icon

Tipy na navštívenie vianočných trhov na Slovensku

31. aug 2024

Caute maminy. Viem, ze este nie su vianoce ale dajte tip, kde ste boli na SR na vianocnych trhoch a pacilo sa vam 😁 sme zo Ziliny, tak nieco co by sme vedeli otocit za jeden den, ale ak by bolo nieco na vikend, tak sa nebranime 😁 pripadne aj mimo SR, napr nejake mestecko v CR 😉 dakujem krasne

anesim
•
31. aug 2024

V TT mavame pekne vianocne trhy, da sa ist aj na mestsku vezu a odtial je pekny vyhlad na trhy, a ak by ste tu uz boli ,tak v smoleniciach( cca 15 min od TT) bola min rok aj predtym vo vcelovine velmi pekna vyzdoba, listky sa kupovali dopredu, ale dali sa aj na mieste. Na nete najdes aj fotky - vianocna vcelovina smolenice

lucik194
•
31. aug 2024

vsetci hovoria, ze Brno je top na vianocne trhy, vyskusajte popozerat recenzie

fido69
•
31. aug 2024

Vianočne trhy ako anonymná téma v auguste? To fakt? 🤔

vevesh
•
31. aug 2024

Ja neviem, mne pridu tie vianocne trhy na jedno kopyto- vsade je krasna vyzdoba, krasny stromcek, veeela ludi, dobre jedlo...🫣🫣🫣ale co som este neabsolvovala a kde by som chcela ist v ramci eu je vieden, budapest a krakow, a moj sen je NY tyzden pred vianocami😁

tinalia
•
31. aug 2024

Minuly rok sme boli v Krakowe, ten hlavny trh bol neskutocne prepchaty a vsade bolo pocut len "ty voleee" 🤭, tie mensie boli lepsie ale zasa vacsina stankov bola na hlavnom. Co sa tykalo jedla, vsade to iste a za mna nic moc vyber a to nie som vyberava. 2 roky predtym sme boli v Budapesti, tam sa mi pacilo ovela viac, isli sme vlakom, za mna super vikend 😊 Viedeň bola kedysi krajšia, teraz tie trhy nejako neohúrili, aspoň mňa nie. Tieto slovenske mi vo vacsich mestach pridu vsetky rovnake

ma77
•
31. aug 2024

Praha,Budapešť tie mesta navštíviť cez vianočné trhy sú môj sen 😁toho roku sa chystáme do Prahy snáď to vyjde

barka1
•
31. aug 2024

Brno. Je tu všetko. Trhy na 4 namestiach, vsade trochu ine. Tradičné stánky, skvele streetfood, vsetky možné alko aj nealko drinky, 2 pódia s roznymi zanrami, velké ruské kolo, vyzdobena vianocna elektricka, klzisko. Všetko v centre, od Zelnaku k Moravaku prejdes pohodlne za 10 minut.
Milujem Brno! Praha aj Vieden sklamali, vela ludi natlacenych na malom priestore, vsade samy turista. Nic pre mna.

stankadu
•
31. aug 2024

Odporúčam Brno, Viedeň alebo Budapest. Krakow nič moc, dosť ma to sklamalo. Krásne mesto ale trhy ee.

lakebabe
•
31. aug 2024

Trenčín a Trnava u nás sú za mňa také pekne kazdy rok , Viedeň a Zakopane na otocku super, Krakow sa mi až tak nepáčil, Praha a Budapešť ich ma super, ale nie na otočku aspoň dva tri dni pobehat

estellas
•
1. sep 2024

@fido69 Už som to videla diskusie že sa niekto v auguste kupoval Vianočné darčeky.