Tipy na dobrý film
V poslednej dobe si stahujem do pocitaca filmy z internetu, pretoze mi tv lezie na nervy s reklamami, ktore frcia kazdych 15 minut. 😒
Dajte sem filmy ktore su fakt dobre. ja som objavila napr http://www.ulozto.cz/soubory/trejo/video/
a tam su zoradene filmy podla poctu stahovani, ktore si mozete hned stiahnut. uz sa tesim na vase tipy, moze to byt akykolvek film rozneho zanru, ak je dobry urcite si ho pozrieme 🙂 🙂
ahojte potrebujem vediet nazov uzasneho filmu,uz som zabudla a chcem ho poradit aj ostatnym..je to pribeh dvoch zien,ktore si hladaju pracu cez agenturu,ako operky a nakoniec skoncia na trhu s bielym masom..jedna z nich ma aj dieta s ktorym sa jej nakoniec vyhrazaju zena spacha nakoniec samovrazdu..alebo poradite mi aspon stranku,kde by som si to mohla zistit podla obsahu??diki moc 🙂
Toto je celkom pekný dobrodružný film Pí a jeho život 2012
taký ste určite ešte nevideli.
jaaj prepac ja uz som aj zabudla co som pisala,no idem skusit googlit,hadam sa mi pošťastny dakujem si zlata 🙂
@cicone1 Ahoj vcera som tu uz nebola, neviem ci si to uz pozerala, ale je to o dievcatach, ktore chcu byt modelkami, ale namiesto toho ich predaju ako prostitutky, budu ich vaznit v aute a zastavovat na odlahlych miestach kde ich uz budu cakat vselijaki pochybni chlapi, unesu aj jedno 11 dievcatko, tu budu chcet predat ako pannu, a jej brat ju bude zachranovat, ale viac nepoviem treba vidiet🙂)
veru tak je,strasne niečo co sa deje okolo nas,aj ked su tieto filmy dost smutne a aj depkove,ale rada si ich pozriem,uz len preto lebo si uvedomim,ze som rada,tam kde som a aj dcerka..
Určite stoji za vzhliadnutie: La cara oculta suprovy film,,
Rivalové, Podfukáři, Setkání - V origináli Encounter
@samantha343 dik za dobre tipy. Chlapca v pruhovanom pyzame som videla, ese dlho po zhliadnuti mi neschadzal z mysle, nedavno som docitala aj par knih z 2.sv.vojny, dost ma to vzalo.
Ostatne filmy nepoznam, ale len co budem mat volny cas, kuknem.
Doporučujem krásny film ako otec vychováva dceru BEZ NÁVODU
O chvíľu sú prázdniny a príde ku mne sesternica ( máme 14 rokov) aký film by sme si mali pozriet niečo dievčenské, zábavné :D dakujem
Šťastie na dosah
Neľudský kšeft - tak som ho práve dopozerala so slzami v očiach... ☹
Odporúčam: Chlapec v pruhovanom pyžame
Tu sú faajn filmy 🙂 odtiaľ mám pár 🙂 http://download.hellshare.sk/filmy/51427147/
100rocny starcek, ktory vyliezol z okna a zmizol. Pecka, narehotali sme sa aj s manzelom 🙂

Ja urcite odpoeucam ..The words, Last night, Navzdy spolu, Lasky cas,