icon

TLC

gitusmezeiova
29. mar 2021

Pozeráte TLC? Zvyknú tam dávať program " môj 270 kilovy život" rada to pozerám. A tento Lekár robí bajpas žalúdka. A oni ho na SK nazvali Milan Kováč 🤣 a ešte odpisuje ľuďom 🤦 úplne smiešne.. je to reklama na nejaký džús na chudnutie 🤔 Si myslím že už nevedia čo zo sebou 🤷

TLC
sisa_s
29. mar 2021

Dr nowzaradan alias milan kovac 🤣🤣🤣🤣

sticker
janai1
Odpoveď bola odstránená
h2
29. mar 2021

To sú ale blbci! Čo nevedia, že za týmto účelom sa objednáva sexi chlapík z agentúry, ktorému stačí obliecť biely plášť, zavesiť na krk stetoskop, prípadne nasadiť okuliare, aby vyzeral inteligentne?

nafka0483
29. mar 2021

@gitusmezeiova No teeeeda :D :D doktor Nowzaradan je v skutocnosti Milan Kovac. Tie chirurgicke zalezitosti robi asi len tak pomimo, na privyrobenie pod inym menom popri tejto serioznej praci :D :D

trema
Autor odpoveď zmazal
gitusmezeiova
autor
29. mar 2021

Áno Nowzaradan 😁 koľko som rozmýšľala nad jeho menom 🤣 ale aj odpisuje ľuďom že rád pomáha a čoja viem čo 🤦keď som to čítala len som sa smiala. Musela som sa podeliť a taký článok 🤣 Milan Kováč .. kočky kedy pôjdeme na bajpas žalúdka??🤣🤣

nafka0483
29. mar 2021

@gitusmezeiova Daj link na tu stranku :D

gitusmezeiova
autor
Autor odpoveď zmazal
janai1
Odpoveď bola odstránená
sisa_s
29. mar 2021

Ukazalo mi recept na pirohy 😀
@gitusmezeiova

nafka0483
29. mar 2021

@gitusmezeiova A co este ti ostatni odbornici co tam su spomenuti, ktovie cie fotky to su... :D

nafka0483
29. mar 2021

@gitusmezeiova Ako sa tam da napisat komentar? Chcela by som sa pana doktora opytat kedy sa tak dobre naucil po slovensky a ci ho uz nebavi byt v reality show, ci TLC malo plati, ze sa dal na taketo podnikanie :D :D

viktoria1425
29. mar 2021

Tak som sa nad tým zasmiala 😂 sa tu rehoceme s manželom na Milanovi Kovačovi 😂 ďakujem pobavila ma táto info