icon

Tipy na najlepšie miesta na koncert J.Lo

dettilv
18. apr 2025

Ahojte. Prvýkrát idem na nejaký veľký koncert tak by som sa chcela poradiť ktoré miesta sú ok a ktorým sa radšej vyhnúť aby som aj niečo videla. Ďakujem

pinkgirl
18. apr 2025

Záleží asi aj od miesta konania - štadión? sála/divadlo?
Ak štadión, tak určite najviac uvidíš z plochy hneď pri pódiu. To ale musíš prísť veeeelmi skoro, plus mať výdrž stáť po celý čas. Veľké koncerty zvyknú mať projekciu na obrazovke a to uvidíš aj z tribúny so zedadlami.
Bola som ma koncerte Pink - veľký otvorený štadión pod holým nebom a videla som dobre zo sedadiel, obrazovky boli veľké.

abbey1
18. apr 2025

@dettilv Ja osobne na koncert nikdy nie stať. Vždy sa snažíme kúpiť sedadlá blízko pódia vpravo či vľavo dolu. Bohužiaľ, veľmi často sme rady, ak sa nám vôbec podarí nejaké sedadlá kúpiť kdekoľvek. 🙂

vkatush
18. apr 2025

Tak ja som (v mladosti bola) vždy fanúšik, čo stojí rovno pod stage-om. Ale to znamenalo prísť niekoľko hodín vopred, pripraviť sa na tlačenicu, často modriny, natrénovať mechúr, nohy na toľké státie a samozrejme boli lístky aj drahšie.
Ak by si mala státie, ale niekde vzadu, je to na nič. Vtedy radšej sedenie niekde blízko.

Ale ako písali vyššie. Veľké hviezdy, veľké štadióny, veľké obrazovky, takže uvidíš v pohode takmer odvšadiaľ.

sovica
19. apr 2025

@dettilv Kam ideš na J.Lo? Budapešť?
Ja som zatiaľ bola len v O2 Arene v Prahe, ale predpokladám, že haly sú stavané približne na rovnakom princípe. Na obrázku som ti naznačila, kde približne sme posledne sedeli (označené modrým krížikom). Tam bol síce celkom slušný výhľad (na nižších sedadlách lepší), ale myslela som, že prídem o sluch, lebo repráky boli veľmi blízko. Červeným obdĺžnikom som ti vyznačila, ktoré boli, podľa mňa, najlepšie miesta. Trošku ďalej od reprákov a výborný výhľad na pódium. Státie pod pódiom neodporúčam. Strašná tlačenica, nemáš sa odtiaľ ako dostať preč, ak potrebuješ na WC alebo ti je zle resp. naspäť na svoje miesto by sa už nedostala. Keď máš miesto na sedenie, tak stáť a tancovať môžeš (na koncerte je to normálne - my sme skoro celý čas stáli), ale ak nevládzeš, tak si máš možnosť sadnúť.

anonym_b1b39a
14. júl 2025

Dobry den, prosim vas, boli ste niekto na koncerte v budapesti v sektore 301, kolmo na podium? Vyhlad bol ako tak vppriadku? Dakujem