icon

Tipy na rodinné auto

otilia16
15. aug 2025

Ahojte, idem si po radu, možno nejaký dobrý tip, v blizkej dobe sa chystáme vymeniť nase rodinné autíčko, momentálne máme VW Passat, ale pomaly nám je malé. Máme tri deti, vek je 10 - 4 - 2 roky, takže vzadu sú dve autosedačky a teda v strede medzi nimi to už nie je pohodlné, preto by sme potrebovali niečo väčšie. Možno 7 miestne, neviem. Rozpočet je ale obmedzený.. Maminy čo máte tri detičky, na akých autách jazdíte? Kam sa pohodlne zmestia deti? Nejaké SUV? Len nie multipla dobre? 😂😂

maca1984
15. aug 2025

Nemáme 3 deti, ale máme Nissan Pathfinder ( 7 miestny) a bez problémov 3 autosedačky.
Všetci pohodlne 😄

anonym_d53286
15. aug 2025

@otilia16 Citroen C4 Grand Picasso, vzadu 3 plnohodnotné sedačky a obrovský kufor. Dá sa z toho urobiť aj 7miestne, ale prídeš o kufor. My sme spokojní, máme vzadu komforne 3 deti v sedačkách a keďže sme všetci vyšší, tak aj dosť priestoru na nohy.

adamar
15. aug 2025

7 miestny VW touran

patka06
15. aug 2025

Určite 7 miestne, napr. VW Touran. Opel Zafira. Peugeot 5008,

telefon00
15. aug 2025

7 miestne auto je má malý kufor a to každé...lebo posledný rád zasahuje do batožinového priestoru. SUV nie sú pohodlné a ani moc veľké, jediná ich výhoda že sedíš vyššie. Ideál auto wv sharan/touran. Seat Alhambra. Poprípade Peugeot Partner a podobné typy od Citrónu...

vladuska20
15. aug 2025

Muz ma 8 miestny citroen spacetouter,to je aj rodinne auto,ja mam ford focus do prace a na trave jeep compass.No uz len 2 sedacky,ostatni uz ich mat nemusia.
Ale ked sme kupovali citroena bol skor pouzivane ako 5miestne,zbytok ako velky kufor.No aj pri dalsich 3 sedaciek sa tam zmestili pekne 4 kufre.

maddie1711
15. aug 2025

Pokial máte obmedzený rozpočet a chcete nové auto, tak Citroën berlingo - cena od 23 do 30tis, podľa výbavy. Kufor dostatočný, 3 plnohodnotne sedadla vzadu a hlavne je to nové, máš záruku.

majkakoc
15. aug 2025

@otilia16 manžel má Seat Alhambra, vzadu to má samostatné 3 sedačky, posuvné dvere, neriešim pred kauflandom, či otvorím dostatočne dvere, aby som vybrala dieťa zo sedačky 😁 máme 3 deti a nedám dopustiť na to auto. Priestranné, veľké zvnútra a akuratne zvonka na zaparkovanie. Za mňa ako rodinné top 👍
Ja mám po meste svoje auto, preto píšem že manžel má Alhambru
Chceli sme 1 väčšie, rodinné. Splnilo účel 100%