icon

To čo je s dnešným svetom?

monika2605
26. aug 2023

Nechápem, nechápem nechápem, čo sa to stalo s rodinami? Ved každý príspevok je tu o rozvode, o alimentoch, o vyzivnom, o striedavej starostlivosti. Fuj ...až mi zle zostalo. Ľudia sa po 2 rokoch od svadby rozvadzaju kvôli prkotinam...na čo sa vlastne brali? A tie deti ako čo potom? Celé zle..namiesto riešení problémov, rovno rozvod.. aj navôkol kam sa pozrieme len rozvod..ja nechápem..

Strana
z2
ckocka
26. aug 2023

@dagmarovita No keby ten internet mali pred 500 rokmi tak by boli rovnakí ako my teraz.
Psychika ludí je stále rovnaká, resp. vyvíja sa neporovnateľne pomalšie ako naše vedecké a technické poznatky, takže človek s dušou z doby kamennej lieta do vesmíru, vyvíja zbrane, snaží sa ovládať prírodu. Ako inak to može vyzerať?

ivangeline
26. aug 2023

Hmm. Ved tu ludia pisu,ked chcu radu,vyventilovat sa,postazovat. Ako...preco by tu niekto pisal,ze je mi dobre,vsetko klape,zivot je krasny,tesim sa a radujem?

viestta
26. aug 2023

@monika2605 vcera tu bola diskusie jednej podobne nestastnej zeny, ktora sice zije v manzelstve, ale ten jej chlap nie je z tych, ktori by si mali rodiny zakladat. Nakoniec sa ukazalo, ze ona tu vypisuje celkom pravidelne, stale tie iste a podbne problemy, mala tu neviem kolko debat. Je to jedny nevydarene manzelstvo ale podla poctu tem, ktore zalozila by to vydalo na problemy na jednej celkom dlhej ulici.
No a ti, co svoje partnerske a rodinne problemy vedia vyriesit kobojstrannej spokojnosti si tu rady pytat nechodia, nechodia sa ani stazovat. A tych je vyrazne viac ako tych "publikovanych na MK". Takze podla MK neposudzuj stav vztahov vo vseobecnosti a uz vobec nie stav celeho sveta

chodec15
Odpoveď bola odstránená
weggie
31. aug 2023

No ja neviem, v mojom okoli su ludia OK, ale moje okolie nie je MK ;)

Strana
z2