icon

Tipy na dobrý film

slimstar
1. máj 2012

V poslednej dobe si stahujem do pocitaca filmy z internetu, pretoze mi tv lezie na nervy s reklamami, ktore frcia kazdych 15 minut. 😒
Dajte sem filmy ktore su fakt dobre. ja som objavila napr http://www.ulozto.cz/soubory/trejo/video/
a tam su zoradene filmy podla poctu stahovani, ktore si mozete hned stiahnut. uz sa tesim na vase tipy, moze to byt akykolvek film rozneho zanru, ak je dobry urcite si ho pozrieme 🙂 🙂

Strana
z2
denne73
18. feb 2014

Ja urcite odpoeucam ..The words, Last night, Navzdy spolu, Lasky cas,

natuska87
18. feb 2014

@benne Uz pred troma rokmi som sa narevala...

cicone1
3. mar 2014

ahojte potrebujem vediet nazov uzasneho filmu,uz som zabudla a chcem ho poradit aj ostatnym..je to pribeh dvoch zien,ktore si hladaju pracu cez agenturu,ako operky a nakoniec skoncia na trhu s bielym masom..jedna z nich ma aj dieta s ktorym sa jej nakoniec vyhrazaju zena spacha nakoniec samovrazdu..alebo poradite mi aspon stranku,kde by som si to mohla zistit podla obsahu??diki moc 🙂

slimstar
autor
17. mar 2014

Toto je celkom pekný dobrodružný film Pí a jeho život 2012
taký ste určite ešte nevideli.

http://veu.sk/index.php/aktuality/1274-tip-na-d...

lucka2405
2. apr 2014

@cicone1 Ahoj myslim ze sa to vola Neludsky kseft.

cicone1
2. apr 2014

@lucka2405 a mozes mi povedat o com je asi,teda ak ti to nevadi 🙂 diki moc

cicone1
2. apr 2014

jaaj prepac ja uz som aj zabudla co som pisala,no idem skusit googlit,hadam sa mi pošťastny dakujem si zlata 🙂

cicone1
2. apr 2014

@slimstar ahojky dakujem pekne no ten som uz videla 2x naozaj krasny filmik na vecerny relax mas pravdu a dakujem 🙂

cicone1
2. apr 2014

@denne73 ano aj to su krasne filmiky videla som a teda ak ja Vam mozem poradit,pozrite si urcite ctihodny občan,nedotknutelny ten sa mi velmi pacil..je podla skutočnosti tiez..

cicone1
2. apr 2014

@lucka2405 už stahujem je to on dakujem moooc si ma potesila 🙂

lucka2405
3. apr 2014

@cicone1 Ahoj vcera som tu uz nebola, neviem ci si to uz pozerala, ale je to o dievcatach, ktore chcu byt modelkami, ale namiesto toho ich predaju ako prostitutky, budu ich vaznit v aute a zastavovat na odlahlych miestach kde ich uz budu cakat vselijaki pochybni chlapi, unesu aj jedno 11 dievcatko, tu budu chcet predat ako pannu, a jej brat ju bude zachranovat, ale viac nepoviem treba vidiet🙂)

lucka2405
3. apr 2014

@cicone1 daj potom vediet ako sa ti pacil🙂

judycel
3. apr 2014

@cabby88
ženy v pokušení,
probudím se včera,
starší jsou dobré:
někdo to rád blond,
žába k zulíbání,
noc v Ruxbery
klub sráčů

cicone1
3. apr 2014

@lucka2405 no dakujem to je presne ten filmik co som hladala ja uz som ho videla 2x len som si ho chcela este pozriet a nevedela som nazov toho filmu..je smutny ale aspon sa clovek nad nim zamysli :(

lucka2405
3. apr 2014

@cicone1 nie je zaco🙂 ano je smutny a este smutnejsie bolo ked predvcerom v spravach povedali za na nasom malom Slovensku sa rocne stane obetou s bielym masom az 100 ludi, a to len u nas.

cicone1
4. apr 2014

veru tak je,strasne niečo co sa deje okolo nas,aj ked su tieto filmy dost smutne a aj depkove,ale rada si ich pozriem,uz len preto lebo si uvedomim,ze som rada,tam kde som a aj dcerka..

denne73
11. apr 2014

Určite stoji za vzhliadnutie: La cara oculta suprovy film,,
Rivalové, Podfukáři, Setkání - V origináli Encounter

kristina74
13. apr 2014

@samantha343 dik za dobre tipy. Chlapca v pruhovanom pyzame som videla, ese dlho po zhliadnuti mi neschadzal z mysle, nedavno som docitala aj par knih z 2.sv.vojny, dost ma to vzalo.
Ostatne filmy nepoznam, ale len co budem mat volny cas, kuknem.

adrianka22
26. aug 2014

Doporučujem krásny film ako otec vychováva dceru BEZ NÁVODU

7danulka7
21. jún 2015

O chvíľu sú prázdniny a príde ku mne sesternica ( máme 14 rokov) aký film by sme si mali pozriet niečo dievčenské, zábavné :D dakujem

fialka21
2. apr 2016

@maja22
ano, tento film je krásny, jeden z mojich " naj "🙂

simi2011
14. máj 2016

Šťastie na dosah

natuska87
15. máj 2016

@maja22 Komu nevadí myšlienka šírenia kresťanstva, dobrý,silne emotívny film " Poslední hřích".Mňa zaujal vzťah dcéry a otca...Dojímavé...

m.a.r.t.i.n.a
19. máj 2016

Neľudský kšeft - tak som ho práve dopozerala so slzami v očiach... ☹

waitinka7
24. aug 2016

Odporúčam: Chlapec v pruhovanom pyžame

username
10. dec 2016

Tu sú faajn filmy 🙂 odtiaľ mám pár 🙂 http://download.hellshare.sk/filmy/51427147/

shannonldy
4. feb 2017

100rocny starcek, ktory vyliezol z okna a zmizol. Pecka, narehotali sme sa aj s manzelom 🙂

martinzich
Odpoveď bola odstránená
sledujsnami
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2