icon

Tonie box

18. feb 2022

Ahojte, zháňam Tonie box s figúrkami, neviete či sa na Slovensku predáva ? Alebo nemáte ho niektorá? Prikladám aj foto.

Tonie box
sapetka
18. feb 2022

Ja mam nemecke ale. Na svk neviem ci sa predava

calin
18. feb 2022

Vsak sa da urcite objednať s dovozom na sk - len sa poponáhľať.. vraj aj tie figúrky majú byť od mája drahšie 🤔 co sa mi už teraz zdá dosť drahé

sapetka
19. feb 2022

@calin kolko maju stat?

sapetka
19. feb 2022

@calin da sa objednat jasne len otazka je ci nebude vadit ze to nie je v slovencine

calin
19. feb 2022

@sapetka startbpx bude stáť 99€ a figúrka 17€
Ale tak sa aspoň môžu učiť jazyk..a ked si kúpi kreativ kde si môže sám nahrať co chce

sapetka
19. feb 2022

@calin tak to celkom o cca 3€ hm🤔

muska1993
17. aug 2022

Dobrý deň. Chcem sa opýtať, že či ste si ho kúpili a ak áno prosím vás odkiaľ? Ďakujem

lapersefona
15. júl 2023

@muska1993 cez Amazon.de postovne 6 eur

autor
16. júl 2023

@lapersefona ahoj a v akom jazyku? Nemeckom? 🙂

lapersefona
16. júl 2023

Ano ale ked si kúpiš s kreativ panáčikom tak si môžeš nahrať v ľubovoľnom jazyku len si to musíš zakúpiť v mp3 rozpravky

autor
17. júl 2023

@lapersefona ďakujem 🙂

prdolatanacestach
17. júl 2023

Mame kúpené v Müller AT. Figúrky sa dajú kúpiť aj v bazaroch. Prípadne treba počkať na akciu, mávajú 20% zľavu. U nás to má úspech.

lapersefona
17. júl 2023

@prdolatanacestach aj na bazari stoja dost. 1 figurka od 10-15 eur

prdolatanacestach
17. júl 2023

@lapersefona za 15kupis nové. Pred vianocami som kupovala v akcii po 13e v obchode. Creative Tonie stojí menej ako nahraty.

prdolatanacestach
17. júl 2023

@lapersefona aha napríklad smolinka za 11,99€
https://www.mytoys.de/tonies-die-schluempfe-ein...

Táto miss crayon je u nás veľmi obľúbená, tiež v akcii
https://www.mytoys.de/tonies-glubschis-miss-cra...

Ja ich kupujem, len keď sú v akcii.

lapersefona
17. júl 2023

@prdolatanacestach to si objednavas na Slovensko co byvas v de?

lapersefona
17. júl 2023

@prdolatanacestach kde to najviac vyuzivate? V com je to viac vyhoda ako cd?

sapetka
17. júl 2023

@lapersefona cd si nemame kde prehrat🙈pocuvat to moze vsade moj vkuse pri jedeni pri hrani ked mi to ide na nervy da si sluchadla. Moze aj v aute atd..

prdolatanacestach
17. júl 2023

@lapersefona v Rakúsku, Muller, libro, myToys. V creative majú nahraté pesničky. Púšťajú si to ráno, kým sa preberu, cez den, keď si maľujú. Majú aj uspávanky, ale ešte pri tom nezaspali 🙈 výhoda oproti cd, pohraju sa aj s figúrkami. Vedia si box preniesť do kuchyne, keď raňajkujú, do obývačky, detskej ...

autor
21. okt 2024

Ahojte maminky, my sme na toniebox aj zabudli a teraz sa mi ho podarilo zohnať cez bazar a má u nás úspech ❤️ prosím znovu o radu, kde by sa dali zohnať figúrky v angličtine? Pozerala som Amazon, pár som ich kúpila aj cez bazar od karla , ale väčšinou majú len nemecké :( pripadne poraďte nejakú skupinu (ak je) , kde by sa dali zohnať

a31792
27. nov 2024

Dobry den,zvazujem kupu pre 3 rocneho syna - daju sa kupovat figurky s rozpravkami/pesnickami aj po slovensky?

calin
27. nov 2024

@a31792 keď si kúpiš kreatívnu figúrku tak sa tam dá nahrať cokolvek co chces