Traja ľudia v garsónke
Ahojte. Mam 35, priatel 30, byvame spolu v garsonke, ktora je mojich rodicov, chceli by sme dieta, lenze neviem ci sa pomestime traja do jednej izby.
Hypoteku nam nedaju lebo proste nemame nasetrene, ja som zarabala minimalnu mzdu, teraz si hladam novu pracu, priatel zarobi 1000 eur lenze v dnesnej dobe nema robotu istu, stale ich strasia s prepustanim, chceli by sme kupit kove auto, zobrat nan pozicku. Aj ked je to mozno nerozumne kupovat nove auto, lenze teraz mame starsie a nebavi nas stale vrazat peniaze do opravy, takto keby kupime nove, zadlzime sa na cca tri roky, lenze potom uz budeme mat snad s autom pokoj na par rokov.
Je to mozne vychovavat dieta v garsonke, mali ste to tak niektora, da sa to zvladnut ? Samozrejme iba na nejaku dobu, kym dieta nezacne chodit do skoly alebo tak...
Ďakujem.
V garsónke to bude len trápenie :( partner si nebude môcť poriadne oddychnut keď pôjde do práce, ak robí na zmeny, no neviem si to predstaviť ani v jednoizbovom byte
@missdiva nemyslela som hneď. Najskôr treba prácu poriešiť. Myslím, že pre slobodného človeka bez záväzkov by nemal byť problém zohnať. Môže aj cestovať, príp. sa na čas presťahovať do iného mesta. Ja ako slodobná som brala rôzne brigády aj v zahraničí. Alebo som išla z horšej práce do lepšej. Aj do iného mesta. Bývanie svoje nemá, deti tiež nie, problém nevidím. Zoženie lepšiu prácu, došetrí a potom hypotéku.

@kvetinka75 ja si tiez myslim, ze je dobre vziat cim skor hypo ale rozhodne nie v autorkinom pripade.
Autorka nema pracu, priatel zarobi tisicku a vyhrazaju sa mu prepustanim. Hypo je vhodna pre ludi, kt maju isty prijem pripadne sa s ich kvalifikaciou v nudzi nemaju problem rychlo zamestnat.