icon

Topoľčany a okolie II. Pridajte sa

dejna3
24. jún 2009

kočky, tak sme sa teda rozšupli a sme už v druhej téme 🙂
píšte, píšte, píšte

a čakáme aj na nové prírastky 😉

ada11
26. aug 2009

jááááj, no a to to hlásenie z Lazaretu som zabudla, Anet dnes spapala aj banán, čo je neuveriteľný úspech a tááááákto sa teším, lebo od štvrtku je väčšinou len na MM, lebo ju všetko dávilo, ale papáme tak, že si ju dám na dreveného koňa, húpem ju a zároveň kŕmim, no kovbojka 😀 😝 Maťka už nemá horúčku ale to hrdlo má ako fakla 😠 /do toho ešte ajvracala 😠 / tak kloktá, užíva antiseptické pastilky, nejdem ani dokine, lebo tá by jej hneď dala tie ATB, už pondelok ich chcela dať 😠 no a na výtery bola bežná flóra, takže budeme bojivať bez ATB, zatiaľ. chce to zlaté nervy, ale ak to zvládneme, tak budem rada 😉 ak nie, tak som urobila všetko preto, no potom už nič nenarobím 😉

ika8
26. aug 2009

ada11: držím palce obom babám a tebe pevné nervy

ika8
26. aug 2009

ozaj to stretko vo štvrtok bude??? 😲
my máme poobede poradňu, asi len meranie a váženie, ale plaču bude pri obliekaní a vyzliekaní, takže bude ika unavená. tak neviem, nesľubujem 😕

ellen
26. aug 2009

ada, drzim palce, nech to uz mate za sebou. a s tymi bodmi to je v pohodicke, ved to je do konca septembra, jedine, az by si vytrcila nos a niektoru z bab stretla, mozes poslat aj po nich.. ja to nesurim...

stretko... ja neviem, mozno zas len prebehnem okolo, alebo mozno ani to nie, uvidim, ako a kde budeme... inak je to take vsetko na dve veci, ale nestracam nadej, ze sa to bud zlepsi, vyriesi, alebo ostanem doma... asi podla toho mojho pohara trpezlivosti a zhovievavosti... 😉 tak zatiiiim...

teri3
26. aug 2009

no, zdá sa, že reparát stretka sa akosi nekoná 😕 . Či hej? Ika - dáme si repete? 😀 😀 😀

dejna3
autor
26. aug 2009

ahojte 🙂
stretko - no neviem, zajtra zasa hlásia 32 stupňov 😝 ja za seba nemôžem 100% sľúbiť, že sa dotrepeme 😅

katarinka sa dnes neohlásila, že by si ju tam predsa len už nechali? 😕

baby, dávali ste si niektorá v poslednom čase robiť nový OP? lebo ja som bola dnes, a vôbec nemôžem odvtedy nájsť svoj pôvodný OP... žeby si ho tam nechali? to mám akože 2 týždne fungovať úplne bez OP? alebo sa mi ho podarilo stratiť? fakt neviem, vôbec si nespomínam, či ostal na polícii 🙄

inffinity
26. aug 2009

ahojte baby..

dejna..OP ti sebrali, dali ti jen papír 😀 Juro měnil před 14 dny a taky to tak měl 😉

jinak já to mám konečně vybavené ale až vám povím jak tak si zakroutíte hlavou jako já..

inffinity
26. aug 2009

Takže si představte, že jsem se začala teda zajímat o to kde bysem vyřídila český RL - Praha žádost o státním občanství- čekací doba 2 měsíce, pak zažádat s tímto na zvláštní matrice v Brně o český RL další 2 měsíce 😠 😠 😠

druhá varianta překlad RL- 700kč na městském úřadě

už jsem tam chtěla jít nechat si ho přeložit hnedka v úterý at to můžu ve středu vyřídit..no ale večer jsem ještě pisla maila jedné paní ohledně toho překladu jestli jim to opravdu bude stačit a nebudu se nahánět a platit zbytečně a jestli opravdu musí být 'SLOVENSKÝ' RL přeložený (připadá mi to totiž postavené na hlavu) tedka si představte co mi napsala, e doklady v žádosti by měly být v češtině aaaaaaaaaale že záleží na paní na přepážce co po mě bude vyžadovat jestli český RL nebo jen překlad a nebo dokonce že ji bude stačit slovenský...no chápete to já natrefit na nějakou pipku tak 4měsíce vyřizuju a příjdu o peníze protože v ČR se rodičovská vyplácí zpětně jen 3měsíce.... 😒 😒 😒 😒 😒

ale paní ještě napslaa že mluvila s paní na přepážce za kterou jsem byla a že po mě nebudou nic chtít že bude stačit slovenský RL 😲 😲 😲 no mě málem šlak trefil...

dneska jsem tam tedy byla s úplně stejnýma papírama jako v pondělí, vše jsme vyřídili v pohodě dokonce mi napsala potvrzení pro slovenské řady co mi nemohla předtím dát a dokonce ji ani nemusím posílat rozhodnutí ze slovenské sociálky poštou (protože jsem ho nechala doma) sepsala za me protokol který jsem podepsala a dokonce jsem ji ani nemusela psat cestne prohlaseni napsala ho sama a jen mi ho dala podepsat... 😲 😲 😲

no vidite jak to najdenou jde když píchnete na správných místech? 😠 😠 😠

ještě dořeším jak se vrátím v TO ty přídavky a porodné a s úřadama končím..rok běhání a vyřizování mi teda bohatě stačí do konce života 😀 😀 😀 😀

omlouvám se za román..příště jak budu mít chvilku tak vám napíšu jaké ještě bylo kino když jsem vyřizovala v TO ( chi chi mám větší přehled než nejmenovan tamní úřednice 😀 😀 😀 😀 )

dandulik
26. aug 2009

hlásim že naša KKKATARINKAAA..........dnes 26.8.2009 o 13.55 porodila dcerku VIKTORIU.......3280g, 52 cm.... 🙂
..........srdečne im gratulujem a prajem vela zdravíčka....... 🙂 ..

inffinity
26. aug 2009

juuu srdečně s Miškou gratulujeme a přejeme hodně zdravíčka a pohody do nového života 🙂

ika8
26. aug 2009

takže stretko nebude... nikto sa nehlási 😖

dejna: ako písala inffinity, isto si dostala papier, ktorý nahrádza OP.. ty asi nešoféruješ, že? lebo mňa to prvé zaujímalo, čím sa preukážem pri cestnej kontrole 😉 jednoducho som vtedy mala na hliadky šťastie 😝 😀 ale veď je to ich robota 😉

ika8
26. aug 2009

katarinke a Viktorii všetko NAJ 😵 nech sú obe OK zdravučké
dandulik: vieš aj nejaké podrobnosti? mala vyvolávačku? alebo spontánne? tešíme sa s ňou a pozdravuj 😵

inffinity
26. aug 2009

holky nechejte stretko na příští týden 😖 příjdu taky...v neděli už bych měla jet do SR .. chci vás vidět 🙂 znám jen dejnu, adu, a nada hope... 😀

katinka0000
26. aug 2009

ahojte!

ako sa mi mate?

ada: co babulky? uz su na tom lepsie?

felixko: od akej pani si objednavala tie veci? aj ja by som nieco pre nicolaska potrebovala. som mu objednala dve teplakove nike a prisli krasne, presne take iste ako na obrazku.

sofi: uprimnu sustrast.

katinka0000
26. aug 2009

kkkatarinkaaa: vsetko naj, nech ste obe zdravucke a coskoro doma. 🙂

co s tym stretkom? teda na bud. tyzden?

ika8
26. aug 2009

a na ktorý budúci týždeň? na ten čo bude po tomto 😅 ?

inffinity
26. aug 2009

😀 😀 😀

inffinity
26. aug 2009

fičím spinkat ráno jedeme nakupovat do Polska jsou tam o 200 kč levnější plínky než v SR 😖 chi snad se vlezeme do auta 😀

ika8
26. aug 2009

inffinity: to využi, plienky a UM sú riadna položka v rozpočte 😠

dejna3
autor
26. aug 2009

inffinity - no to je na porazenie 😠 😠 😠 ale ja to mám živo v pamäti, veeeeľmi podobne som pochodila pred 2tt na tom katastri 😝

uf, babule, to ste ma ukľudnili 😅 ten papier mám, jasnačka... ale čo ak pôjdem do banky? ika, vodičák mám tiež, ale momentálne nemám na čom šoférovať a úplne som zabudla, že si mám zmeniť aj ten 😀 aj tak mi to príde "trochen" na hlavu... vezmú ti op a legitimuj sa 😝 🙄

ja som z toho bola taká celá mimo, lebo tá pani so mnou jednala, akoby sa OP vybavoval minimálne raz do mesiaca... komunikácia s klientom nula bodov 😒 proste nepovedala mi žiadne informácie, ani kedy ho budem mať 😠 len že mi pošlú sms (viem, že to trvá cce 10 dní, ale myslím, že to patrí k informáciám, ktoré by mali povedať 😝 ) no a to fotenie 😠 😠 😠 , to ma ani neupozornili, len ma strčili do kabínky, a kázali sadnúť... a keďže vonku fúkal vietor, budem mať úžasne strapaté vlasy, ale čo už, ich OP to nie je 😠 😠 😠 2 hoďky by som sa nechystala, ale mohli mi dať šancu aspoň sa učesať 🙄 😖 😝

dejna3
autor
26. aug 2009

katarinka, aj ja pripájam gratuláciu a hlavne veľa veľa zdravíčka celej rodinke 😵 😵 😵 no tak si sa napokon dočkala 😉

katinka0000
26. aug 2009

tak sa teda nejako dohodnite s tym stretkom a dajte vediet. 😀

inffinity: a ake su to plienky? lebo ja som napriklad minuly tyzden nicovi kupila pampers plienky v nemecku a trochu mal od nich podrazdenu pokozku. tak som sa znovu vratila k slovenskym pampers.

ika8
26. aug 2009

dejna: v banke vybavíš veľký prd s tým papierom - a to je na porazenie 😠 ... a nezabudni hneď s čerstvým utekať do banky udať zmenu. a všade, kde sa pri vybavovaní uvádza OP 😎

k plienkam: ja nevymýšľam a stále máme DM-kové babylovky a sme spokojné 🙂 zatiaľ žiadne podráždenia

dejna3
autor
26. aug 2009

ika: no šak KOCÚRKOVO 😝

ika8
26. aug 2009

dejna: a ako sa má sofi? dávno sme sa nestretli 😕

dejna3
autor
26. aug 2009

veru, ika, dávno ☹
sofinka je zdravučká, klopi - klop 😵 , už ju prešli tie neskutočné záchvaty hnevu, ako boli na začiatku... asi pochopila, že revom nič nezmôže a teraz, keď ju niečo nazlostí, tak síce zamrnčí, ale do 15 - 20 sekúnd ju to aj prejde... je to len akýsi prejav nevôle 😀 aby mi bolo jasné, že porušujem jej ľudské práva 😀 😀 😀 ale inak je strašne zlatunkavá, ráno (heh, doobeda) keď sa zobudí, tak si sadne a začne si rozprávať... ja ju vždy ticho sledujem a keď zistí, ža ja už nespím, tak sa na mňa vrhne a polubkááááá ma, dá mi božtek 😵 😵 no je na zožratie 🙂

a vy s ikuškou? potom nezabudni nahlásiť miery 😉

ika8
26. aug 2009

ika sa jeduje stále pri obliekaní a vyzliekaní 😖 a ráno sa už toľko nevyspíme, niekedy je už o 7,30 vyspatá 🙂 ale večer už spinká o 21,15 😉 takže asi preto

dejna3
autor
26. aug 2009

ika, my tiež zaspávame už okolo 21,30 🙂 hurá... ale zas cez deň len tie šlofíky 😝

ika8
26. aug 2009

ika spi tak 2x jednu hoďku - cez obed a poobede tak o 16-17h

dejna3
autor
26. aug 2009

no u sofi sa to ráta na minúty, ak je to hoďka - takže wuaaaaaaw 😝 😀
ale časové horizonty majú podobné 😉