icon

Trapas - svokra našla dildo - stalo sa vám niečo podobné?

12. jan 2021

Ahojte akože nadpis hovorí sám za seba hadam nemusím hovoriť prečo anonymne 🤦‍♀️...No s priateľom sme si ho kúpili a dosť dlhú dobu sa nám ho podarilo ukrývať raz u mňa, raz u neho (zatiaľ nebývame spolu) no a dnes jeho mama davala prať veci...vratene jeho ruksaku..a našla to, and i was like 🤡🤡🤡

Pointa je tá... že však akože nebudeme sa tváriť veď ani ona nie je svätá, len mi poraďte ako sa jej mám pozrieť do oči 👀 citim sa extremne trapne aj keď by to mala byť uplne normalna vec. Okrem toho patrí medzi také tie...slušne damičky alebo ako to nazvať proste...drama queen..všetko zveličuje.

Popripade ak je tu niekto komu sa stal podobny trapas prosim napište a upokojte ma lebo ma šlahne dneska 😀

Strana
z2
lula313
12. jan 2021

Tak možno si myslela, že je jeho😀

zuzicka256
12. jan 2021

Inak sakra trapas autorka 😁😁😁 co uz. Ja som raz spala u frajera a po sprche som nechala tangace na zemi. Dala som si ciste a na tie na zemi som uuuuuuuplne nazudla, neskor mi ich polozila uz vyprate na nasu postel 😁 ale to bolo velmi davno uz a zacinali sme s byvanim u frajra. To su proste mamky/svokry 😁 nikdy mi nic nepovedala 😁 a ja som sa tiez k tomu nemala 😁

miro1360
12. jan 2021

Pri najbližšej návšteve sa svokry opýtaj, že keď už to vie, či nechce aj ona kúpiť, že si to pochvaľuješ. Že dnes to je v móde a má to doma skoro každý, len sa o tom nerozpráva. Keby sa zvláštne pozerala, tak len dodaj: Veď nebuďte taká staromódna :D

deti95060810
12. jan 2021

kľud... synovi som požičala auto, auto vrátil a v skrinke som našla kondómy.... No čo už... Aj som mu povedala - len sa priblblo usmieval....
Syn býva doma, ja periem všetkým prádlo spolu.... napr. ak periem tmavé tričká - zoberiem aj synove, nevidím v tom problém. Nebudú sa tam točiť v práčke len zo 4 trička manželove....😉

matus7030
12. jan 2021

Nerieš. Proste sa na to zabudne aj keď teraz je to pre teba TOP trapas. Ale fakt je to normálne. Veď mu nenašla koks 🙂 A niečo z mojej zbierky trapasov. Bývame s mužom v dome sami. Po sexe som išla do sprchy a keď som vyšla z kúpeľne, kričím mužovi: Prosím ťa, kde si mi vyzliekol tie nohavičky? Z prízemia z obyvačky sa ozve iba hlas mojej svokry: Prišla som na kávu. Dole som teda prišla riadne červená, no ale čo už. Netušila som, že medzitým prišla 🙂

ejbyk
12. jan 2021

@bona69 ja som tiež googlila....😂tiež som to v živote nepočula.....

matkahelka
12. jan 2021

joooj toto je v pohooooo 🤣 moju kamosku nacapala svokra, uz fakt svokra, asi 2 roky boli manzelia, ako v sprche fajci jej synovi 🤭 kedze sa snazili o dieta a nedarilo sa im, tak potom asi mesiac svokra chodila a trusila poznamky, ze "deti sa robia inak" 🤣🤣🤣 mna a mojho muza nacapal svokor na chalupe v tom najlepsom, ako som si na muzovi sedela a jazdila, ja som sa hanbila ako posledne hovado, svokor bol a je taktny, vobec to nespomenul a uz je tomu 6 rokov.
ale k veci, ak frajerova matka ti nic nenaznaci, vobec by som to neriesila. a teda som presvedcena, ze urcite ta nebude konfrontovat s tym, co to je a naco to je 😁
a na margo prania, vobec nevidim nic zle na tom, ak matka perie synovi. to poniektore asi doma delia pradlo a kazdy clen rodiny si perie svoje 🤭

simdob
12. jan 2021

prečo by si to mala riešiť? Pokiaľ ona s tým nezačne tak to nechaj tak 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
nela6
12. jan 2021

@deti95060810 moj muz ked nemal kondom, tak zobral rodicom zo skrine... nevedela som o tom, pokial mi nepovedal, ze si ho otec zavolal, aby mu vysvetlil, nech si kúpi svoje 😄

tosomja
12. jan 2021

Trapas to nie je. Trapas by bol, keby vas videla v akcii.
Moja mama tak raz nasla bratovi v sufliku vibracne vajco 😄 nevedela, co to je. Bola tam akurat moja dcera, mala necele tri roky. Prisli sme pre nu a ona vonku na ihrisku s niecim na "voditku" a skackalo to.
Vonku na ihrisku medzi detmi a rodicmi s mojou mamou 😂😂 som sa este tri dni vyhybala vsetkym ludom. Dcera "havka" nechcela dat naspat do suflika. Museli sme ho zobrat domov. Potom chvalabohu zabudla na neho 🙈

adyna3
12. jan 2021

Ja celkom nerozumiem preeco to riesis.pokial svokra nieje pobozna a neberie svojho syna ako panica az do svadby, urcite rata s tym ze mate sex. Sex je normalna bezna vec sucast zivota a nemozes ani ty vediet aky sexualnyb zivot ma ona.klidne moze mat plny suflik hraciek. Urcite by som to pustila z hlavy

ss1908
12. jan 2021

:D priatel byva u rodicov a mame u neho krabicu plnu takychto veci. jeho mama mu ju raz chcela prelozit alebo co a otvorila sa🙂) ale neberiem to moc ako trapas len ju lutujem ze to na nu vsetko tak nahle vyskocilo:D

matkahelka
12. jan 2021

@tosomja ooo alah, az toto je trapas 🤣🤣🤣

matus7030
12. jan 2021

@tosomja som sa tak z chuti zasmiala keď som si to predstavila...TOP 🙂

tosomja
12. jan 2021
klip0
12. jan 2021

To ze perie je ok, ale to ze mu sama berie veci z izby, ktore treba podla nej oprat uz ok nieje. Keby perie len to co sam da do kosa na spinave pradlo nic take sa nestane. Ale ze maminka berie synovi ruksak, ze mu ho ide dat oprat a este ked nieje doma a lezie mu do veci ok nieje. Myslim to v dobrom, aby si si vsimala taketo veci a nebola o par rokov potom smutna ked si to uvedomis a bude sa s tym tazko bojovať
A tym nechcem povedat, ze on je neschopny lebo mu mama perie. Niektore mamicky si len naozaj tazko uvedomuju a chapu, ze uz maju dospele dieta a najradsej by boli aby bol syncek pod maminou suknou donekonecna

lylyjana
12. jan 2021

Myslim, ze jej bude tiez trapne a isto to nebude vytahovat na svetlo sveta tuto temu 😂 cize chill,ber to tak, ze si dospela aj ty aj on, a je vasa vec co robite, ona nech sa s tyn vyrovna po svojom. Ty proste dalej rob akoby nic, lebo cim dlhsie sa jej budes vyhybat, tym bude tato situacia tazsia :D raz sana tom spolu este zasmejete. A ktovie, mozno si svokra opisala znacku a typ 😅
A pre ostatne zenske- pytala sa ako sa pozriet svokre do oci, a nie ze ci si jej partner perie ci nie. Naco vkuse riesit veci, do ktorych nas nic 🤦‍♀️

whatever1
12. jan 2021

@tosomja 🤣🤣🤣🤣normálne som si cvrkla🤣🤣🤣🤣, že havko😂😂😂😂😂😂😂

sisi4
13. jan 2021

@tosomja uz chodite von? 😂
Btw ja zas neviem, co je vibracne vajco (iba matne tusim 😉)

zuzudrnda
13. jan 2021

@tosomja placem 😂 vdaka, davno som sa tak nezasmiala. Maminka pankacka 😉👍

nafka0483
13. jan 2021

Jedna vec mi nejde do hlavy... oblecenie urcene na pranie bezne nechacatw niekde v izbe, hodene na zemi alebo tak? Ze mamicka ked ide prat tak to zbiera? A ona rozhodne ze ruksak je uz zrely na pranie?
To, ze perie jeden clovek v domacnosti pre vsetkych je normalne, aj u nas to tak fungovalo. ALE! Pralo sa zasadne to, co bolo v kosi na pradlo. Rodicia nam dospelym detom neliezli do izby a nepreberali oblecenie na stolicke, posteli, vesiaku a nerozhodovali oni ci sa to bude prat. Tak isto ako my deti sme neliezli navzajom sebe do izieb a ani rodicom a nehrabali sa medzi oblecenim, ze hmm toto tricko uz dam prat.
Kazdy bol zodpovedny za to, ze ked je uz nieco urcene na pranie, tak to dam do kupelne do kosa na pradlo.

klip0
14. jan 2021

@nafka0483 presne o tom vravim aj ja, ze samozrejme ze ten co perie, operie veci aj zvyšku rodiny, ale je rozdiel ked je tk v kosi na pradlo a je rozdiel ked mamicka ide dospelemu syncekovi od izby rozhodovať co mu da oprat. Este keby je bordelar (co nevravim ze je tento pripad) a vezme spinave ponozky z pod postele, ale aj to uz neni dobre. Ale chytit a otvoriť ruksak dospeleho syna, lebo zanho mama usudi, ze uz ho treba vyprat, tak ho ide vyprázdniť a najde tam nieco co nema je cez ciaru. To lwbo niektoré mamicky si neuvedomujú ze aj ked to je ich syn uz to nieje male dieta a nemusia vediet vsetko a nieje všetko samozrejmosť, ze sa onho moze starat a zaujimat v style akoby ma stale 7 rokov. Mne keby lezu rodicia do veci a vyprazdnia mi ruksak ze ho idu dat oprat bez mojho vedomia tak uz v 10 rokoch by mi to teda velmi vadilo. Ved odkial mamicka vedela ze ten ruksak syn nebude potrebovať kým vyschne. Zjavne sa o tom spolu nerozpravali lebo by tam nenechal dildo. Ale toto si tazko uvedomi ten syn ked ho mama takto vedie cely zivot. A o co skor si to uvedomi nadejna nevesta o to lepsie, moze si nato davat pozor

nafka0483
14. jan 2021

@klip0 No ved to... my si zvykneme nechat na vesiaku, alebo na stolicke a pod. oblecenie, ktore si este obleceiem - napriklad mikina, rifle, veci, ktore po jednom pouziti nie su spotene ani spinave. Spodne pradlo, ponozky samozrejme menime kazdy den, ale to hned aj dam do kosa na pradlo. Nie sme nejaki spindiri, ze by necham spinave veci na zemi a pride mama do izby a prebera, ze tuto mikinu este oblecie, rifle uz dam prat, pozbieram spinave pradlo po zemi, aha ruksak - aj ten uz treba vyprat. Ani omylom.

banderaska29
14. jan 2021

buď rada, že našla iba dildo. My sme boli na víkendovej návšteve u mužovej babky a tá nám veselo vbehla do izby, keď sme sa milovali a došla, ako inak, presne v tom najlepšom 😀 . Nevieš si predstaviť ten výraz v jej tvári 😀 bledá a zelená nie sú presná definícia toho odtieňa 😀
Bolo nám to šialene trápne ale potom sme usúdili, že keby klopala, čakala, kým jej odpovieme, tak toto nezažije...chodila potom po dome ako bez ducha. ale tak čo 😀
tiež si to nevyčítaj, babky sú zbytočne zvedavé, niekedy viac, ako treba 😀

klip0
14. jan 2021

@banderaska29 tu neslo o babku ktora az tak neroznysla a nezaklope ale o matku

lujza123
14. jan 2021

Ja keď som sa rozišla s ex a ostala sama tak už po mesiaci mi začal chýbať sex, predsa len 10 rokov pravidelného častého sexu a zrazu nic. Mala som malé dieťa, bývalá dočasne u rodicov, žiadny čas a ani chuť na náhodné sexuálne známosti tak som to riešila tak ze som si nakúpila cez net zopár pomôcok. Nejaké didla, vybratory a tak. Obzvlášť jedno bolo extra veľké (neprecitala som si velkost pri kúpe cez net), hnusne, z nejakej smradľavej gumy, kúpila som ho lebo bolo v nejakej úžasnej 80% zľave (ktorej sa vzhľadom na ten tvar a veľkosť ani nedivím). Nikdy som ho ani nepoužila. Nejako moc ma tieto pomôcky neocarili tak všetky skončili v krabici v detskej u mojich rodičov.

Jedného dňa o pár rokov neskôr keď som tam už nebyvala tam moja mama robila poriadky a co čert nechcel ako zvrchu skrine vyberala tu krabicu rozletel sa jej spodok a všetky umele k*k*ty jej popadali na hlavu.

Pol roka trvalo kým sa ma na to odvážila spýtať ze co to tam je a ci si to nechcem zobrať a ci ten "veľky predmet" vážne pouzivam... Som sa strašne smiala keď popisovala ako jej to nadrozmerné gumenné didlo spravilo hrcu na hlave

tosomja
14. jan 2021

@sisi4 heeej, ved to bolo pred 8.rokmi 😂😂😂 uz aj mama vie co to je a tusim, ze uz aj dcera by vedela 😂😂😂

tosomja
14. jan 2021

Alebo minimalne, by uz s havkom vonku nesla 😂

banderaska29
14. jan 2021

@klip0 to je úplne jedno, babka, mama... od istého veku sú obe tieto skupiny maximálne zvedavé 😀

Strana
z2