, ze sme presne trafili :D Zato vyzdoba bola decentna, my sme boli normalne oblecene, ziadne poletujuce pipiky vsade kde sa pozries.

bert22
26. aug 2020

@zarka2020 aj ja si myslim, ze za tie drobnosti su to zbytocne vyhodene peniaze. my sme si medzi sebou kamaratky kupili tie pandora naramky, aby kazda mala na pamiatku.

jaskolka
26. aug 2020

Mne kamošky urobili welness deň, šli sme normálne do sauny, bazéna, dali sme si potom obed, kavu, pokecali, vlastne aj svadobne prípravy sme tam riešili, lebo jedna bola svedok a ostatné družičky, čiže aj o šatách sme sa bavili, o ich úlohách, pomoci na svadbe a podobne . To bol od nich darček, že vlastne sa mne zložili na vstup do welness aj obed. Teda nijaké somariny typu serpa, testy, kondómy a podobne... To sa treba aj v tom opicit po Amerike? Viem, že tam také zvyky majú, ale mne to skôr trápne príde.

evicka3692
Odpoveď bola odstránená
lucinka37
23. aug 2021

Ahojte. Ja som mala úžasnu nezabudnutelnu rozlucku. Bolonto v case korony, maj kedy v nasom okrese bolo všetko zavrete. Tak sme sa partia 10 kamarátok vybrali na vikend do BA. Bookli sme uzasny Hostel CHORS kde sme boli spolu vsetky na izbe. Tam mi baby dali darčekovy kos kde boli samozrejme veci ako serpa, zavoj, puta a potom take prakticke darčeky, ako poukaz na foto na platno, listok na koncert a na stend up na ktory sme v ten večer isli všetky spolu. Bolo to uzasne, strašne sme sa nasmiali. Potom sme isli na disko. Na ďalší deň sme vyrazili do mesta, isli sme k dunaju, tam sme strelili sampanske, do kaviarne na zakusok kavicku, poprechádzali sme sa ulickami a večer znova na disko. Atmosféra bola uzasna, niektore baby sa medzi sebou nepoznali ale vsetky si neskutocne sadli a ja som si tento víkend uzila naplno. Naozaj nezabudnutelny ❤️❤️❤️

zuzgro
Odpoveď bola odstránená
lucy1010
1. apr 2022

Keď tak čítam tieto komentáre, kde ide iba o super darčeky, náramky, prívesky, náušnice, wellness či masáže, kladiem si otázku..kde sa podela spontánnosť, radosť, humor, možno trápne darčeky gély, penisy atď, ale koľko je s nimi zábavy..no ja neviem, fakt som zmätená...ja už som dávno mimo týchto "mládežníckych" vecí, ale napriek tomu si myslím, že v prvom rade by malo ísť o zábavu...tie šerpy a iné blbosti nie sú blbosti...sú to veci ktoré k tomu patria... áno som za luxusnejšie prádlo, saténové pyžamo, župan či nočná košeľa, krásny podväzok...no tie ostatné drobnosti by mali byť súčasťou zábavy..no ako tak vnímam dnešné mladé dámy sa už nevedia poriadne zabaviť..ja som už stará mama a som pozvaná na rozlúčku so slobodou jednej mojej mladej kamarátky a verte, že keď som povedala svoj názor tým mladým, že treba aj niečo zábavné tak sa chytili... záleží aj od nevesty..ak je konzervatívna, hoci v dnešnej dobe to slovo v preklade znamená, že si potrpí práve na takých hmotných veciach je naozaj ťažké ulahodiť...ale ak sú to kamošky, ktoré sa vedia odviazať a zabaviť, tak aj lízatko v tvare penisu môže urobiť nezabudnuteľný humorný zážitok..len tak chcem vás mladé povzbudiť tešte sa, smejte sa neprežívajte všetko vážne...a čo keď šerpa skončí ráno v koši... ale ten smiech a nálada ostane vo vnútri navždy 😃