icon

Tipy na výlety pre 8 ročného chlapca, KE a okolie

alainroger
24. jún 2018

Dobry den,

neviem ci je to spravny forum na to ale stale pozeram webove stranky kamdomesta alebo kamsdetmi, aby som nasel pre synceka nieco zaujmave a lepsie ako zostat doma s tabletom 🙂

Okrem toho ze sportujeme, stale sa snazim aby syncek zazil a videl nieco nove a zaujmave pre obidvaja.

Malokedy pre synceka (aj pre mna) kamsdetmi ponukne nieco zaujmave pre 8r. dieta. Resp. uz vela veci sme urobili. Mozno ze syncek je tolko nalepeny na mna ze fakt lepsie zostat doma a sa pritulit, ako byt vonku.

Napriek tomu, hladam podujatia, ci vylety (aj so skupinou) aby sme zazili nieco a aby mal super program.

Chcel by som vediet ci mate nejaku radu. Byvame v KE ale mozeme aj cestovat (ak sa to oplati), takze nevahajte napisat ak mate dobre napady 🙂

Dakujem pekne.

Strana
z2
kahanikova
25. jún 2018

A ešte mi napadlo česko tam je toho tiež veľmi veľa cez zoo v zline až po celú prahu taktiež zoo v prahe, nemecko legoland to by ho mohlo možno aj baviť je tam aj eurosat alebo heidepark 🙂

katy31
25. jún 2018

@alainroger Donovaly, sú tam super atrakcie pre deti, za dve hodky po diaľnici ste tam, je tam fakt pekne.. Je tam donovalkovo, detské mestečko, môže sa voziť na autíčkach, domčeky, Habakuky, predstavenia slovenských ľudových rozprávok, lezecké steny, vodné hlavolamy, lezecké dráhy, bobová dráha... my sme boli minulý víkend z Košíc a bolo fakt super, syn si to užil 7 r. a bol nadšený.... a ja tiež, hoc som už veľká 😀

alainroger
autor
25. jún 2018

@kahanikova : vieden (uz urobene), energylandia je to uz planovane toto leto. viem ze su vela veci ktore sme neurobili este, ale hladam konkretne navrhy, lebo nie je vsetko na webe a do kamsdetmi 🙂

chiara8
25. jún 2018

@eva8 napisala si to velmi vystizne...Ma len 8 rokov a uz ma toho vela za sebov...Deti nech si vychutnavaju aj trochu detstvo...Nech si oddychne chlspcek maly aj

ukulela
25. jún 2018

@alainroger nedas si poradit, ides si svoje .... kamsdetmi nie je cely svet. a hladanie zazitkov a vyplnanie kazdej minuty nie je najlepsia cesta.

takaakoty
25. jún 2018

Mne tento chlap z nejakého dôvodu lezie na nervy a to s ním nežijem 😂😂😂

charlie1980
25. jún 2018

@alainroger A čože si v tej Viedni, CH, tusim Španielsko si písal, FR, CZ už všetko "urobil", keď už nie je čo ? Nože napíš. Tak chod do Monaka, kúp lístky na F1, do LAS Vegas, plavbu loďou, na poznávací zájazd 20 dňový do Brazílie, do džungle, keď si už všetko urobil tu na okolo.

janage
26. jún 2018

Tak my si vyberáme konkrétne akcie a občas mám pocit, že sa ani nedá stihnúť, ak si chcem akciu v kľude vychutnať. Cez FB som priateľ múzeí a galerií, steelparku - Teraz v lete bude v steel parku v určité dni a hodiny vždy iný labák mať prezentáciu., tabacka, verejna kniznica, kniznica pre mladez, kulturpark, tabacka, MIC, kosice region, potulky, vedecky brloh, joooj vela toho je 🙂 Za posledný mesiac, gurmánfest, virvar - festival bábkových divadiel, motýle v botanickej, centrum party v CVČ na popradskej - tam sú výborné víkendy rodinné cca raz za mesiac, deň otvorených záhrad, potulka bola na veterine, vedecký brloh - téma nonotechnológie bola teraz. Vlakom za unescom, perly gemera - autobusom tušim bolo, výstava minerálov na SPŠD - dal sa tam vyskúšať trenažér lokomotívy 🙂 ÚĽUV.., Jazdecké preteky boli aj s programom pre deti. Snažím sa z každého roška troška 🙂)) Alebo len peši na Bankov zahrať minigolf a busom späť - máme program na celý deň. Ja mám pocit, že je tu toho toľko, že to sa stíhať nedá. Ak ešte deti sú v nejakom klube, časť víkendov zhltnú súťaže. A občas len sa vyvalíme ja knihu do ruky a deti voľná hra.

janage
26. jún 2018

ešte ako tip opálové bane - vraj je to zážitok

Strana
z2