icon

Topoľčany a okolie II. Pridajte sa

dejna3
24. jún 2009

kočky, tak sme sa teda rozšupli a sme už v druhej téme 🙂
píšte, píšte, píšte

a čakáme aj na nové prírastky 😉

dejna3
autor
11. okt 2009

najlepšia je monika 😉

inffinity
11. okt 2009

ahojte holky, já taky nějak nestíhám ☹ jen info od úterka se Miška směje nahlas 🙂 je jak chechtací pytlík 😀 zítra jdeme do nemocky na nožičky tak držte palečky at jsme ok 😉

ika8
11. okt 2009

inffinity: isto bude mišička ok 😵
dejna: a ktorá je monika? 😕 mne sa páčila tá pevná a tá cigánočka - obe češky

dejna3
autor
11. okt 2009

inffinity, tak to sa teraz istotne neviete vynadícať na mišku, keď sa už tak rehoce 🙂
zuby už nebolia?

ika - no asi myslíš tú cigánočku.. ona je z brna a bola perfektná už od kastingu

ika8
11. okt 2009

ano, je z brna, babka maďarka a dedko cigáň... a ona má kukuč cigánky, ale je pekná, potvora 🙂

dejna3
autor
11. okt 2009

mne skôr trochen pripadá ako mulatka.. ale je peknučká, fakt

ika8
11. okt 2009

trochu som sa bola rozčúliť na zahraničných stránkach oblečiek pre deti 😠 😠 😠 tam je to v librách a my to máme v eurách a je to u nás oveľa drahšie - hoci to beriem 1:1 - čo nezodpovedá reálnemu kurzu. my sme fakt pre všetkých ako zlatá baňa, hoci zarábame najmenej, platíme za všetko najviac 😝 😝 😝 😠 😠 😠

dejna3
autor
11. okt 2009

škoda reči 😠 😠 😠

ika8
11. okt 2009

ale človeka to riadne naštve 😠 a aj tak to kúpime, keď chceme mať pekne oblečené dietky 😒

dejna3
autor
11. okt 2009

ja právem kukám jeden fusak do kočíka pre sofi... strááášne sa mi páči, je veľmi teplúčky a keď sa vyberie z neho vložka, dá sa používať už teraz namiesto deky .......... ale je drahý 😝

dejna3
autor
11. okt 2009

no veď to....

ika8
11. okt 2009

ja uz nejak fusak neriešim.. teraz ťažko obsedí a potom keď jej to už pôjde, tak tam ťažko bude kysnúť. Inak my máme ešte z hlbokého taký rozkladací, ale či bude použiteľný, tak to neviem 😖

ika8
11. okt 2009

idem hodiť hygienu a kuk tv.. dobrú

nada.hope
11. okt 2009

Ahojte ..................... je tu niekto?

nada.hope
11. okt 2009

Tak mz sme prave prekonali prvu mrchu chorobu, sice este stale tabletkujeme a odsavame, ale uy je to oki........
S Ninkou uz iba behame po byte, nechce ani sediet iba chodit 😝 😝 😝 aspon zistujem kde vseda mame v byte prach 😀 😀 😀 😀
Ja som uz po pn, ale beriem si este ocr na malu, takze este tyzden veget..............
Deni neboj Miska bude ok.................. 😉
Dejna a aky pozeras fusak, my mame este fusak od narodenia, je teply a kedze sa da dole odopnut aj spodok pre nozky a aj v kociku sa sa pripevnit, tak je stale super 😉

nada.hope
11. okt 2009

noooooooo teda niekto mi prehodil klavesnicu, tak preto tolko preklepov 😀 😀 😀 😝

dejna3
autor
11. okt 2009

ika, dobrúúú 😉
ahoj nada 🙂

nada.hope
11. okt 2009

http://www.malvik.sk/Kocarek-doplnky/fusaky-a-p...
Dejna my mame tento 😉 😉 😉 😉 😉

nada.hope
11. okt 2009

ahoj Dejna ako ide tehulkovanie? 😉

dejna3
autor
11. okt 2009

ja mám teplučký fusak, ale nemá otvory na traky ☹ ... potom mám ešte origoš ku kočíku, ale ten sa mi nepáči a ani sa mi nezdá veľmi teplý

kuki som tento:
http://www.malvik.sk/Kocarek-doplnky/fusaky-a-p...

dejna3
autor
11. okt 2009

ten je dobrý, že sa dajú odmontovať nožičky 🙂

ale, tehuľkujem pomaličky, už je teraz trošinku lepšie 🙂
dnes sme skonštatovali, že toto druhé tehu je úplné iné - hlavne v tom, že to už tak veeeľmi neprežívame... peťo povedal, že druhý drobček je diskriminovaný pozornosťou ☹ ale to je tým, že sme teraz celí zabratí sofinkou... čoskoro začne drobček kopkať a budeme si to uvedomovať naplno 😉

nada.hope
11. okt 2009

no je pekny, ale ta cena.......... 😝

dejna3
autor
11. okt 2009

no veď tá cena 😝 😝 😝

nada.hope
11. okt 2009

inac my sme cez vikend uz konecne objednali pre Ninku stolicku, uz ma nebavilo ju krmit v autosedacke 😉

dejna3
autor
11. okt 2009

stolička je super vec 😉 a chvíľku sa v nej aj zahrá 🙂

nada.hope
11. okt 2009

no urcite to druhe bude trochu diskriminovane, uz asi nic nebude po prvy krat ako pri Sofinke, je to udel mladsich, ale o to ich asi maju rodicia radsej,....aspon mne sa tak zda 😉 a mozno su miestami aj viac rozmaznanejsi..........ale nie je to pravidlo 😉

nada.hope
11. okt 2009

no o tom zahrani nie som si ista, ta nasa iba stvornozkuje a ked je o co sa opriet hned je na nohach, nehladiac ze ma na nohach iba ponozky, ktore sa na podlahe smykaju 😅

dejna3
autor
11. okt 2009

veď práve: to čo z čoho sme boli pri sofinke užasnutí - napr. sme si pozerali na nete ako v ktorom tt bábätko vyzerá, koľko meria a.p. ... nám už teraz také nepripadá... pri sofi som vedela presne hádam aj koľký deň som tehu, teraz si ledva týždeň zapamätám 😀

nada.hope
11. okt 2009

nastastie konik ti to ukazuje presne 😉 😉 😉

dejna3
autor
11. okt 2009

😀