Trhy v poľskom Těšíne
Ahojte, viete prosim, kedy je otvoreny VELKY trh v Polskom Tesine? Je otvoreny aj v stredu? Ten maly pri hranici je bud v stredu a v sobotu, alebo dokonca kazdy den. Ale mna zaujima ten velky, ktory je tak dalej v meste. A viete prosim tu ulicu, na kt. je? Alebo aspon co je na blizku, aby som to nasla - lebo ideme z inej strany, nie tak ako to poznam 🙂 Dakujem
@laura444 ahoj bola si na tu vybavi cku oplati sa?kedy maju otvorene?
@katkasofka ahoj ano bola som. boli sme v sobotu na burze u vody. ja som bola spoojna kupila som vsetko co som potrebovala
@laura444 a prosim ta oplati sa kocik je lacnejsi ako na slovensku?maju aj detske dupacky a tak?
@katkasofka kočík má vyšiel 9800 trojkombinacia ja som spokojná bi v obchode stejnak všetko dovezené z poľská
@laura444 sak prave a prefrazene a plati sa zlotymi vi eurami ?tych 9800 je slovenskych korun?
@katkasofka my sme platili českými no dá sa aj eurami aj zlotym
@laura444 a hovoris ze sa tam da vybrat kocik je ich tam dost na vyber aj u viacerych predajcov?a v sobotu maju otvorene?
@katkasofka my sme boli v piatok no v sobotu je veľká burza
Ahojte idem si po radu prosím neviete mi poradiť či sú aj zajtra teda v stredu 31.8 v Tesine trhy?
Ahojte chcem sa spytat budu trhy v poskom tesine 1.11 dakujem
@roja0 v Poľsku je sviatok, takže asi nie
@petulka1987 dakujem
@petulka1987 Ahoj prosím a neviete či sup trhy aj iné dni ako soboty? Myslím malý trh by aj stačil. 🙂 ďakujem 🙂
@nicciam toto ani ja neviem...
Ahojte, chcel by som sa spýtať, či sa dajú v poľskom Tešíne kúpiť niekde pekné šaty na svadbu: svadobné šaty pre nevestu ako aj oblek pre ženích. Môže byť kľudne aj nejaký butik, prípadne na trhu. Ďakujem!
Ahojte...neviete prosim ci budu trhy pri rieke otvorene aj zajtra ked je utorok ....ze ked je ten tyzden pred vianocami? Alebo kde niekde poblizku v okoli by som zohnala detsky kocik a nejaku vybavicku? Dakujem
Ahojte. Prosím Vás ešte fungujú trhy v poľskom Tešíne? Ďakujem
Ahojte.. Chcela by som sa opýtať ci sú v poľskom tešíne trhy otvorené v každý pracovný deň alebo iba niektoré dni v tyzdni☺️
Tkz. veľký je otvorený v stredu a sobotu, malý pri Olši každý deň.
Ahojte, prosím Vás sú v Poľskom Tešíne trhy v stredu 16.12. 2017 ? Alebo v poľskom Tesine 16.12. 2017 ? Chystám sa dokúpiť vianočné darčeky. Od kedy do kedy sú otvorené ? Ďakujem moc

@misza1
@novana dakujem