icon

Trapasy na zasmiatie

ivivaiveta
6. jan 2015

Zakladam tuto temu lebo vidim, ze vela z nas tu ma len same starosti...prideme,vyzalujeme sa,poplaceme, ma to svoj dovod,aj zmyslel...a kde su tie smiechoty z nasho zivota?...ak mate cim prispiet, dajte to sem...rozvedene,vydate,single, s muzom ci bez neho...komu sa co stalo a nemoze na to zabudnut, lebo ho prepadne smiech??

maly_konik
7. jan 2015

strašne sa bavím! 😀 😀

mne sa tých trapasov stalo už ojojóój, ale pochopiteľne mi teraz všetky nenapadnú.

Stalo sa mi, a NIE RAZ (čo už je na zamyslenie 😀 ), lúčim sa s klientom na konci telefonátu a ja rada navodím vždy takú priateľskú atmosféru, samozrejme, záleží od druhej strany a môjho pocitu z nej. Tak sa často stane, že miesto dovi, dopo, dovidenia, dopočutia, sa rozlúčim - "dopičitia".
Prvý krát mi bolo do plaču 😀

Alebo jeden z telefonátov angličtine v bývalej robote - šéf, ktorý mal kanceláriu tak, že sme na seba videli cez otvorené dvere mi vraví, že pre "toho a toho" tu nie som. Zavolal "ten a ten" a ja som mu v angličtine vysveltila, že teda dnes nie je v office a na jeho otázku, kedy tam bude, som mu odpovedala "he wiill be here yesterday" ... viete si predstaviť tú komédiu v kancelárii spolu so šéfom😀

caoli
7. jan 2015

v robote mame za "uradny" jazyk anglictinu a matku v inej krajine EU. samozrejme, ze instrukcie a cela komunikacia bezi na e-mailoch. no a mailami sa zehlia aj prusery, ono nie je easy taky mail zosmolit ani v slovencine, nieto este v jazyku, ktory ti nie je uplne prirodzeny.
a uuuplne najhorsie je, ked ide taky pruser zehlit clen stredneho manazmentu dcery clenom top manazmentu matky a e-mail zacne slovami:
Dear gays………..

ena70
7. jan 2015

@ivivaiveta máme pozorných synov, darmo 😀 😀 😀

ena70
7. jan 2015

@caoli to zabíííl 🙂 🙂 a co odpovedali dotycni?? ci to nastastie neodislo? 🙂

ena70
7. jan 2015

@maly_konik spomen na dalsie a pridaj 🙂

ivivaiveta
autor
7. jan 2015

@caoli 😀 😀 tak aj ja som raz napisala jednemu otravnému na zoznamke davno, ze ja potrebujem "normal gay"...
pre tie co nevedia...guy je chlap a gay je teply...

bonaqa2013
7. jan 2015

naša stará suseda bola u lekára a hovorila mu, že ju boli spodok. mala na mysli pohlavie. A lekár sa je pýta Čo pata?

caoli
7. jan 2015

@ena70 aaale odislo 😀
jedine stastie, ze ti nasi mamovia nie su native speaking, anglina je pre nich tiez cudzi jazyk, takze to elegantne presli mlcanim.
ale my ostatni, co sme boli na kopii a videli to na vlastne oci, sme toto zapisali do historickych analov firmy na vecne veky a historka sa podava ako odstrasujuci priklad ustnym podanim uz nejaky ten rocik.

ena70
7. jan 2015

@caoli a ktovie kolko gayov tam aj pracovalo 🙂 🙂

ena70
7. jan 2015

ja keď som začínala robiť sťaby čerstvá maturantka u nás na vysokej škole a písali sme nejaký plán tak som napísala "Súčasnosť a histéria školy" - namiesto "história".... ďaleko od pravdy som nebola 🙂 🙂 i keď viem že v tej histérii bola hrubica 🙂 🙂

maminuska
7. jan 2015

Môj muž ( prvý ) pri brannom odvode mu lekár povedal roztiahnite lícnice ( aby mu pozrel zuby ) a on stiahol gate a rozdiahol mu polovičky od seba a ukázal zadok. 😀 .

Môj brept : syn sa išiel odvážiť a chcela som mu povedat : Kolko tam máš ?
no a vyletelo zo mna : Ko.ota máš ? Ále mami , jasné že mám .

ushuaia
7. jan 2015

@maminuska 😀 😀 😀

ivivaiveta
autor
8. jan 2015

@maminuska 😀 😀

ivivaiveta
autor
8. jan 2015

na ranajky 🙂
mojmu exovi bolo vzdy jedno, ako dokomoli cudzie slova..ale raz ma dorazil..sedime v spolocnosti, niekto zacal spominat nejaku zachrannu akciu, co bola v telke..a moj ex hovori "no inac, to bolo strasne, aspon ze ta ejakulacia bola taka rychla"...namiesto evakuacie...som skoro skapala....

ena70
8. jan 2015

@maminuska 😀 😀 😀

ena70
8. jan 2015

@ivivaiveta 😀 😀 😀 zabil 😀

ivivaiveta
autor
8. jan 2015

pravidelene som chodila na masaz k jednej slepej panej, casom som sa pre nu stala butlavou vrbou, bola velmi sexualne zalozena, tak ona vacsinou pri sexe v debate skoncila...a raz ze mala aj cigana, ze "vies aky bol dobry!"..ale ze ked sa to ciganka dozvedela, ze jej kricala pred ciznziakom pod oknom, lebo nevedela, kde presne byva, ze" kde je ta kurva, nech je z díry parazol urobim?!!"

adeli79
8. jan 2015

perfis tema, sa tu smejem.
ja sa dnes v praci prezliekam, odkladam si rifle do skrine, pozeram, co to tam na nich mam - a na zadku nakresleny perom cerveny smajlik. predpokladam, ze prostredny syn mi takto ozdobil rifle. 😀 😀 😀

natuska87
8. jan 2015

@adeli79 Lepsie, ako ja. Kedysi som prisla na poradu s primatorom...Na sebe drahy kozuch / ved sef je sef/, vysoke opatky na cizmach / v takych chodim, ako srnka po obrne/, sarmantny, ale odhodlany usmev...Vsetci sa usadili, vedla sediaci kolega mi nonsalantne pomohol z kozucha a ja na sebe iba silonky s bluzkou!!!Suknu som v strese nechala doma...

ivivaiveta
autor
8. jan 2015

@natuska87 ze idem vypnut pocitac, este som si teba precitala..no a mozem si is upravit mejkap 😀 😀 😀

ena70
8. jan 2015

@natuska87 no sa rehlím popod nos lebo som vpráci....ale toto bolo dobrééé....mne sa toto stalo keď som sa prezliekala na obed do jedálne závodnej....našťastie v poslednej chvíli som hodila na seba rifle... 🙂

natalym
8. jan 2015

@natuska87 Tak to je iná pecka. 😀 Chlapi museli byť hotoví, prémie Ti dali?

natuska87
8. jan 2015

@natalym Boli zlati, rehotali sa schovavajuc sa za programy...Nie, odmenu, ani nic ine som nedostala...Iba pred kazdou sluzobkou sa ma sef opytal, ci mam suknu!

natalym
8. jan 2015

@natuska87 Sa bál, čo?

natuska87
8. jan 2015

@natalym Zrejme ano...Jedna skusenost mu stacila...Mna to ale tak nerozhodilo, boooze, stalo sa, nie?

ivivaiveta
autor
8. jan 2015

uz som doma, tu je ake ticho 🙂
kedysi sme mali britsku modru macku,taku sivu..viete, ake ja macka, skruti sa tak do klbka, do uplnej gule niekedy..raz som bola dohodnuta s kamosom, (uz znacne presedively pan, mily, s takou okrúhlou hlavou), ze mi niekedy rano donesie nejake papiere, mne ale nezvoni zvoncek,tak si otvoril branu a klopal, len ja som si fenovala vlasy,nepocula som..tak on si sadol do altanku na gauc, tak, ze len hlava odzadu mu zarovno opierky bola vidiet...ja som vzdy nadavala,ked na ten gauc macka chodila spat,samy chlp...ja otvorim dvere, prve mi padol pohlad na chrbat gauca a na "macku" na operadle, co je asi tak 1O metrov od dveri a ako som jedla jablko, tak som ho hodila po macke...teda jemu do hlavy...

ivka225
8. jan 2015

Kamaratka Spanielka je istruktorka v autoskole (v Spanielsku). Raz mala novu skupinu a vedla jedneho dievcata sedel chlapec s dlhymi vlasami, ktoreho ona povazovala pri prvom pohlade za dievca. Na uvod sa predstavovali. Dievca povedalo, ze sa vola Isabel. Jej sused sa predstavil ako Savel. (V spanielcine je vyslovnost "b" a "v" velmi podobna.) Kamoska hovori - to je zvlastne, dve Isabel vedla seba. Chlapec sa ohradil - ja sa volam SAVEL. Kamoska uz tusila ze nieco nie je v poriadku, ale este stihla v zmatku poznamenat - Vzdy som si myslela, ze Savel je chlapcenske meno ...

ivivaiveta
autor
8. jan 2015

@ivka225 moja kamoska mala daaaavno frajera cudzinca, tak vselijako po anglicky, co trochu vedela...a raz chcela kuknut do kalendara, ked bola u neho a hovori mu, ze potrebuje tu taku vec, co sa kazdy z den odtrhne jeden papier, ze na kazdom papieri je aj nejake meno...ze to ma tych ppaierov tak vela..on po desiatich minutach vysvetlovania ze "calendar"?

hradnapani
8. jan 2015

pridam este jeden zo sudka mojej mamy: raz sa tak niesla ulicou v novom oblecku a oproti nej si to mieril isty nemenovany znamy herec a venoval jej dlhy pohlad (a vraj sa aj usmial) - akurat ze nie do oci, ale o cosi nizsie, ale ved nevadi. Mama polichotena, aj sa usmiala... aaaaa... doma zistila, ze ma otvoreny zips na nohaviciach 😀 😀

timea7
8. jan 2015

@natuska87 to si dobrá, keď ťa to nerozhodilo!!!! Ja s mojou povahou by som chytila taký šok, že by som tam kožuch nechala a bežala v silónkach a v blúzke cez celé mesto 😀