Trapasy na zasmiatie
Zakladam tuto temu lebo vidim, ze vela z nas tu ma len same starosti...prideme,vyzalujeme sa,poplaceme, ma to svoj dovod,aj zmyslel...a kde su tie smiechoty z nasho zivota?...ak mate cim prispiet, dajte to sem...rozvedene,vydate,single, s muzom ci bez neho...komu sa co stalo a nemoze na to zabudnut, lebo ho prepadne smiech??
ako som mohla zabudnut na môjho gynekológa?
bol aj nasim rodinnym znamym, expert vo svojom odbore, ale hrozna huba nevymachana..
tyzden pred pôrodom mi hovori, som prisla taka opuchnuta uz cela a on ze"ti jebe?sak uz mas ruky jak grizly"..po cisaraku pride na izbu, budi ma, ze" to chces dokedy tu lehnit jak zdochlina?"
a ked mal nocnu, ide po chodbe, pacientka pootvori dvere na izbe ze "jej pan doktor,vy mate sluzbu?"
on ze"nie, mne jebe, ja sa tu len tak prechadzam" 😀
Ja som sa dnes hrala s malou a na obed k nam prisla navsteva. Otvorit branku som jej isla s tykadlami (takzmi paradnymi-na strunkach) na hlave....
@rebekanr to si mi pripomenula ako som sa ja raz hrala...boze, odpusti mi, fakt som bola strasne unavena..
maly zboznoval take tie male umele figurky zvierat a nechcel spat, tak ja taka na nervy z celého dna, v posteli, na pol oka, v jednej ruke zirafu, v druhej slona oproti sebe, reku zabavim ho este chvilku...a hovorim" ahoj zirafka, ako sa mas?..ale, na picu slonik.." 😅 chudatko,dobre, ze este nevedel rozpravat... 😀
baby co robite?..dufam, ze veselo...
som randila dva dni s tym istym...vcera prisiel,sadnem do auta,strasny puch...ze prepac, potme som niekde musel skocit do hovna..vystúpime pred restikou, hlada, on nema penazenku.. 😎
dnes pride pre mna na obed, na hlave smolkovska ciapka a v aute pre zmenu strasny naftalinovy smard..hovorim, nieco vezies?..ze kolega mal pozicane auto..
najlepsie prave pred chvilou..bavim sa so synom o strednej skole..tak mu hovorim, ze ja ti to poviem tak chlapsky..on necakal na odpoved a tak zamyslene hovori" ja viem, ved ja aj pochybujem ci si aj tam dole vôbec v poriadku, vzhladom na to , ze si ma mala cisarakom" 😀 😀 som sa zobrala na vecko, lebo nemam k tomu co povedat...
co som dnes urobila 😀 ..bola som na stk, pan. ktory "ma robil" sa ku mne spraval ako sa patri k bloníne a hovori ze" potiahnite meter, nechajte auticko nastarovane, trosicku cúvnite...(vsetko s hrúzou v ociach)...po vsetkom moznom kontrolovani mi hovori "dajte si skontrolovat lave predne koleso, lebo ma ovela mensiu brzdivost ako prave, mozno to robi platnicka, mozno prasiatko, to mi tak volame"...pridem domov(ani za svet si spomenut to zviera) a volam bratovi "bola som na stk ,vies mi opravit koleso,ze ked to nebudu platnicky, tak tam mam vraj nejakého baranceka?"..brat mi v zachvate smiechu zlozil mobil 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ..potom mi zavolal, ze sa skoro postal....
Cerstvo z minuleho tyzdna - kolegyna mi priniesla saty, ze su sice super, len ona sa nemoze stotoznit s farbou (boli cierne), tak ak mi budu dobre, mam si ich vziat. Boli fakt pekne, podakovala som, a ze zajtra jej poviem..ona na to, snad ti sadnu, bola by ich skoda, je to Donna Karan. A ja som zahlasila: "to mi nevadi!" 😀
Zasmiali sme sa obe🙂
@klincek 😀 ..co uz, ked to nebol Versace 😀 😀 , aj Karan bola dobra...
@ivivaiveta tak nejako 😀
dialóg 5-roč. dcéry s tatinom: "Tati, ja si požičiam tvoju vodu." A tatino s pokojom Angličana hovorí:"Vieš čo, radšej si ju zober, aby si nemusela vracať..." 😀
moja hláška: švagriná volala mňa a MM na kávu. Bol víkend, akurát sme si chceli dať také neskoršie raňajky, preto som jej chcela povedať, že prídeme, keď sa naraňajkujeme. A vyšlo zo mňa:"Prídeme, keď sa narodíme."
Keď som ešte chodievala na strednú školu, počas cesty autobusom (dochádzala som), bola jedna zástavka špecifická tým, že kúsok od nej bol veľmi hlboký zráz. Nikdy s tým ale nebol problém, lebo šoféri už vedeli, kde majú autobus zastaviť. Pamätám si dievča, ktoré s nami dochádzalo a bolo ľahko zapamätateľné, pretože malo dlhé husté vlasy až pod zadok. Jedného krásneho dňa sme opäť zastavili na tej zastávke. Keďže autobusy bývali plné, ľudia stávali samozrejme aj pri dverách. Toho dňa tam stálo to dlhovlasé dievča. Autobus zastal, dvere sa otvorili a dievča urobilo krok a drb! Dievča nikde 😀 Keď sa šofér spamätal, že zastal zle, posunul autobus a povystupovali sme. Ako som vystupovala, počula som strašné rehoty 😀, dievča sa škrabalo zo zrázu a mala hlavu plnú bodliakov. 😀 😀 Vyzerala ako Samara z Kruhu 😀 😀 😀 Ono, keby a to stalo mne asi by som sa nesmiala, ale to by ste museli vidieť aby ste pochopili že ani ten najväčší borec sa neudržal 😀
@ivivaiveta dobrý gynekológ.. Umrela som 😀 😀 😀
Nejak to tu umrelo 👋

@drajnovae ja som tak nastupila v TN namiesto na motorku do Zlatoviec, na rychlik do NM,,,kukam z okna, uz bola tma, sak nejako dlho idem, vonku role, jezisi kde to idem...pytam sa pana vedla"kam ide tento vlak?"to bola otazka na mieste, ked sa v nom veziete 😕 a potom v noci pekne stopom na intrak do TN