icon

Topoľčany a okolie II. Pridajte sa

dejna3
24. jún 2009

kočky, tak sme sa teda rozšupli a sme už v druhej téme 🙂
píšte, píšte, píšte

a čakáme aj na nové prírastky 😉

adkato
26. jún 2009

ika davala si uz jahody??a v pohode????a dala si jej do vyzivky,alebo ako?ja skusim jahody az buduci rok asi...ale dnes matusko mal aj stipku trdelniku.... 😀 a ako chutil... 😉

inaaaac,videli ste toho "mima",tam pri starych hrackach???ze bol bohovy.... 🙂

dejna3
autor
26. jún 2009

adkato - a to ešte keď uvidíš ten môj nákup 😵 😀 😀

dejna3
autor
26. jún 2009

hej, ja som okolo neho prvý krát prešla a myslela som, že je to socha 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ika8
26. jún 2009

v tom máš dani pravdu, ale tých 6rokov doma by ma asi trafilo 😖

dejna3
autor
26. jún 2009

ika, o 3 roky už pôjde mamina do dôchodku, takže to by už bolo v pohodičke 🙂 ešte k tomu - býva 5 min. od nás 😉

dejna3
autor
26. jún 2009

teda vlastne už len o 2 roky

dada2007
26. jún 2009

júúúúúúúúú...............ahojtééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

ika8
26. jún 2009

adka, jahodky som nastrúhala a dávala lyžičkou ako dávam babán... pri prvom ochutnaní strúhla kyslú grimasu, ale hneď boli otvorené ústočka ako vrabček 😀 ... dala som hneď asi 5 jahôd 😅

dejna3
autor
26. jún 2009

ďalšia, čo ponocuje? 😀

dejna3
autor
26. jún 2009

čauko dada, ty si sa tu riadne dlho neukázala

dada2007
26. jún 2009

ako sa mi mávate???? čo nového???? hm??? podá mi niekto info??? 😵 😉 😀

dada2007
26. jún 2009

dejna...veru ponocujem...idem vyvesit prádlo...a asi už spať...aj keď sa mi nechce ráno vstávam do práce.... 😀 😀 😀

dejna3
autor
26. jún 2009

a všetci vravia, že aj med je alergén, a napr. tie špaldové bio sušienky pre bábätká sú prisladzované medom

dejna3
autor
26. jún 2009

dada, ja som teraz dovešala 😀

adkato
26. jún 2009

uuuuha,tu prebiehaju ake planovacky uz... 🙂 🙂 🙂 tri roky su podla mna dokonaly rozdiel dani... 😉

dejna,ten tvoj nakup si ani nechcem predstavit,mania sa dostavila,ze? 😀 tesim sa na nazorne ukazky..
a ako pises,ja som okolo toho mima presla,a este som pozerala na tu kopu ludi,ze do kelu,co je na tej soche take zaujimave,obycajna biela socha... 😕 😕 ale potom sa pohol... 😀

dejna3
autor
26. jún 2009

ale len v obyvke na stojan 😉

dada2007
26. jún 2009

veru neukázala...hanba mi 😅 😅 😅 😅 🤐 ale sme OK...polovicu týždňa som na MD a moj manžel pracuje vo svojej práci a zvyšok si to obrátime...ja idem do nášho obchodíku a on je na MD 😀 😀 😀 😀 😀 😀 spravodlivo podelené 😉 😉 😉 😉 Obchodík pomaličky funguje...snažíme sa dopĺňať tovar a tak...pomaličky...trpezlivosť ruže prinááááša 😉

dejna3
autor
26. jún 2009

adiiii, a to som našla fialovuuuu 😵 😵

dada2007
26. jún 2009

ja som med nedávala do roka...ani teraz ho neokoštovala-originál na maslovom chlebíku napr....ale v sušienke už hej...ale do roka vobec...ani jahody...ani ostatné alergény... 😉

adkato
26. jún 2009

babule idem spat,pekny vecer prajem.. 😉 cez tyzden sa vidime... 😉 az by som sa tu nahodou cez vikend neukazala

dada2007
26. jún 2009

dejni...ja tu v izbe na stojan....som na EVU...čiže von na balkón nechcem ísť 😅 😅 😅 😅 😝 😀 😀 😀

dejna3
autor
26. jún 2009

dada, to je dobre, pekne si hospodárite na svojom 😵

dada2007
26. jún 2009

a bude stretko? kurňa...už to vidím....budem v robote...že?...kedy je? 😕

ika8
26. jún 2009

ja som videla toho míma ako kukol na hodinky na ruke, zdvihol plachtu, zliezol zo šamlíka a odkráčal... jednoducho padla 😀 😀 😀

dejna3
autor
26. jún 2009

óóóó 😅 snáď sem nechodia tajne čítať aj naši chlapi 😀 😀 😀

dejna3
autor
26. jún 2009

ika, tak to muselo byť tiež výborné 😀 😀 😀

ika8
26. jún 2009

stretko je už dohodnuté??? 😕

dejna3
autor
26. jún 2009

ozik, baby, dajme tento týždeň stretko 😉

dejna3
autor
26. jún 2009

ika, dohodujeme práve 🙂

dada2007
26. jún 2009

ups...no neviem...ten moj tu pobehuje za mnou....chi chi...opatruje háveď svoju 😉