To by mohlo fungovať aj u nás
Mozno by stálo za to si to pozrieť, ak vadi tiktok, mozno najdem to video na YouTube, lepšie? Nikomu to nenutim
Aspoň si mohla napísať čo by mohlo fungovať. Iba totálny blázon by klikol len tak na neznámy link
Pre všetkých, čo majú paranoju zo " zlého, toxického a nebezpečného tiktoku"
JE TO VIDEO AKO VYZERAJÚ PRVÉ 4 TRIEDY V ZÁKLADNEJ ŠKOLE V JAPONSKU A ČO SA TIE DETI UČIA
Aspoň si mohla napísať čo by mohlo fungovať. Iba totálny blázon by klikol len tak na neznámy link
@janai1 Na tom linku nie je absolútne nič zlé a podozrivé. Je to úplne štandardný link, nerob paniku Jani.🤗
Pre všetkých, čo majú paranoju zo " zlého, toxického a nebezpečného tiktoku"
JE TO VIDEO AKO VYZERAJÚ PRVÉ 4 TRIEDY V ZÁKLADNEJ ŠKOLE V JAPONSKU A ČO SA TIE DETI UČIA
@sonerica tiktok nie je zlý, toxický ani nebezpečný 🤣 máš to trosku pomýlené.
Skús toto povedať všetkým tým, ktorým sa posledne mesiace rozposielaju správy cez WA lebo klikli na neznáme linky alebo všetkým tým ktorým sa heckli na fb a rozposielaju správy a označujú ich v rôznych zdieľaných príspevkoch.
Môžeš to povedať aj napr. mojej super EXkolegyni ktorá v práci klikla na neznámy link a nabúrali sa nám do firemného mailu a rezervacnych stránok kde ľuďom začali rozposielať linky na zaplatenie 👌🏽 úplne topka. (mimochdom ten link tiež vyzeral ako odkaz na tiktok)
@sonerica tiktok nie je zlý, toxický ani nebezpečný 🤣 máš to trosku pomýlené.
Skús toto povedať všetkým tým, ktorým sa posledne mesiace rozposielaju správy cez WA lebo klikli na neznáme linky alebo všetkým tým ktorým sa heckli na fb a rozposielaju správy a označujú ich v rôznych zdieľaných príspevkoch.
Môžeš to povedať aj napr. mojej super EXkolegyni ktorá v práci klikla na neznámy link a nabúrali sa nám do firemného mailu a rezervacnych stránok kde ľuďom začali rozposielať linky na zaplatenie 👌🏽 úplne topka. (mimochdom ten link tiež vyzeral ako odkaz na tiktok)
@janai1 ok, ospravedlnujem sa. Reagovala som tak možno preto, že sa mi podobná situacia nikdy nestalo. Pripisujem to skor ale tomu, že hoci si uvedomuujem, že podvodnici dnes majú veľké moznosti, viem čítať zdrojový kód, ktorý adresa obsahuje vždy a hoci sa skutocne podvodnici veľmi snažia a laik si to zrejme nevšimne. V zdrojovom kode je vzdy nieco, co nie je v poriadku. Naopak, práve tu so sa stretla s mamičkami, ktoré sú náchylné uverit rôznym výstražným reklamám, strašiacim stránkami tiktoku, temu a bolo by ich aj viac. Tvoja pripomienka, že som mala napísať čo sa pod linkom skrýva bola na mieste. Cez to všetko to niektoré mamičky neotvorria už len z princípu, lebo tiktok.

Už utekáme kliknúť na neznáme tik tok video